×
سیاسی
شناسه خبر : 74609
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/05/19 ساعت 15:30
سیدهاشم صفی‌الدین: رهبری سیاسی جدید در اسرائیل بی تجربه است

سیدهاشم صفی‌الدین: رهبری سیاسی جدید در اسرائیل بی تجربه است

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تأکید کرد که مقاومت بار دیگر قواعد درگیری را تثبیت کرده و صهیونیست‌ها قادر به تغییر آن نیستند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل:  «سید هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان به مناسبت سالروز پیروزی مقاومت در جنگ جولای 2006 بر دشمن صهیونیستی و در آستانه سالگرد آزادسازی دوم در 28 آگوست، گفتگویی با پایگاه خبری «العهد» انجام داد.

مقاومت قواعد درگیری را مجدداً تثبیت کرد

سید هاشم صفی الدین در این گفتگو تأکید کرد که معادله مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی تثبیت ‌شده و حمله موشکی اخیر به اراضی اشغالی دال بر همین امر است و اگر رژیم صهیونیستی تصور کند که می‌تواند قواعد درگیری را تغییر دهد سخت در اشتباه است.

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله افزود: آمادگی مقاومت دائمی بوده و هر لحظه حاضر است تا دشمن را در صورت انجام هرگونه تجاوز، صرف نظر از تغییر و تحولات سیاسی داخلی و منطقه‌ای هدف قرار دهد. همچنین معادله طلایی ارتش و ملت و مقاومت همچنان در لبنان وجود دارد و پایدار و موفق است.

وی در رابطه با سالروز انفجار مهیب بندر بیروت در 4 آگوست اظهار داشت که عدم روشن شدن حقیقت و عدم ارائه گزارش‌های شفاف درباره این انفجار به معنای آن است که باب هر گونه گمانه‌زنی و اتهام و مداخلات و سوء استفاده از این حادثه وجود دارد. همچنین جهت‌گیری‌های زیادی در این راستا دیده می‌شود که باید درباره آنها تحقیق گردد تا مردم آگاه شوند و می‌بینیم که برخی از امور در این زمینه نادرست هستند.

سیاست خارجی عربستان شکست خورده است

صفی‌الدین در رابطه با گزافه‌گویی‌های اخیر «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی علیه حزب‌الله گفت که عربستان سیاست‌های آمریکایی را بر خلاف منافع ملت‌ها اتخاذ کرده و در یمن، سوریه، عراق، فلسطین و لبنان و همه گزینه‌های اشتباه خود شکست خورده است.

وی افزود: اگر از همه سیاستمداران و افراد آگاه در لبنان و منطقه بپرسیم که آیا عربستان سعودی در سیاست‌های خارجی خود موفق بوده پاسخ آنها منفی است. عربستان همواره می‌خواست شکست خود را به گردن دیگران بیندازد و امروز حزب‌الله را دشمن شماره یک خود می‌داند. شاهزادگان سعودی هنگامی که با برخی افراد لبنانی و غیر لبنانی صحبت می‌کنند می‌گویند که ما میلیاردها دلار هزینه کردیم و چیزی جز دشمنی به دست نیاوردیم. عربستان به خوبی می‌داند که در نتیجه انتخاب گزینه‌های اشتباه در عرصه لبنان شکست خورده است.

این مقام حزب‌الله در ادامه خطاب به سعودی‌ها گفت: مشکل شما این است که شکست خورده‌اید و می‌خواهید ما را مسئول شکست خود بدانید. شما ده‌ها میلیارد دلار در مکان و زمان و مسئله اشتباه خرج کرده‌اید و این اشتباهات شما است و شما با کسانی متحد شدید که فکر می‌کردید در خدمت سیاست‌های شما هستند اما آنها ناتوان بودند.

برنامه معیشتی حزب‌الله برای مردم

وی درباره اوضاع معیشتی مردم لبنان تأکید کرد که ما امروز در حزب‌الله در وضعیت هوشیاری کامل هستیم و همه تشکل‌های ما در خدمت مردم هستند و همچنین صندوقی تحت عنوان صندوق «امام عصر (عجل الله)» از 4 ماه قبل تشکیل شده که توسط جوانان حزب‌الله که تمام وقت کار می‌کنند در خدمت مردم قرار می‌گیرد و تاکنون به لطف خداوند مبالغ زیادی جمع‌آوری شده که به زودی آن را اعلام می‌کنیم.

سید هاشم صفی‌الدین در ادامه مجدداً به حوادث اخیر در مرزهای جنوبی و تجاوزات رژیم صهیونیستی پرداخته و در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا حزب‌الله معتقد است بعد از این تجاوزات هوایی دشمن صهیونیستی، قواعد درگیری بار دیگر تثبیت می‌شود و آیا عدم پاسخ اسرائیل به معنای عدم تمایل آن برای ورود به جنگ است یا برای اتفاق بزرگتری آماده می‌شود اظهار داشت: ما به نحوه برخورد اسرائیل با این پرونده‌ها عادت کرده‌ایم. صهیونیست‌ها دائماً درباره وعده‌های آینده صحبت می‌کنند و در نهایت ما می‌دانیم که چند روز یا چند ساعت در تقابل با صهیونیست‌ها خواهیم بود.

