×
فرهنگی
شناسه خبر : 74225
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/05/10 ساعت 16:15
مردم ترکیه کمترین حس خوشحالی را در دنیا دارند

مردم ترکیه کمترین حس خوشحالی را در دنیا دارند

در جریان یک گزارش جدید میدانی درباره میزان بروز احساسات در میان مردم کشورهای مختلف جهان، مردم کشور ترکیه در قیاس با مردم 143 کشور دیگر جهان کمترین احساسات مثبت را تجربه کرده و به نمایش می‌گذارند. موسسه گالوپ بر این باور است که «سفر ترکیه به پایین جدول بروز احساسات مثبت یک حرکت تدریجی است که از سال 2018، با شدت گرفتن معضلات اقتصادی این کشور سرعت گرفته است».

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در گزارش سال 2021 موسسه نظرسنجی آمریکایی گالوپ آمده که مردم ترکیه یکی از ناشادترین مردم جهان هستند که از نظر تجربه و ابراز احساسات مثبت در قعر جدول و در زمینه شاخص‌های احساسات منفی در صدر جدول کشورهای مختلف حاضر در این نظرسنجی- و رتبه‌بندی قرار دارند.

گالوپ این رتبه‌بندی را بر اساس اندازه‌گیری و سنجش احساسات مثبت در میان مردم 143 کشور جهان؛ در پاسخ به پرسش‌ها و شاخص‌هایی چون «تجربه لذت»، «احساس احترام»، «احساس آرامش کافی»،  «خنده و لبخند روزانه» و  «داشتن روزهای جالب و آموزنده» انجام داده است.بر اساس گزارش این نهاد نظرسنجی تنها 46 درصد از پاسخ‌دهندگان ترکیه گفته‌اند که در روز قبل از نظرسنجی حداقل پنج احساس مثبت را تجربه و البته ابراز کرده‌اند- که این باعث شده کشور ترکیه در کنار لبنان در انتهای این نظرسنجی قرار گیرد.

«سفر ترکیه به قعر جدول مردم ناشاد جهان یک سفر تدریجی بوده که از سال 2018 با سوار شدن این مردم به یک رولرکاستر (ترن هوایی) اقتصادی آغاز و سرعت گرفته است». گالوپ در ادامه می‌افزاید که اگرچه این کشور در بیشتر سال 2020 در آستانه سقوط اقتصادی قرار داشت، اما یکی از معدود کشورهایی بود که توانست از فروپاشی و غرق شدن در بحران اقتصادی جلوگیری کند.

موسسه گالوپ در توجیه جایگاه ترکیه- و لبنان- می‌گوید که «صرف‌نظر از این که رکود اقتصادی در طول همه‌گیری کرونا برای کشورهای زیادی رخ داده، اما درباره این دو کشور باید گفت که آشفتگی و بحران اقتصادی و سیاسی بهای سنگینی برایشان به همراه داشته؛ و باعث شده که اکثر مردم لبنان از سال 2018 به این سو از زندگی‌شان لذت نبرده باشند. برای ترک‌ها نیز این مساله از سال 2017 صادق بوده است».

شاخص‌های دیگر این نظرسنجی نیز برای مردم ترکیه چندان نویدبخش نبوده است. مثلا تنها 35 درصد از پاسخ‌دهندگان ترک گفته‌اند که در طول روز گذشته خود لذت را تجربه کرده‌اند- و این باعث شده ترکیه از نظر شاخص لذت در پنج رتبه آخر جدول قرار گیرد.

جای تعجب نیست که ترک‌ها از نظر میزان لبخند زدن نیز در میان پنج کشور آخر قرار گرفته‌اند. در واقع تنها 41 درصد از مردم این کشور گفته‌اند که طی چند روز گذشته لبخند زیادی زده یا خندیده‌اند.

ترکیه در شاخص‌های مربوط به تجربه و بروز احساسات منفی نیز جایگاه چندان جالبی ندارد. در این زمینه 44 درصد از پاسخ‌دهندگان ترکیه گفته‌اند که در طول روز گذشته احساس خشم و عصبانیت کرده‌اند- و از این نظر ترکیه بعد از عراق که 51 درصد از مردمش احساس خشم داشته‌اند، در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.

در زمینه احساس استرس و اضطراب نیز مردم ترکیه جایگاه بالایی دارند. در این بخش ترک‌ها به عنوان چهارمین کشور جهان شناخته شده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان