×
سیاسی
شناسه خبر : 74246
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/11 ساعت 10:04
ابعاد جدیدی از فتنه‌گری در بیروت

ابعاد جدیدی از فتنه‌گری در بیروت

حزب‌الله لبنان مخالفت قاطع خود را با انواع کشتار و مباح شمردن محرمات ابراز داشت و از سازمان‌های امنیتی و قضایی خواست به مواخذه جنایتکاران و شرکت‌کنندگان در این جنایت بپردازند و تحریک‌کنندگان را تحت پیگرد قرار دهند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رسانه‌های لبنان از تنش امنیتی در منطقه خلده در جنوب بیروت؛ جایی که شاهد تیراندازی از منابع متعدد بود، خبر دادند به طوریکه شهروندان ناگزیر به ترک خودروهایشان در وسط راه و ترک محل شدند. نجیب میقاتی در واکنش به این حادثه طرفین درگیری را به خویشتن‌داری فراخواند.

به گزارش سایت شبکه الجدید، مسیر از خلده به سمت بیروت به دلیل تیراندازی شدید از سوی منابع متعدد بسته شد و برخی شهروندان خودروهایشان را وسط راه رها کردند.

سایت «لبنان 24» نیز گزارش داد، منطقه خلده شاهد تنش گسترده در حین عبور موکب تشییع شهروند لبنانی «علی شبلی» بود که روز گذشته در حادثه انتقام گیری به دست جوانی از آل غصن از عشایر عرب کشته شد.

صدای تیراندازی و شلیک آر پی جی به شدت در منطقه دوحه عرمون و دو سمت اتوبان خلده به گوش می‌رسید که موجب وحشت ساکنان محل شد.

مردی از عرب خلده لبنان شب گذشته یک شهروندان لبنانی به نام علی شبلی را در جریان مراسم عروسی در منطقه الجیه به قتل رساند که در پی واکنش به یک مساله‌انتقام جویی بود.

همچنین شبکه المنار افزود: علی شبلی در جنایتی وحشتناک در جریان حضورش در یک مراسم عروسی در منطقه خلده به دست فردی به نام احمد زاهر غصن به شهادت رسید. احمد زاهر حسن از ساعات پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

خبرنگار روسیا الیوم در لبنان نیز گفت در درگیری‌های امروز در منطقه خلده در جنوب بیروت چهار تن کشته و 10 تن زخمی شدند.

این خبرنگار افزود، درگیری‌ها بین نیروهای حزب‌الله لبنان و عرب خلده رخ داده است. تماس‌ها بین احزاب و سیستم‌های امنیتی برای کنترل اوضاع خلده در جریان است.

نجیب میقاتی، نخست‌وزیر مکلف لبنان نیز در واکنش به این حادثه گفت: ارتش حضور خود را برای کنترل اوضاع و توقف درگیری در منطقه خلده تقویت خواهد کرد.

او خواستار خویشتن‌داری و عدم کشیده شدن به سمت درگیری، انتقام‌جویی و کشتار شد.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: هنگام ورود تابوت علی شبلی به مقابل منزلش در منطقه خلده تشییع‌کنندگان هدف یک کمین برنامه‌ریزی شده و تیراندازی از سوی افراد مسلح قرار گرفتند که منجر به شهادت دو تن از تشییع کنندگان و زخمی شدن تعدادی دیگر شد.

حزب‌الله افزود، رهبری حزب مساله را با دقت و اهتمام بسیار دنبال می‌کند و از ارتش و نیروهای امنیتی می‌خواهد برای برقرار امنیت و واکنش سریع برای بازداشت عوامل قتل مداخله فوری داشته باشند.

حزب‌الله لبنان ادامه داد: از بابت حادثه تاسف بار و دردناک برای شهید مظلوم علی شبلی در منطقه الجیه متاسفیم؛ کسی که عملا قربانی عصبیت شده و به دور از منطق دین و کشور جان خود را از دست داد.

حزب‌الله لبنان مخالفت قاطع خود را با انواع کشتار و مباح شمردن محرمات ابراز داشت و از سازمان‌های امنیتی و قضایی خواست به مواخذه جنایتکاران و شرکت‌کنندگان در این جنایت بپردازند و تحریک‌کنندگان را تحت پیگرد قرار دهند.

این حزب‌ شهادت علی شبلی را به خانواده‌اش تسلیت گفت و از خداوند برای آنها طلب صبر کرد و افزود، دولت باید به وظیفه خود در خصوص پیگرد و مواخذه جنایتکاران عمل کند.

میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان نیز از فرماندهی ارتش خواست تدابیر فوری را برای بازگشت آرامش به خلده لحاظ کند، افراد مسلح را بازداشت و رفت و آمد شهروندان را ایمن سازد.

از این رو گفته می‌شود ارتش محل درگیری در خلده را محاصره کامل کرده و در حال برقراری آرامش است.

ارتش لبنان در توییتر اعلام کرد: یگان‌های ارتش به سمت هر فرد مسلحی که در مسیرهای خلده باشد و نیز به سمت هر فردی که از هر مکانی اقدام به تیراندازی کند، تیراندازی خواهند کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد
جزئیات قطعنامه پیشنهادی بحرین درباره تنگه هرمز/رای گیری صبح امروز
پنتاگون برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا را تایید کرد
محمد علیزاده: از جنگ نمی‌ترسم، اما از قربانی شدن هم‌وطنانم چرا!
سفارت ایران در لندن: اروپا منافع خود را در اولویت قرار دهد و نه اسرائیل را
معاون گوترش: برای کاهش تنش و توقف درگیری ها تلاش می‌کنیم
دبیرکل اتحادیه عرب: بحران‌های خاورمیانه راه حل نظامی ندارد
پاسخ ستاره فوتسال به تهدید عصر حجر ترامپ
ترامپ: چرا آنها تماس نمی گیرند؟
سردار شکارچی: راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی کامل است
علی‌اف: کمک‌های بشردوستانه به ایران ادامه خواهد یافت
آغاز موج 91وعده صادق 4/ هدف‌گیری ناوگروه آبراهام لینکلن توسط 4 موشک قدر
سفر 28 میلیون نفر از هموطنان در نوروز امسال
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: دست از «بازی با آتش» بردارید
حمله به شرکت آمریکایی Oracle در پاسخ به ترور دکتر خرازی و همسر ایشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس
برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن منتظر ضربات کوبنده‌تر ایران باشد
استعفای بوفون افسانه‌ای از تیم ملی فوتبال ایتالیا
سی‌وسومین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
ادامه واکنش هنرمندان به تجاوز به خاک ایران
«لالایی» فریدون آسرایی برای کودکان میناب
تقدیر بقائی از حمایت مردم و نخبگان کشورهای مغرب عربی از ایران
تهدیدات ترمپ مصداق روشن قصد مجرمانه برای ارتکاب جنایات جنگی است