×
سیاسی
شناسه خبر : 74447
تاریخ انتشار : جمعه 1400/05/15 ساعت 20:12
مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت

نورنیوز بررسی کرد؛

مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت

تل‌آویو به خوبی می‌داند، توان و جرأت انجام اقدام نظامی علیه ایران را ندارد زیرا چنین اقدام جنون‌آمیزی شرایط را برای حمله همه‌جانبه به این رژیم و نابودی همه زیرساخت‌ها و تاسیسات نظامی و اقتصادی آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم خواهد آمد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رژیم صهیونیستی طی یک هفته گذشته با دروغ پردازی در مورد دست داشتن ایران در حمله به کشتی اسرائیلی در دریای عمان و به صحنه آوردن ظرفیت سیاسی آمریکا، انگلیس و رسانه‌های معاند، جنجال کم‌سابقه‌ای را با هدف ایران‌هراسی و ایجاد اجماع جهانی علیه ایران به پا کرد.

این تحولات در حالی رقم خورد که این رژیم با بهره‌گیری از روابطی که با امارات عربی متحده برقرار کرده است از چند ماه پیش یک مرکز عملیات سایبری گسترده‌ در این کشور ایجاد کرده و با فعال نمودن آن، ضمن خرابکاری در سامانه‌های ناوبری هوایی و دریایی به دنبال ناامن‌سازی منطقه و ایجاد سوء تفاهم و درگیری میان کشورهای حوزه خلیج فارس بوده است.

در کنار این اقدامات، رژیم صهیونیستی روز گذشته و در اقدامی بی‌سابقه با تهدید مستقیم جمهوری اسلامی ایران به اقدام نظامی مسیر وارد نمودن فشار به سایر کشورها برای امتیازگیری سیاسی و امنیتی به منظور تداوم شرارت و خرابکاری و عملیات تروریستی در منطقه را نیز آغاز کرده است.

اگرچه این اقدام رژیم صهیونیستی با واکنش تند سازمان ملل متحد و سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همراه بود لیکن کشورهای حامی این رژیم در برابر این جسارت کم سابقه سکوت کردند.

سردمداران تل آویو در ادامه مسیری که برای وارد کردن فشار به ایران آغاز کرده اند،حامیان اصلی خود یعنی امریکا و انگلیس را هم مجاب نمودند که ادعای دست داشتن ایران در حمله به کشتی این رژیم در دریای عمان را به شورای امنیت سازمان ملل نیز بکشانند.

بسیار روشن است که تل‌آویو به خوبی می‌داند، توان و جرأت انجام اقدام نظامی علیه ایران را ندارد زیرا چنین اقدام جنون‌آمیزی شرایط را برای حمله همه‌جانبه به این رژیم و نابودی همه زیرساخت‌ها و تاسیسات نظامی و اقتصادی آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم خواهد آمد.

غافل‌گیری مفتضحانه سامانه‌های پدافندی این رژیم در برابر موشک‌های مقاومت در عملیات سیف‌القدس و همچنین ناکامی سامانه گنبد آهنین در برابر حمله تلافی‌جویانه موشکی حزب‌الله به مناطق اشغالی جولان و شبعا که امروز انجام شد، گواه روشنی از ناتوانی این رژیم در حفاظت از خود در برابر موشک‌های مقاومت است.

استیصال کنونی رژیم صهیونیستی در برابر نیروهای مقاومت اسلامی در شرایطی است که  این نیروها بدون هرگونه پشتیبانی نظامی از سوی جمهوری اسلامی ایران، تل‌آویو را به ستوه آورده‌اند، لذا حتی تصور اقدام نظامی تل آویو علیه ایران نیز احمقانه و جنون‌آمیز است و بعید به نظر می‌رسد سردمداران این رژیم به این سطح از حماقت و جنون رسیده باشند.

زمین سوخته‌ی بر جا مانده برای جانشینان نتانیاهو از یک سو و اقتدار و گسترش روزافزون تفکر مقاومت در منطقه از سوی دیگر که تنها یک نمونه کوچک آن روز گذشته در مراسم تحلیف ریاست جمهوری ایران به رخ کشیده شد، غرب و به ویژه رژیم صهیونیستی را به شدت نگران کرده و معاندین را نیز ناامید نموده است.

تاکید آقای رئیسی بر بهره‌گیری از راهکارهای دیپلماتیک در تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز مزید بر علت شده و اثر جنگ روانی گسترده آنان علیه دولت جدید نزد افکار عمومی داخل و خارج  برای تندرو نشان دادن دولت سیزدهم  راخنثی کرده است.

بر این اساس؛ به نظر می‌رسد که تل‌آویو با به هم ریختن آرامش منطقه از خلیج فارس تا لبنان در واقع به دنبال تحمیل موازنه‌ای جدید به منطقه است تا به زعم خود بتواند خواسته‌های خود را پیگیری کرده و به نتیجه برساند، اما آنها باید از گذشته و روند موجود در منطقه درس بگیرند و بدانند که شرارت‌هایشان علیه ایران بدون پاسخ نمی ماند و چون همیشه در زمان و مکان مناسب و روش و ابزاری که جمهوری اسلامی  تعیین می کند پاسخ داده می شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نسخه وزیر بهداشت برای درمان گرانی دارو
گزارش تصویری | عکس‌های منتشرنشده از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 فرانسه
حمله پهپادی حزب الله به مقر فرماندهی تیپ 401 زرهی ارتش اسرائیل
هدف از مذاکرات واشنگتن از زبان جوزف عون
مستمری خرداد مددجویان واریز شد+ جزئیات پرداخت
آغاز فاز جدید اجرای پزشک خانواده؛ کدام شهرها مشمول طرح شدند؟
درباره شدیدترین درگیری!
افزایش 2 برابری ظرفیت تولید برق برای اولین بار در تاریخ
حمله به آب؛ وحشیگری بی‌سابقه آمریکا
حمله لفظی نتانیاهو به اردوغان
انفجار تورم در آمریکا؛ دلار و نرخ بهره در آستانه تغییر
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دوم
پاتک سایبری به پیام‌رسان دولتی فرانسه
جنگ ایران شکاف میان تعهدات جهانی و توان نظامی آمریکا را آشکار کرد
بیانیه مشترک سه قدرت در شورای حکام: قطعنامه ضدایرانی تلاش‌های دیپلماتیک را نابود می‌کند
صادق زیباکلام با اعلام جرم جدید بازداشت شد
نورنما | ویدیویی دیده نشده از پدر موشکی ایران و فرمانده هوافضای سپاه
اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم
عارف: افزایش مبلغ کالابرگ در دستور کار دولت است
تهران گرم‌تر می‌شود
بقائی: تحولات اخیر روند مذاکرات را تحت تأثیر قرار داد
زنگ خطر آنفلوانزا در کشور؛ کرمانشاه و البرز در وضعیت قرمز
آتش‌بس یا بازی فریب؛ چرا ایران نباید جنگ را «تکه‌تکه» ببیند؟
61 درصد صهیونیست‌ها مخالف نامزدی دوباره نتانیاهو
بقائی نشان ادبی دریافت کرد
قالیباف: حرکت علمی و دفاعی کشور متوقف نمی‌شود
آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+جدول
آماده برای «توافق‌سازی»، مقاوم در برابر «تسلیم‌سازی»
چرا رامات دیوید هدف مهم موشک‌های ایران بود؟
هشدار چین درباره بحران ایران و آمریکا؛ راه‌حل فقط دیپلماسی است
محاصره دریایی تجارت ایران را قفل نمی‌کند
بازگشت «آقای خاص» به برنابئو؛ مورینیو سرمربی جدید رئال مادرید شد
فرماندار قشم: هیچ انفجاری در این جزیره رخ نداده است
روسیه از سرنگونی 326 پهپاد اوکراینی خبر داد
تشدید نظارت بر صنعت خودرو و افزایش انطباق تولیدکنندگان
جهش ذخایر سد سفیدرود؛ یک میلیارد مترمکعب آب ذخیره شد
رشد چشمگیر پذیرش استعدادهای درخشان در ارشد و دکتری
جزئیات افزایش نرخ بلیت اتوبوس در مسیرهای مختلف کشور
صادرات 20 قلم کالای دامی به کشورهای همسایه
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
ادامه رکورد شکنی بورس ؛ صعود 52 هزار واحدی شاخص
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات