×
سیاسی
شناسه خبر : 74472
تاریخ انتشار : شنبه 1400/05/16 ساعت 12:04
روحانی نتوانست رفتار غرب علیه ایران را تغییر دهد

روحانی نتوانست رفتار غرب علیه ایران را تغییر دهد

کارشناس مسائل سیاسی گفت: رفتار اخیر غرب علیه ایران نشانه این بود که اقدامات دولت روحانی در اعتمادسازی بین دولت ایران و غربی‌ها، موفقیت‌آمیز نبوده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل سیاسی  ضمن واکنش به طرح اتهامات اخیر رژیم صهیونیستی و ایالات متحده علیه کشورمان اظهار داشت: با توجه به شکست سنگینی که دولت ترامپ در مقابل ملت ایران متحمل شد، دولت جدید بایدن و یا مستأجران جدید کاخ سفید، در طول 7 ماه گذشته هیچ‌گونه اظهار نظر مستقیمی در خصوص توانمندی‌ها و موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران ابراز نکردند و در حقیقت بخشی از این مدت را به دنبال اجماع‌سازی علیه جمهوری اسلامی بودند.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: با توجه به تجربیات قبلی دموکرات‌ها در آمریکا که تلاش می‌کردند مقابله با جمهوری اسلامی ایران را به تنهایی انجام ندهند و با برخی از کشورهای اروپایی و عربی همکاری داشته باشند، این اقدام در راستای نمایش اجماع سازی بین کشورهای اروپایی و آمریکا، قابل تحلیل است.

وی همچنین افزود: در واقع آمریکایی‌ها با تهدیدات اخیر خودشان و همچنین انگلیسی‌ها نیز که از ادبیات آمریکایی‌ها بهره بردند، در حقیقت نشان دهنده این بود که هر دو بیان توسط یک اتاق فکر تهیه شده است.

این تحلیل‌گر مسائل بین الملل تصریح کرد: آمریکایی‌ها می‌خواستند به این شکل با همراه کردن بعضی از کشورهای اروپایی به گونه‌ای به ایران و دولت جدید اعلام کنند که رفتار آن‌ها نسبت به جمهوری اسلامی تغییر نکرده است.

وی ادامه داد: این حرکت و این اقدام آمریکایی‌ها نشان دهنده این مسئله است که اقدامات دولت آقای روحانی، در طول هشت سال گذشته که به طور عملی در گفتار و عمل به دنبال اعتمادسازی بین دولت ایران، آمریکا و یا غرب بود، موفقیت‌آمیز نبوده است.

صدرالحسینی تاکید کرد: همچنین تصویرسازی که دولت آقای روحانی و بعضی از مقامات، از دولت دموکرات بایدن در جامعه القا کرده بودند کاملاً اشتباه است، بدین شکل که آنها به دنبال این مسئله بودند که با روی کار آمدن حزب دموکرات و پیروزی آنها در انتخابات و کنار رفتن ترامپ که مجسمه دشمنی با ایران قلمداد می‌شد، شرایط آمریکا در مقابل ایران متفاوت می‌شود و می‌توان با بایدن به گفتگوهای برد - برد رسید که اظهارنظر اخیر بایدن خط بطلانی بود بر این دیدگاه!

وی همچنین گفت: بر این اساس باید این نکته گفته شود که اظهارات اخیر بایدن نشان‌دهنده تحکیم روابط بین آمریکا و رژیم صهیونیستی و تلاش آمریکا برای اجماع سازی در بین کشورهای اروپایی علیه جمهوری اسلامی است که این عمل خود می‌تواند نشانه‌ای از تداوم دشمنی آمریکا علیه ملت ایران قلمداد شود و بر این اساس آدرس بسیار مناسبی برای جهت‌گیری سیاست خارجی دولت آقای رئیسی باشد.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین در واکنش به تهدیدات نظامی صهیونیست‌ها گفت: درگیری‌های غیرمستقیم رژیم صهیونیستی در طول دهه‌های اخیر چه در حوزه نیمه سخت و چه در حوزه سخت این مسئله را به اثبات رسانده است که رژیم صهیونیستی بدون حمایت مستقیم رژیم آمریکا، امکان لطمه زدن و یا آسیب رساندن به امنیت ملی کشورمان را نخواهد داشت به همین دلیل چه در دوران نتانیاهو و ترامپ و چه در دوران بایدن، رژیم صهیونیستی به دنبال کسب حمایت همه جانبه برای آسیب رساندن به منافع ملی جمهوری اسلامی است.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی