×
سیاسی
شناسه خبر : 74346
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/05/12 ساعت 22:34
پشت پرده تلاش پر حجم رسانه‌ای غرب برای القاء ناامنی در منطقه

نورنیوز بررسی کرد؛

پشت پرده تلاش پر حجم رسانه‌ای غرب برای القاء ناامنی در منطقه

یک منبع ارشد نظامی حاضر در منطقه خلیج فارس به «نورنیوز» گفت: بر اساس گزارش نیروهای دریایی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، شرایط عبور و مرور شناورهای تجاری کاملا عادی است و تاکنون هیچیک از منابع رسمی دریانوردی یا کشورهای حوزه خلیج فارس گزارشی از وقوع رخداد غیر قابل کنترل در منطقه اعلام نکرده‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: از بعدازظهر امروز سه شنبه ۱۲ مردادماه اخبار جهت‌دار و مشکوکی از سوی برخی رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی در خصوص رخدادهای دریایی در خلیج فارس و دریای عمان منتشر و به صورت گسترده توسط برخی رسانه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای بازنشر شد.

اگرچه هیچ‌یک از اخبار منتشر شده دارای منبع روشن و مورد تایید نیست و از قول منابع غیرمشخص منتشر شده، اما جهت‌گیری مجموعه خبرهای ذکر شده، القاء وجود ناامنی در خطوط کشتیرانی در خلیج فارس و دریای عمان است.

مهمترین خبری که در این چارچوب از سوی وب سایت روزنامه تایمز منتشر شد اعلام برخورد یک کشتی سنگاپوری به نام «آسفالت پرینسس» با مین در سواحل بندر فجیره در امارات متحده عربی بود.

به دنبال انتشار این خبر، بلافاصله برخی رسانه‌های غربی دیگر از احتمال ربایش، حمله پهپادی و پیاده شدن تعدادی کماندو روی این کشتی خبر دادند که هیچ‌یک از موارد ذکر شده مستند به اخبار منابع رسمی نبود و تنها با عبارات «گفته می‌شود»، «منابع رسانه‌ای گفتند» و... بازنشر شد.

با فاصله کمی پس از انتشار این خبر، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس اعلام کرد که سکان هدایت دستِ‌کم چهار کشتی در سواحل امارات متحده عربی از کنترل خارج شده است.

اسکای نیوز عربی نیز بلافاصله در صفحه توییتر خود اعلام کرد: گروه دریایی UKMTO وابسته به نیروی دریایی انگلیس، احتمال ربوده شدن ۴ کشتی تجاری در آب‌های عمان را رد نکرد.

در پی این جوسازی گسترده، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بلافاصله به این موضوعات واکنش نشان داد و با مشکوک دانستن انتشار اخبار غیر رسمی از بروز حوادث امنیتی پی در پی برای کشتی‌ها در منطقه خلیج فارس و دریای عمان، نسبت به هرگونه فضاسازی کاذب برای اغراض خاص سیاسی هشدار داد.

خطیب‌زاده با اعلام آمادگی ایران برای همکاری با کشورهای منطقه در این زمینه افزود: نیروهای دریایی ایران آماده کمک و امدادرسانی به کشتی‌های عبوری در منطقه هستند و در صورت بروز مشکل در سامانه‌های ناوبری، جمهوری اسلامی ایران آماده کمک‌رسانی و بررسی موضوع از نزدیک می‌باشد.

در همین خصوص؛ یک منبع ارشد نظامی حاضر در منطقه خلیج فارس به «نورنیوز» گفت: بر اساس گزارش نیروهای دریایی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، شرایط عبور و مرور شناورهای تجاری کاملا عادی است و تاکنون هیچیک از منابع رسمی دریانوردی یا کشورهای حوزه خلیج فارس گزارشی از وقوع رخداد غیر قابل کنترل در منطقه اعلام نکرده‌اند.

او با اشاره به اعلام چند شناور تجاری در خصوص ایجاد اخلال در سیستمهای ناوبری خود افزود: سازمان بنادر و دریانوردی ایران به کشتی‌های ذکر شده اعلام نموده که آماده هرگونه کمک برای رفع مشکل ایجاد شده است.

به طور قطع جنگ روانی ایجاد شده از سوی رسانه‌های تابلودار غربی و منطقه‌ای برای ناامن نشان دادن منطقه خلیج فارس اهداف خاصی را دنبال می‌کند که بزودی ابعاد ان مشخص خواهد شد اما مسئله قابل توجه در این زمینه این است که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از استوانه‌های اصلی ثبات و امنیت در منطقه ضمن تداوم تلاش همه‌جانبه برای حفظ امنیت آب‌راه راهبردی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، هرگونه تلاش برای ایجاد ناامنی و ناامن‌نمایی در منطقه را به دقت زیر نظر داشته و اقدامات لازم را برای مقابله با این اقدامات به کار خواهد بست.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شرارت‌های رژیم صهیونیستی چه سمت و سویی خواهد داشت؟
شنبه 1400/05/16 ساعت 21:01
نورنیوز بررسی کرد؛
شرارت‌های رژیم صهیونیستی چه سمت و سویی خواهد داشت؟
هم تل‌آویو، هم حامیان آمریکایی-اروپایی آن و هم رژیم‌های مرعوب و دست‌نشانده آنان در منطقه به روشنی دریافته‌اند که دیگر زمان بزن در رو پایان یافته و آسیب‌پذیری اسرائیل به حدی است که هر اقدام احمقانه آنان در تعدی به منافع ایران با پاسخ محکم و قاطع و در زمان و مکان مدنظر تهران مواجه خواهد شد.
چرا گام اول پروژه ناامن‌نمایی منطقه خلیج فارس شکست خورد؟
پنج‌شنبه 1400/05/14 ساعت 17:00
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا گام اول پروژه ناامن‌نمایی منطقه خلیج فارس شکست خورد؟
جنجال سیاسی و رسانه‌ای غرب در حمایت از ادعای دروغ حمله ایران به کشتی رژیم صهیونیستی و اعلام نگرانی از ایجاد ناامنی در منطقه در حالی است که هیچ‌یک از این‌ کشورها تاکنون کمترین واکنشی در مورد اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی از جمله حمله به چندین فروند کشتی ایرانی، خراب‌کاری در داخل ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای ایرانی نداشته‌اند.
هوچی‌گری‌ صهیونیستی-آمریکایی-انگلیسی و پاسخ منفی جهانیان
سه‌شنبه 1400/05/12 ساعت 16:50
نورنیوز بررسی کرد؛
هوچی‌گری‌ صهیونیستی-آمریکایی-انگلیسی و پاسخ منفی جهانیان
جهانیان اذعان دارند که جمهوری اسلامی کانون مبارزه با تروریسم و برقرار کننده امنیت در منطقه و جهان است حال آنکه رژیم صهیونیستی و حامیانش در ردیف اول تروریسم قرار دارند و اگر اتهام تروریستی نیز وارد باشد بر این رژیم و حامیانش وارد است.
هشدار ایران به واشینگتن و لندن؛ بهانه‌جویی ممنوع
دوشنبه 1400/05/11 ساعت 13:12
نورنیوز بررسی کرد؛
هشدار ایران به واشینگتن و لندن؛ بهانه‌جویی ممنوع
ابراز نگرانی مقامات غربی از بر هم خوردن امنیت حمل‌ونقل دریایی در حالی است که آمریکا و انگلیس نه تنها خود سوابق متعددی در زمینه راهزنی دریایی دارند بلکه همواره چشم خود را بر شرارت‌های مداوم صهیونیست‌ها در ناامن‌سازی خطوط کشتیرانی و اقدامات تروریستی علیه سایر کشورها بسته‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان
آغاز ثبت‌نام طرح آشیان در 12 شهر+ لینک ثبت نام
برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور اعلام شد+جزییات
یک منبع مطلع: مواضع و شروط ایران درباره تنگه هرمز به طور شفاف به واسطه پاکستانی اعلام شد
پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از 250 روز
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 3 شهریور چقدر کاهش یافت؟
سیاست‌های مالی ترامپ و بمب ساعتی بدهی آمریکا
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟
رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
قطر: تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است
زلنسکی: برگزاری انتخابات در اوکراین می‌تواند کشور را از هم بپاشد
نوجوانان والیبال ایران با قدرت به یک‌چهارم رفتند
آنفلوآنزا از کرونا پیشی گرفت؛ بوشهر و خوزستان بالاتر از آستانه خطر
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا
حبس ابد برای یک عراقی به اتهام ترویج افکار صهیونیستی
توئیت احدیان درباره موضع دبیر جدید شعام و شروط تفاهم‌نامه
سبزپوشی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 6.2 میلیون واحد شد
طرح مقابله با نفوذ دوباره به کمیسیون امنیت ملی رفت
کشف تغییرات بیولوژیکی آتش‌نشانان پس از مهار آتش
سرلشکر رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
چند ماه پلاک‌های فک‌ شده در انبار نگهداری می‌شوند؟
جنگ؛ نقطه عطف شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
قیمت میوه و تره بار امروز 3 شهریور اعلام شد+ جدول