ترس صهیونیست‌ها از جنگ با حزب‌الله

وی افزود: آنچه که اکنون برای ما مهم است این است که معادله بازدارندگی و قواعد درگیری در برابر دشمن را تثبیت کنیم که این اتفاق پس از حمله موشکی اخیر ما به اراضی اشغالی رخ داد و صهیونیست‌ها نمی‌توانند قوانین درگیری را تغییر دهند و وعده‌هایی که در این خصوص می‌دهند مربوط به چالش‌های سیاسی کابینه جدید رژیم صهیونیستی است.

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تصریح کرد: ما هنگام تقابل با دشمن صهیونیستی متوجه شدیم که میان سطح سیاسی و نظامی اسرائیل تفاوت زیادی وجود دارد. کاملاً روشن بود که ارتش رژیم صهیونیستی تمایلی به تشدید درگیری‌ها ندارد و آماده ورود به جنگ نیست اما مقامات سیاسی این رژیم در سایه کابینه جدید آن در این خصوص تردید داشتند و آنها پس از یک بحث طولانی به این نتیجه رسیدند که درگیری‌ها نباید تشدید شود. این نشان می‌دهد که رهبری سیاسی در اسرائیل بی تجربه بوده و از هرگونه ماجراجویی سیاسی حساب نشده می‌ترسد.

سید صفی‌الدین در پاسخ به این سؤال که آیا حزب‌الله اکنون برای تقابل نظامی با دشمن اسرائیلی آماده است و اینکه آیا هیچ تضمینی وجود دارد که تقابل آینده با صهیونیست‌ها تبدیل به یک جنگ منطقه‌ای نشود اظهار داشت: مقاومت اسلامی طی سال‌های گذشته یک قانون را تصویب کرده که عبارت است از مقاومت و آمادگی دائمی برای پاسخ به دشمن در هنگام هرگونه تجاوز صرف نظر از تغییرات و تحولات سیاسی داخلی و منطقه‌ای.

معادله طلایی ارتش و ملت و مقاومت همچنان پایدار است

وی ادامه داد: برخی همیشه در تلاش‌اند تا اوضاع سیاسی داخلی و اوضاع سیاسی منطقه را به اقدامات مقاومت مرتبط کنند و ما می‌گوییم که این ارتباط صحیح نیست. البته این به معنای آن نیست که ما در یک جهان دیگر زندگی می‌کنیم؛ ما نیز در لبنان و منطقه هستیم اما عملکرد مقاومت در معادله بازدارندگی و آمادگی آن برای مقابله با تهدیدها و تجاوزات یک موضوع متفاوت بوده و تحت تأثیر وضعیت سیاسی و منطقه‌ای قرار نمی‌گیرد.

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله در ادامه تأکید کرد: دومین قانون مقاومت اسلامی این است که ما هرگز به دنبال جنگ نبودیم و نیستیم. هیچ کس نمی‌تواند تحلیل کند که مقاومت به دنبال جنگ باشد و جنگ هدف ما نیست؛ اما اگر جنگی به ما تحمیل شود ما همیشه آماده دفاع هستیم.

سید صفی‌الدین درباره اتهاماتی که برخی طرف‌ها از داخل به حزب‌الله وارد می‌کنند و مدعی هستند که معادله ارتش و ملت و مقاومت در لبنان تضعیف شده گفت که این معادله همچنان به شکل پایدار وجود دارد. البته برخی از اصحاب رسانه و یا سیاستمداران که از روز اول مخالف مقاومت بودند و از آن حمایت نمی‌کردند همچنان به خصومت خود با حزب‌الله ادامه می‌دهند و این طبیعی است که تلاش دارند از هر رویدادی علیه مقاومت استفاده کنند.

ضرورت تشکیل سریع دولت

وی در پایان به موضوع تشکیل دولت در لبنان پرداخته و گفت: ما طی ماه‌های گذشته تلاش‌های زیادی برای از بین بردن موانع تشکیل دولت انجام دادیم و هر بار به ویژه هنگام انتخاب «نجیب میقاتی» به عنوان نخست وزیر مکلف گفتیم که هدف ما تسریع در تشکیل دولت برای خروج از بحران‌ها است و امروز نیز این مسئله در اولویت همه لبنانی‌ها قرار دارد و در شرایط کنونی که مردم از وخامت اوضاع معیشتی و مالی و اقتصادی رنج می‌برند ضروری‌ترین مسئله، تشکیل دولت است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح در راه است
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان