×
سیاسی
شناسه خبر : 74447
تاریخ انتشار : جمعه 1400/05/15 ساعت 20:12
مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت

نورنیوز بررسی کرد؛

مروری بر یک هفته التهاب‌آفرینی صهیونیست‌ها با هدف تغییر توازن قدرت

تل‌آویو به خوبی می‌داند، توان و جرأت انجام اقدام نظامی علیه ایران را ندارد زیرا چنین اقدام جنون‌آمیزی شرایط را برای حمله همه‌جانبه به این رژیم و نابودی همه زیرساخت‌ها و تاسیسات نظامی و اقتصادی آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم خواهد آمد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رژیم صهیونیستی طی یک هفته گذشته با دروغ پردازی در مورد دست داشتن ایران در حمله به کشتی اسرائیلی در دریای عمان و به صحنه آوردن ظرفیت سیاسی آمریکا، انگلیس و رسانه‌های معاند، جنجال کم‌سابقه‌ای را با هدف ایران‌هراسی و ایجاد اجماع جهانی علیه ایران به پا کرد.

این تحولات در حالی رقم خورد که این رژیم با بهره‌گیری از روابطی که با امارات عربی متحده برقرار کرده است از چند ماه پیش یک مرکز عملیات سایبری گسترده‌ در این کشور ایجاد کرده و با فعال نمودن آن، ضمن خرابکاری در سامانه‌های ناوبری هوایی و دریایی به دنبال ناامن‌سازی منطقه و ایجاد سوء تفاهم و درگیری میان کشورهای حوزه خلیج فارس بوده است.

در کنار این اقدامات، رژیم صهیونیستی روز گذشته و در اقدامی بی‌سابقه با تهدید مستقیم جمهوری اسلامی ایران به اقدام نظامی مسیر وارد نمودن فشار به سایر کشورها برای امتیازگیری سیاسی و امنیتی به منظور تداوم شرارت و خرابکاری و عملیات تروریستی در منطقه را نیز آغاز کرده است.

اگرچه این اقدام رژیم صهیونیستی با واکنش تند سازمان ملل متحد و سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همراه بود لیکن کشورهای حامی این رژیم در برابر این جسارت کم سابقه سکوت کردند.

سردمداران تل آویو در ادامه مسیری که برای وارد کردن فشار به ایران آغاز کرده اند،حامیان اصلی خود یعنی امریکا و انگلیس را هم مجاب نمودند که ادعای دست داشتن ایران در حمله به کشتی این رژیم در دریای عمان را به شورای امنیت سازمان ملل نیز بکشانند.

بسیار روشن است که تل‌آویو به خوبی می‌داند، توان و جرأت انجام اقدام نظامی علیه ایران را ندارد زیرا چنین اقدام جنون‌آمیزی شرایط را برای حمله همه‌جانبه به این رژیم و نابودی همه زیرساخت‌ها و تاسیسات نظامی و اقتصادی آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم خواهد آمد.

غافل‌گیری مفتضحانه سامانه‌های پدافندی این رژیم در برابر موشک‌های مقاومت در عملیات سیف‌القدس و همچنین ناکامی سامانه گنبد آهنین در برابر حمله تلافی‌جویانه موشکی حزب‌الله به مناطق اشغالی جولان و شبعا که امروز انجام شد، گواه روشنی از ناتوانی این رژیم در حفاظت از خود در برابر موشک‌های مقاومت است.

استیصال کنونی رژیم صهیونیستی در برابر نیروهای مقاومت اسلامی در شرایطی است که  این نیروها بدون هرگونه پشتیبانی نظامی از سوی جمهوری اسلامی ایران، تل‌آویو را به ستوه آورده‌اند، لذا حتی تصور اقدام نظامی تل آویو علیه ایران نیز احمقانه و جنون‌آمیز است و بعید به نظر می‌رسد سردمداران این رژیم به این سطح از حماقت و جنون رسیده باشند.

زمین سوخته‌ی بر جا مانده برای جانشینان نتانیاهو از یک سو و اقتدار و گسترش روزافزون تفکر مقاومت در منطقه از سوی دیگر که تنها یک نمونه کوچک آن روز گذشته در مراسم تحلیف ریاست جمهوری ایران به رخ کشیده شد، غرب و به ویژه رژیم صهیونیستی را به شدت نگران کرده و معاندین را نیز ناامید نموده است.

تاکید آقای رئیسی بر بهره‌گیری از راهکارهای دیپلماتیک در تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز مزید بر علت شده و اثر جنگ روانی گسترده آنان علیه دولت جدید نزد افکار عمومی داخل و خارج  برای تندرو نشان دادن دولت سیزدهم  راخنثی کرده است.

بر این اساس؛ به نظر می‌رسد که تل‌آویو با به هم ریختن آرامش منطقه از خلیج فارس تا لبنان در واقع به دنبال تحمیل موازنه‌ای جدید به منطقه است تا به زعم خود بتواند خواسته‌های خود را پیگیری کرده و به نتیجه برساند، اما آنها باید از گذشته و روند موجود در منطقه درس بگیرند و بدانند که شرارت‌هایشان علیه ایران بدون پاسخ نمی ماند و چون همیشه در زمان و مکان مناسب و روش و ابزاری که جمهوری اسلامی  تعیین می کند پاسخ داده می شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
X
آگهی تبلیغاتی