×
سیاسی
شناسه خبر : 74246
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/11 ساعت 10:04
ابعاد جدیدی از فتنه‌گری در بیروت

ابعاد جدیدی از فتنه‌گری در بیروت

حزب‌الله لبنان مخالفت قاطع خود را با انواع کشتار و مباح شمردن محرمات ابراز داشت و از سازمان‌های امنیتی و قضایی خواست به مواخذه جنایتکاران و شرکت‌کنندگان در این جنایت بپردازند و تحریک‌کنندگان را تحت پیگرد قرار دهند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رسانه‌های لبنان از تنش امنیتی در منطقه خلده در جنوب بیروت؛ جایی که شاهد تیراندازی از منابع متعدد بود، خبر دادند به طوریکه شهروندان ناگزیر به ترک خودروهایشان در وسط راه و ترک محل شدند. نجیب میقاتی در واکنش به این حادثه طرفین درگیری را به خویشتن‌داری فراخواند.

به گزارش سایت شبکه الجدید، مسیر از خلده به سمت بیروت به دلیل تیراندازی شدید از سوی منابع متعدد بسته شد و برخی شهروندان خودروهایشان را وسط راه رها کردند.

سایت «لبنان 24» نیز گزارش داد، منطقه خلده شاهد تنش گسترده در حین عبور موکب تشییع شهروند لبنانی «علی شبلی» بود که روز گذشته در حادثه انتقام گیری به دست جوانی از آل غصن از عشایر عرب کشته شد.

صدای تیراندازی و شلیک آر پی جی به شدت در منطقه دوحه عرمون و دو سمت اتوبان خلده به گوش می‌رسید که موجب وحشت ساکنان محل شد.

مردی از عرب خلده لبنان شب گذشته یک شهروندان لبنانی به نام علی شبلی را در جریان مراسم عروسی در منطقه الجیه به قتل رساند که در پی واکنش به یک مساله‌انتقام جویی بود.

همچنین شبکه المنار افزود: علی شبلی در جنایتی وحشتناک در جریان حضورش در یک مراسم عروسی در منطقه خلده به دست فردی به نام احمد زاهر غصن به شهادت رسید. احمد زاهر حسن از ساعات پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

خبرنگار روسیا الیوم در لبنان نیز گفت در درگیری‌های امروز در منطقه خلده در جنوب بیروت چهار تن کشته و 10 تن زخمی شدند.

این خبرنگار افزود، درگیری‌ها بین نیروهای حزب‌الله لبنان و عرب خلده رخ داده است. تماس‌ها بین احزاب و سیستم‌های امنیتی برای کنترل اوضاع خلده در جریان است.

نجیب میقاتی، نخست‌وزیر مکلف لبنان نیز در واکنش به این حادثه گفت: ارتش حضور خود را برای کنترل اوضاع و توقف درگیری در منطقه خلده تقویت خواهد کرد.

او خواستار خویشتن‌داری و عدم کشیده شدن به سمت درگیری، انتقام‌جویی و کشتار شد.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: هنگام ورود تابوت علی شبلی به مقابل منزلش در منطقه خلده تشییع‌کنندگان هدف یک کمین برنامه‌ریزی شده و تیراندازی از سوی افراد مسلح قرار گرفتند که منجر به شهادت دو تن از تشییع کنندگان و زخمی شدن تعدادی دیگر شد.

حزب‌الله افزود، رهبری حزب مساله را با دقت و اهتمام بسیار دنبال می‌کند و از ارتش و نیروهای امنیتی می‌خواهد برای برقرار امنیت و واکنش سریع برای بازداشت عوامل قتل مداخله فوری داشته باشند.

حزب‌الله لبنان ادامه داد: از بابت حادثه تاسف بار و دردناک برای شهید مظلوم علی شبلی در منطقه الجیه متاسفیم؛ کسی که عملا قربانی عصبیت شده و به دور از منطق دین و کشور جان خود را از دست داد.

حزب‌الله لبنان مخالفت قاطع خود را با انواع کشتار و مباح شمردن محرمات ابراز داشت و از سازمان‌های امنیتی و قضایی خواست به مواخذه جنایتکاران و شرکت‌کنندگان در این جنایت بپردازند و تحریک‌کنندگان را تحت پیگرد قرار دهند.

این حزب‌ شهادت علی شبلی را به خانواده‌اش تسلیت گفت و از خداوند برای آنها طلب صبر کرد و افزود، دولت باید به وظیفه خود در خصوص پیگرد و مواخذه جنایتکاران عمل کند.

میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان نیز از فرماندهی ارتش خواست تدابیر فوری را برای بازگشت آرامش به خلده لحاظ کند، افراد مسلح را بازداشت و رفت و آمد شهروندان را ایمن سازد.

از این رو گفته می‌شود ارتش محل درگیری در خلده را محاصره کامل کرده و در حال برقراری آرامش است.

ارتش لبنان در توییتر اعلام کرد: یگان‌های ارتش به سمت هر فرد مسلحی که در مسیرهای خلده باشد و نیز به سمت هر فردی که از هر مکانی اقدام به تیراندازی کند، تیراندازی خواهند کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حمله آمریکا به هرمزگان به بهانه سقوط آپاچی/پاسخ قاطع سپاه و حمله به ناوگان پنجم آمریکا
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا