×
سیاسی
شناسه خبر : 74480
تاریخ انتشار : شنبه 1400/05/16 ساعت 13:32
شمخانی: فروپاشی رژیم صهیونیستی با هم‌افزایی حلقه‌های مقاومت نزدیک خواهد بود

در دیدار با فرماندهان ارشد مقاومت فلسطین؛

شمخانی: فروپاشی رژیم صهیونیستی با هم‌افزایی حلقه‌های مقاومت نزدیک خواهد بود

دریابان شمخانی گفت: در صورت به هم پیوستگی و هم‌افزایی همه حلقه‌های مقاومت حول آرمان فلسطین و قدس شریف، فروپاشی این رژیم جعلی را در آینده‌ای نه چندان دور می‌توان شاهد بود.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «زیاد النخالة» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس صبح امروز با دریابان شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدارها دریابان علی شمخانی با تبریک دستاوردهای درخشان مقاومت اسلامی در عملیات «سیف‌القدس» از نقش محوری جنبش جهاد اسلامی و حماس در نبرد با رژیم صهیونیستی و تحمیل شکست خفت‌بار بر اشغال‌گران تجلیل کرد.

شمخانی با اشاره به بیش از ۷۰ سال مقاومت و جهاد مردم فلسطین برای رهایی قدس شریف از چنگال اشغال‌گران صهیونیسم تصریح کرد: امروز نسل جدید جوانان فلسطینی قدرتمندتر و با انگیزه‌تر از نسل‌های گذشته با مقاومت و ایثار در برابر توسعه‌طلبی‌های صهیونیست‌ها ایستاده‌اند.


 

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان افزود: حجم آتش، برد موشک‌ها و و توانمندی تاکتیکی حماس و جهاد اسلامی برای عبور از سامانه‌های متعدد راداری و گنبد آهنین، انگاره شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی را باطل کرده است.

شمخانی با محکومیت هرگونه اقدامی که موجب تقویت و توسعه اشغال‌گری صهیونیست‌ها می‌شود، اجرای طرح شیطنت‌آمیز عادی‌سازی روابط با این رژیم توسط برخی کشورهای عربی را اقدامی شکست خورده ارزیابی کرد.

او افزود: در صورت به هم پیوستگی و هم‌افزایی همه حلقه‌های مقاومت حول آرمان فلسطین و قدس شریف، فروپاشی این رژیم جعلی را در آینده‌ای نه چندان دور می‌توان شاهد بود.

دبیر شورای امنیت ملی گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر استفاده از ابزار نظامی برای پیشبرد مقاصد شوم خود از فضای مجازی نیز برای جنگ روانی و اختلاف‌افکنی میان جریان مقاومت استفاده می‌کند.

شمخانی تصریح کرد: برای خنثی‌سازی اقدامات نرم‌افرازی دشمن صهیونیستی، مقاومت اسلامی باید با فعال کردن ظرفیت‌های خود در این حوزه، ضمن حفظ و تقویت انسجام نیروهای مقاومت، واقعیت‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی را در معرض نگاه جهانیان قرار بدهد.


 

در این دیدارها، فرماندهان مقاومت فلسطین نیز با تبریک برگزاری باشکوه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران و گرامی‌داشت یاد و خاطره فرمانده بزرگ جهاد و مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی از نقش ممتاز جمهوری اسلامی در دفاع از آرمان ملت فلسطین تمجید کردند.

همچنین فرماندهان مقاومت فلسطین گزارشی از عملیات پیروزمندانه سیف‌القدس و دستاوردهای کم‌نظیر آن در ابعاد نظامی و اجتماعی ارائه و تاکید کردند: امروز رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری دچار ضعف، سردرگمی و استیصال شده و در گرداب چالش‌های متعدد گرفتار شده است.

زیاد النخالة دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جریان این دیدار تصریح کرد: هوشیاری، انسجام و اقتدار مقاومت بیش از هر زمان دیگری افزایش یافته و شرایط کاملا مناسبی برای تغییر موازنه قوا به نفع مقاومت فلسطین فراهم شده است.

اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس نیز با اشاره به نقش راهبردی و پشتیبانی مستمر جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین اظهار داشت: بسیاری از کشورهای اسلامی که مدعی حمایت از آرمان فلسطین بوده‌اند اینک به صورت مخفیانه و آشکار با رژیم صهیونیستی رابطه برقرار کرده‌اند و تنها ایران اسلامی است که در قول و عمل همواره حامی مردم مظلوم فلسطین بوده است.

هنیه خاطرنشان کرد: بدون شک پیروزی مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی به ویژه دستاوردهای اخیر در عملیات سیف‌القدس متعلق به همه حامیان واقعی آرمان فلسطین به ویژه جمهوری اسلامی ایران است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟
دموکرات‌های آمریکا به دنبال کاهش نفوذ لابی صهیونیستی در انتخابات
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ آمریکا پل B1 را در کرج هدف گرفت
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
مرحله دوم موج 90/ انهدام زیرساخت‌های جنایت وترور /هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان
معاون دفتر رئیس‌جمهور به تهدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
شناسایی و دستگیری 3 عنصر مرتبط با موساد و 4 عامل تکفیری
طباطبایی: خط پایان برای دشمن بسیار بسیار نزدیک‌تر است
واکنش سفارت ایران به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا درباره تهدید هسته‌ای
بیانیه ستاد حقوق بشر ایران نسبت به تداوم تجاوز و حق ذاتی دفاع مشروع
پیام شینا انصاری به مناسبت روز طبیعت
چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر؟
انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران واکنش نشان دادند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
جو کنت: اهداف آمریکا در جنگ با ایران با اهداف اسرائیل متفاوت است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
تجارت خارجی کشور در سال 1404 به حدود 110 میلیارد دلار رسید