×
سیاسی
شناسه خبر : 74498
تاریخ انتشار : شنبه 1400/05/16 ساعت 21:01
شرارت‌های رژیم صهیونیستی چه سمت و سویی خواهد داشت؟

نورنیوز بررسی کرد؛

شرارت‌های رژیم صهیونیستی چه سمت و سویی خواهد داشت؟

هم تل‌آویو، هم حامیان آمریکایی-اروپایی آن و هم رژیم‌های مرعوب و دست‌نشانده آنان در منطقه به روشنی دریافته‌اند که دیگر زمان بزن در رو پایان یافته و آسیب‌پذیری اسرائیل به حدی است که هر اقدام احمقانه آنان در تعدی به منافع ایران با پاسخ محکم و قاطع و در زمان و مکان مدنظر تهران مواجه خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در ادامه فضاسازی دروغین غرب و صهیونیست‌ها علیه ایران به بهانه سانحه رخ داده برای کشتی اسرائیلی «مرسر استریت» در آب‌های دریای عمان که با دروغ بزرگ‌تر ربایش کشتی «آسفالت پرنسس» در خلیج فارس تکمیل شد، به مرور پرده از ابعاد پشت پرده این سناریوی کثیف کنار می‌رود.

این عملیات روانی گسترده که با همراهی کم‌سابقه و هوچی‌گری انگلیس و آمریکا با حواشی بیشتری روبرو شد، چنانچه از ابتدا نشان ‌می‌داد و «نورنیوز» در چندین یادداشت و گزارش به بررسی ابعاد آن پرداخت، دارای اهداف پشت پرده‌ای بود که با توجه به افشای ایستگاه سایبری موساد در امارات ابعاد جدیدتری بدان اضافه شد.

اطلاعات رسیده به «نورنیوز» در کنار بررسی‌های بیشتر ابعاد مختلف ماجرا، حاکی از آن است که دولت جدید رژیم صهیونیستی به نخست‌وزیری «نفتالی بنت» به دلیل احساس درماندگی شدید در مواجهه با راهبرد دفاعی-امنیتی جمهوری اسلامی، به دنبال این التهاب‌آفرینی، قصد انجام شرارت‌های جدیدی دارد.

در همین راستا؛ ژنرال «آمنون سوفرین» رئیس سابق اداره اطلاعات موساد در واکنش به سانحه رخ داده برای کشتی اسرائیلی در دریای عمان از پرده اول این شرارت‌ها رونمایی کرده و گفته است: من دلیلی نمی‌بینم که به نفتکش‌های ایرانی که نفت را به سوریه و دیگر مقاصد منطقه می‌رسانند حمله نکنیم.

این عنصر نظامی-امنیتی سابق اسرائیل همچنین عملیات سایبری علیه اهداف ایران را بسیار منطقی دانسته و به نوعی آن را تئوریزه کرده است.

جالب اینکه؛ اشاره سوفرین به حمله سایبری، اطلاعات افشا شده از سوی یک ‌مقام امنیتی ایران در مورد ایستگاه عملیات سایبری اسرائیل در امارات را تایید می‌کند و نشان می‌دهد که این اقدام با چه پشتوانه و اهدافی صورت گرفته است.

از سویی باید توجه داشت که؛ رژیم صهیونیستی برای فضاسازی روانی پیرامون اقدامات خود، معمولا این برنامه‌ها را از طریق رسانه‌های خاص، افسران بازنشسته نظامی-اطلاعاتی و بعضا عناصر رسانه‌ای مرتبط با موساد اعلام کرده و در پی آن موج روانی ایجاد می‌کند.

از سوی دیگر؛ کابینه بنت که تاکنون نتوانسته هدف اول خود از این فضاسازی رسانه‌ای یعنی «اجماع‌سازی» علیه ایران را در عرصه بین‌المللی به سرانجام برساند، در تلاش است تا حداقل از این رهگذر مجوزی نزد افکار عمومی برای اقدامات تروریستی بعدی خود و تعدی به شناورهای ایرانی پیدا کند.

اجماع‌سازی مدنظر اسرائیل و غربی‌ها با عدم اجماع اعضای شورای امنیت سازمان ملل در خصوص ادعاهای ضدایرانی انگلیس مواجه شد و چنانچه یک منبع سازمان ملل به «راشاتودی» گفت؛ برخی از اعضای شورای امنیت برای حمایت از ادعاهای انگلیس در نشست روز جمعه درباره حمله به کشتی اسرائیلی آمادگی نداشتند و تصمیم در مورد آن را منوط به تحقیقات مستقل کرده‌اند.

این در حالی است که هم تل‌آویو، هم حامیان آمریکایی-اروپایی آن و هم رژیم‌های مرعوب و دست‌نشانده آنان در منطقه به روشنی دریافته‌اند که دیگر زمان بزن در رو پایان یافته و آسیب‌پذیری اسرائیل به حدی است که هر اقدام احمقانه آنان در تعدی به منافع ایران با پاسخ محکم و قاطع و در زمان و مکان مدنظر تهران مواجه خواهد شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سکوت مرگ‌بار غرب در قبال 14 حمله به شناورهای تجاری ایران
دوشنبه 1400/05/18 ساعت 15:29
نورنیوز بررسی کرد؛
سکوت مرگ‌بار غرب در قبال 14 حمله به شناورهای تجاری ایران
عبور از قواعد پذیرفته شده بین‌المللی و بهره‌گیری از ابزارهای خصمانه‌ای چون ترور، خراب‌کاری و تجاوز به حقوق دیگران برای تحقق اهداف سیاسی، سال‌هاست که تاثیر خود را از دست داده است.
چندرسانه‌ای: مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت
شنبه 1400/05/16 ساعت 16:37
چندرسانه‌ای: مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت
مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت
جمعه 1400/05/15 ساعت 20:12
نورنیوز بررسی کرد؛
مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت
تل‌آویو به خوبی می‌داند، توان و جرأت انجام اقدام نظامی علیه ایران را ندارد زیرا چنین اقدام جنون‌آمیزی شرایط را برای حمله همه‌جانبه به این رژیم و نابودی همه زیرساخت‌ها و تاسیسات نظامی و اقتصادی آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم خواهد آمد.
چرا گام اول پروژه ناامن‌نمایی منطقه خلیج فارس شکست خورد؟
پنج‌شنبه 1400/05/14 ساعت 17:00
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا گام اول پروژه ناامن‌نمایی منطقه خلیج فارس شکست خورد؟
جنجال سیاسی و رسانه‌ای غرب در حمایت از ادعای دروغ حمله ایران به کشتی رژیم صهیونیستی و اعلام نگرانی از ایجاد ناامنی در منطقه در حالی است که هیچ‌یک از این‌ کشورها تاکنون کمترین واکنشی در مورد اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی از جمله حمله به چندین فروند کشتی ایرانی، خراب‌کاری در داخل ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای ایرانی نداشته‌اند.
استقرار واحدهای سایبری اسرائیل در امارات برای ایجاد اختلال در خطوط هوایی و کشتیرانی
چهارشنبه 1400/05/13 ساعت 18:03
اختصاصی نورنیوز؛
استقرار واحدهای سایبری اسرائیل در امارات برای ایجاد اختلال در خطوط هوایی و کشتیرانی
رژیم صهیونیستی با هدف انتقال کانون بحران از سرزمین‌های اشغالی به منطقه خلیج فارس و دریای عمان و کاهش فشارهای سیاسی و امنیتی به هیئت حاکمه این رژیم، به دنبال ایجاد اختلال سایبری در سامانه‌های ناوبری هوایی و دریایی در منطقه خلیج فارس و دریای عمان و بی‌ثبات‌سازی شرایط امنیتی در منطقه است.
پایان مفتضحانه داستان‌سرایی انگلیسی در مورد ربایش نفت‌کش در خلیج فارس
چهارشنبه 1400/05/13 ساعت 13:36
نورنیوز بررسی کرد؛
پایان مفتضحانه داستان‌سرایی انگلیسی در مورد ربایش نفت‌کش در خلیج فارس
به نظر می‌رسد داستان‌سرایی خیالی دیگری با هدف التهاب‌آفرینی علیه ایران پایان یافته باشد، اما نکته جالب ماجرا این است که این رسانه‌ها و عناصر خودفروخته داخلی و خارجی آنان همچنان معتقد به صادق و حرفه‌ای بودن این رسانه‌ها دارند!
چندرسانه‌ای: هشدار ایران به واشینگتن و لندن؛ بهانه‌جویی ممنوع
چهارشنبه 1400/05/13 ساعت 10:21
چندرسانه‌ای: هشدار ایران به واشینگتن و لندن؛ بهانه‌جویی ممنوع
پشت پرده تلاش پر حجم رسانه‌ای غرب برای القاء ناامنی در منطقه
سه‌شنبه 1400/05/12 ساعت 22:34
نورنیوز بررسی کرد؛
پشت پرده تلاش پر حجم رسانه‌ای غرب برای القاء ناامنی در منطقه
یک منبع ارشد نظامی حاضر در منطقه خلیج فارس به «نورنیوز» گفت: بر اساس گزارش نیروهای دریایی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، شرایط عبور و مرور شناورهای تجاری کاملا عادی است و تاکنون هیچیک از منابع رسمی دریانوردی یا کشورهای حوزه خلیج فارس گزارشی از وقوع رخداد غیر قابل کنترل در منطقه اعلام نکرده‌اند.
هوچی‌گری‌ صهیونیستی-آمریکایی-انگلیسی و پاسخ منفی جهانیان
سه‌شنبه 1400/05/12 ساعت 16:50
نورنیوز بررسی کرد؛
هوچی‌گری‌ صهیونیستی-آمریکایی-انگلیسی و پاسخ منفی جهانیان
جهانیان اذعان دارند که جمهوری اسلامی کانون مبارزه با تروریسم و برقرار کننده امنیت در منطقه و جهان است حال آنکه رژیم صهیونیستی و حامیانش در ردیف اول تروریسم قرار دارند و اگر اتهام تروریستی نیز وارد باشد بر این رژیم و حامیانش وارد است.
هشدار ایران به واشینگتن و لندن؛ بهانه‌جویی ممنوع
دوشنبه 1400/05/11 ساعت 13:12
نورنیوز بررسی کرد؛
هشدار ایران به واشینگتن و لندن؛ بهانه‌جویی ممنوع
ابراز نگرانی مقامات غربی از بر هم خوردن امنیت حمل‌ونقل دریایی در حالی است که آمریکا و انگلیس نه تنها خود سوابق متعددی در زمینه راهزنی دریایی دارند بلکه همواره چشم خود را بر شرارت‌های مداوم صهیونیست‌ها در ناامن‌سازی خطوط کشتیرانی و اقدامات تروریستی علیه سایر کشورها بسته‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی