×
سیاسی
شناسه خبر : 74480
تاریخ انتشار : شنبه 1400/05/16 ساعت 13:32
شمخانی: فروپاشی رژیم صهیونیستی با هم‌افزایی حلقه‌های مقاومت نزدیک خواهد بود

در دیدار با فرماندهان ارشد مقاومت فلسطین؛

شمخانی: فروپاشی رژیم صهیونیستی با هم‌افزایی حلقه‌های مقاومت نزدیک خواهد بود

دریابان شمخانی گفت: در صورت به هم پیوستگی و هم‌افزایی همه حلقه‌های مقاومت حول آرمان فلسطین و قدس شریف، فروپاشی این رژیم جعلی را در آینده‌ای نه چندان دور می‌توان شاهد بود.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «زیاد النخالة» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس صبح امروز با دریابان شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدارها دریابان علی شمخانی با تبریک دستاوردهای درخشان مقاومت اسلامی در عملیات «سیف‌القدس» از نقش محوری جنبش جهاد اسلامی و حماس در نبرد با رژیم صهیونیستی و تحمیل شکست خفت‌بار بر اشغال‌گران تجلیل کرد.

شمخانی با اشاره به بیش از ۷۰ سال مقاومت و جهاد مردم فلسطین برای رهایی قدس شریف از چنگال اشغال‌گران صهیونیسم تصریح کرد: امروز نسل جدید جوانان فلسطینی قدرتمندتر و با انگیزه‌تر از نسل‌های گذشته با مقاومت و ایثار در برابر توسعه‌طلبی‌های صهیونیست‌ها ایستاده‌اند.


 

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان افزود: حجم آتش، برد موشک‌ها و و توانمندی تاکتیکی حماس و جهاد اسلامی برای عبور از سامانه‌های متعدد راداری و گنبد آهنین، انگاره شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی را باطل کرده است.

شمخانی با محکومیت هرگونه اقدامی که موجب تقویت و توسعه اشغال‌گری صهیونیست‌ها می‌شود، اجرای طرح شیطنت‌آمیز عادی‌سازی روابط با این رژیم توسط برخی کشورهای عربی را اقدامی شکست خورده ارزیابی کرد.

او افزود: در صورت به هم پیوستگی و هم‌افزایی همه حلقه‌های مقاومت حول آرمان فلسطین و قدس شریف، فروپاشی این رژیم جعلی را در آینده‌ای نه چندان دور می‌توان شاهد بود.

دبیر شورای امنیت ملی گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر استفاده از ابزار نظامی برای پیشبرد مقاصد شوم خود از فضای مجازی نیز برای جنگ روانی و اختلاف‌افکنی میان جریان مقاومت استفاده می‌کند.

شمخانی تصریح کرد: برای خنثی‌سازی اقدامات نرم‌افرازی دشمن صهیونیستی، مقاومت اسلامی باید با فعال کردن ظرفیت‌های خود در این حوزه، ضمن حفظ و تقویت انسجام نیروهای مقاومت، واقعیت‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی را در معرض نگاه جهانیان قرار بدهد.


 

در این دیدارها، فرماندهان مقاومت فلسطین نیز با تبریک برگزاری باشکوه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران و گرامی‌داشت یاد و خاطره فرمانده بزرگ جهاد و مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی از نقش ممتاز جمهوری اسلامی در دفاع از آرمان ملت فلسطین تمجید کردند.

همچنین فرماندهان مقاومت فلسطین گزارشی از عملیات پیروزمندانه سیف‌القدس و دستاوردهای کم‌نظیر آن در ابعاد نظامی و اجتماعی ارائه و تاکید کردند: امروز رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری دچار ضعف، سردرگمی و استیصال شده و در گرداب چالش‌های متعدد گرفتار شده است.

زیاد النخالة دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جریان این دیدار تصریح کرد: هوشیاری، انسجام و اقتدار مقاومت بیش از هر زمان دیگری افزایش یافته و شرایط کاملا مناسبی برای تغییر موازنه قوا به نفع مقاومت فلسطین فراهم شده است.

اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس نیز با اشاره به نقش راهبردی و پشتیبانی مستمر جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین اظهار داشت: بسیاری از کشورهای اسلامی که مدعی حمایت از آرمان فلسطین بوده‌اند اینک به صورت مخفیانه و آشکار با رژیم صهیونیستی رابطه برقرار کرده‌اند و تنها ایران اسلامی است که در قول و عمل همواره حامی مردم مظلوم فلسطین بوده است.

هنیه خاطرنشان کرد: بدون شک پیروزی مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی به ویژه دستاوردهای اخیر در عملیات سیف‌القدس متعلق به همه حامیان واقعی آرمان فلسطین به ویژه جمهوری اسلامی ایران است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار متخصص گوارش درباره مصرف خودسرانه داروها
روبات کمک‌یار کادر درمان در میلان آزمایش می‌شود
چطور از خشکی پوست در تمام فصول پیشگیری کنیم؟
نسخه متخصصان برای قلب سالم؛ این عادت‌های غذایی را تغییر دهید
سامانه خورشیدی شناور کانادایی‌ها با حباب هوا یخ را شکست
با این فرمول 90 ثانیه‌ای از حواس‌پرتی نجات پیدا می کنید
ایران (0)- بلژیک (0)/تساوی ارزشمند با درخشش بیرانوند + فیلم
گزارش تصویری| دیدار تیم های فوتبال ایران و بلژیک
هشدار ترکیه درباره احتمال خرابکاری رژیم صهیونیستی در مذاکرات ایران و آمریکا
پیام سردار قاآنی خطاب به سربازان تروریست ارتش رژیم صهیونیستی
وقوع انفجار در دوحه
جولانی درخواست ترامپ را نپذیرفت
سرپرست وزارت دفاع: به دشمن بدعهد اعتماد نداریم
اعتراف ارتش اسرائیل به نقش عملیات شناسایی حزب‌الله در افزایش تلفات
پیروزی هندبال ساحلی ایران برابر آمریکا در دیدار تدارکاتی
بازگشت داور جنجالی به میدان قضاوت جام جهانی
اعلام وضعیت اضطراری در لس‌آنجلس پس از آتش‌سوزی دوباره
بازگشت نساجی به لیگ برتر فوتبال
اهدای پرچم گنبد حرم امام حسین(ع) برای بدرقه رهبر شهید
واکنش تند فدراسیون فوتبال ایران به اظهارات مقام آمریکایی
نماینده روسیه: ایران دارایی‌های مسدودشده خود را بازپس می‌گیرد
وزیر خارجه فرانسه دوشنبه به سوئیس می‌رود
برلین: ترامپ موجب انسداد تنگه هرمز شد
رسانه عبری: اسرائیل در آستانه عقب‌نشینی از جنوب لبنان
اکثریت آمریکایی‌ها خواستار پایان فوری درگیری با ایران هستند
ترامپ: نخست‌وزیر انگلیس کناره گیری می کند
وزیر ارشاد: مذاکره‌کنندگان ایرانی با شجاعت از حقوق ملت دفاع می‌کنند
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد