×
سیاسی
شناسه خبر : 74587
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/05/19 ساعت 12:20

جزئیاتی از تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان و مقاومت عراق

وزارت خارجه آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه گروه‌های مقاومت در منطقه خبر داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: وزارت خارجه ایالات متحده با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی علیه گروه‌های مقاومت در سوریه و عراق و لبنان و نیز چند شرکت روسی و سوری اعمال کرده است.

بر اساس این گزارش، تحریم‌های جدید آمریکا شامل «حزب‌الله لبنان»، «کتائب حزب‌الله عراق» و «عصائب اهل الحق عراق» و 2 شرکت تجاری سوری به نام‌های «وائل عیسی» و «ایمن الصباغ» و نیز 3 شرکت تجاری روسی می‌شود.

بر اساس این تحریم‌‌‌‌ها، همه مؤسسات و سازمان‌های آمریکایی و کارکنان آنها از امضای قرارداد با گروه‌ها و شرکت‌هایی که مشمول این تحریم‌ها شده‌اند منع می‌گردند.

بر این اساس، فروش هرگونه محصولات درج شده در لیست موسوم به «لیست مهمات آمریکا» به گروه‌ها و شرکت‌هایی که تحت تحریم قرار گرفته‌اند ممنوع بوده و همه قراردادهای فروش کالاهای دفاعی و ارائه هرگونه خدمات دفاعی به آنها فسخ می‌شود.

خبرنگار الجزیره از مقرّ وزارت خارجه آمریکا در این خصوص گزارش داد که تحریم‌های مذکور مربوط به بخش سوم قانون آمریکا موسوم به ممنوعیت اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی مربوط به موشک‌هایی با قابلیت حمل کلاهک‌هایی که در دسته سلاح‌های کشتار جمعی طبقه‌بندی می‌شوند مانند کلاهک‌های هسته‌ای یا سلاح‌های شیمیایی و همچنین موشک‌های بالستیک، است.

تحریم‌های جدید آمریکا همچنین شرکت‌هایی را که به توسعه فناوری استفاده شده در این موشک‌ها کمک می‌کنند یا واشنگتن تصور می‌کند که در ساخت آنها از فناوری این شرکت‌ها استفاده شده هدف می‌گیرد.

آوریل گذشته، آمریکا از اعمال تحریم‌هایی علیه اشخاص و مؤسسات روسی به اتهام مداخله در انتخابات 2016 آمریکا خبر داد.

این در حالی است که پیش‌تر هم کنگره آمریکا طرح‌هایی را برای تحت فشار گذاشتن گروه‌های مقاومت ارائه کرده بود. در تاریخ 7 خرداد، «مارکو روبیو» سناتور جمهوریخواه ایالت فلوریدا و 15 تن دیگر از هم قطارانش، پیشنهاد اعمال تحریم علیه اتباع خارجی، نهادها و دولت‌هایی را مطرح کردند که از جنبش حماس، جهاد اسلامی فلسطین و دیگر گروه‌های مقاومت حمایت می‌کنند.

در تاریخ 5 مرداد نیز، گروهی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا با معرفی قطعنامه‌ای، از کشورهای اروپایی خواستند کلیت حزب‌الله را به عنوان «سازمان تروریستی» معرفی کند.

آمریکا از چند سال پیش در راستای تلاش برای پایین آوردن محبوبیت حزب‌الله در لبنان کشورهای اروپایی را برای تروریستی اعلام کردن کل حزب‌الله تحت فشار شدید قرار داده است. آمریکا همچنین چندین بانک و شخصیت لبنانی را به اتهام ارتباط با حزب‌الله در فهرست تحریم قرار داده است.

اقدامات آمریکا در لبنان بارها مورد انتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی قرار گرفته که می‌گویند حزب‌الله نقش مهمی در حفظ آرامش و ثبات لبنان و مبارزه با گروه‌های تروریستی و افراطی در منطقه داشته است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انفعال در بحران
ادامه آتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم
بین نمایندگان مجلس و عراقچی چه گذشت؟
پزشکیان به قطر رفت
حمله دوباره ارتش یمن به فرودگاه رامون
مصرف گاز مخرب لایه اوزن توسط ایران صفر شد
پیام فوری حماس به نشست کشورهای عربی و اسلامی
فاش شدن مشکل امنیتی میلیون‌ها گوشی هوشمند سامسونگ
زایمان طبیعی در شرایط اورژانسی جان مادر و نوزاد را نجات داد
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
نظر ربیعی درباره حذف یارانه پردرآمدها
معاون وزیر ارتباطات: کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی‌دانیم
غرب به دنبال نمد مال کردن ایران است
از قاهره تا تهران: پل دیپلماسی در میان شکاف‌های استراتژیک
هوای تهران امروز قابل قبول است
قدرت هجومی بارسلونا بدون یامال هم شکست‌ناپذیر بود+خلاصه بازی
هیولای فرونشست در اصفهان دهان باز کرد
چشم های جهان عرب و اسلام به تفاوت اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه
دوفوریتی |《گل 》بود به سبزه نیز آراسته شد!
برنامه کامل روز سوم مسابقات جهانی کشتی آزاد
سایه روشن‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
تحقق شرط کلیدی ایران در توافق قاهره با آژانس
عراقچی: ایران در کنار تمامی برادران و خواهران مسلمان ایستاده است
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه آغاز شد
از «اول آمریکا» تا بحران اعتماد؛ ترامپ در تله جنگ خاورمیانه
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
بیش از 90 درصد مردم تجربه آسیب های روانی دارند
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 6 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
X
آگهی تبلیغاتی