×
فرهنگی
شناسه خبر : 74225
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/05/10 ساعت 16:15
مردم ترکیه کمترین حس خوشحالی را در دنیا دارند

مردم ترکیه کمترین حس خوشحالی را در دنیا دارند

در جریان یک گزارش جدید میدانی درباره میزان بروز احساسات در میان مردم کشورهای مختلف جهان، مردم کشور ترکیه در قیاس با مردم 143 کشور دیگر جهان کمترین احساسات مثبت را تجربه کرده و به نمایش می‌گذارند. موسسه گالوپ بر این باور است که «سفر ترکیه به پایین جدول بروز احساسات مثبت یک حرکت تدریجی است که از سال 2018، با شدت گرفتن معضلات اقتصادی این کشور سرعت گرفته است».

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در گزارش سال 2021 موسسه نظرسنجی آمریکایی گالوپ آمده که مردم ترکیه یکی از ناشادترین مردم جهان هستند که از نظر تجربه و ابراز احساسات مثبت در قعر جدول و در زمینه شاخص‌های احساسات منفی در صدر جدول کشورهای مختلف حاضر در این نظرسنجی- و رتبه‌بندی قرار دارند.

گالوپ این رتبه‌بندی را بر اساس اندازه‌گیری و سنجش احساسات مثبت در میان مردم 143 کشور جهان؛ در پاسخ به پرسش‌ها و شاخص‌هایی چون «تجربه لذت»، «احساس احترام»، «احساس آرامش کافی»،  «خنده و لبخند روزانه» و  «داشتن روزهای جالب و آموزنده» انجام داده است.بر اساس گزارش این نهاد نظرسنجی تنها 46 درصد از پاسخ‌دهندگان ترکیه گفته‌اند که در روز قبل از نظرسنجی حداقل پنج احساس مثبت را تجربه و البته ابراز کرده‌اند- که این باعث شده کشور ترکیه در کنار لبنان در انتهای این نظرسنجی قرار گیرد.

«سفر ترکیه به قعر جدول مردم ناشاد جهان یک سفر تدریجی بوده که از سال 2018 با سوار شدن این مردم به یک رولرکاستر (ترن هوایی) اقتصادی آغاز و سرعت گرفته است». گالوپ در ادامه می‌افزاید که اگرچه این کشور در بیشتر سال 2020 در آستانه سقوط اقتصادی قرار داشت، اما یکی از معدود کشورهایی بود که توانست از فروپاشی و غرق شدن در بحران اقتصادی جلوگیری کند.

موسسه گالوپ در توجیه جایگاه ترکیه- و لبنان- می‌گوید که «صرف‌نظر از این که رکود اقتصادی در طول همه‌گیری کرونا برای کشورهای زیادی رخ داده، اما درباره این دو کشور باید گفت که آشفتگی و بحران اقتصادی و سیاسی بهای سنگینی برایشان به همراه داشته؛ و باعث شده که اکثر مردم لبنان از سال 2018 به این سو از زندگی‌شان لذت نبرده باشند. برای ترک‌ها نیز این مساله از سال 2017 صادق بوده است».

شاخص‌های دیگر این نظرسنجی نیز برای مردم ترکیه چندان نویدبخش نبوده است. مثلا تنها 35 درصد از پاسخ‌دهندگان ترک گفته‌اند که در طول روز گذشته خود لذت را تجربه کرده‌اند- و این باعث شده ترکیه از نظر شاخص لذت در پنج رتبه آخر جدول قرار گیرد.

جای تعجب نیست که ترک‌ها از نظر میزان لبخند زدن نیز در میان پنج کشور آخر قرار گرفته‌اند. در واقع تنها 41 درصد از مردم این کشور گفته‌اند که طی چند روز گذشته لبخند زیادی زده یا خندیده‌اند.

ترکیه در شاخص‌های مربوط به تجربه و بروز احساسات منفی نیز جایگاه چندان جالبی ندارد. در این زمینه 44 درصد از پاسخ‌دهندگان ترکیه گفته‌اند که در طول روز گذشته احساس خشم و عصبانیت کرده‌اند- و از این نظر ترکیه بعد از عراق که 51 درصد از مردمش احساس خشم داشته‌اند، در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.

در زمینه احساس استرس و اضطراب نیز مردم ترکیه جایگاه بالایی دارند. در این بخش ترک‌ها به عنوان چهارمین کشور جهان شناخته شده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران/جایزه میلیاردی برای یابنده
2 فرمانده بلندپایه دیگر پنتاگون اخراج شدند
تاجگردون: خیال مردم بابت معیشت و تاب آوری اقتصادی راحت باشد
گزارش تصویری| انهدام جنگنده دشمن در آسمان مرکزی ایران
امن‌ترین نقطه ساختمان هنگام حملات هوایی کجاست ؟
ادبیات قطعنامه بحرین درباره تنگه هرمز تغییر کرد
ادامه کمک‌های مردمی عراق به ایران
تخلیه سریع ذخایر استراتژیک نفتی آمریکا عامل افزایش قیمت نفت WTI
اهمیت مستندسازی جنگ از نگاه رئیس شورای اطلاع رسانی دولت
حمایت پکن از ایران؛ مشکل اصلی در تنگه هرمز جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل هدف حملات حزب الله قرار گرفت
پیشنهاد پاپ برای پایان جنگ علیه ایران
حداقل حقوق و سقف پاداش بازنشستگی فرهنگیان چقدر شد؟
واکنش بقائی به ساقط شدن پهپاد یک کشور همسایه در شیراز
سی‌ و چهارمین تجمع شبانه مردمی امشب در این میادین تهران برگزار می‌شود
احمدیان: گام اول اخراج آمریکا از ایران بود، ‎گام دوم اخراج از ‎منطقه
آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند
رویکرد آمریکا نه «پُل زدن بر شکاف‌ها»، بلکه گسترش آنهاست
اسلامی: سکوت آژانس همدستی آشکار با جنایتکاران است
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
بیانیه مشترک فرانسه و کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها و بازگشایی تنگه هرمز
تمدید مهلت صدور برگ تشخیص اظهارنامه‌های میان‌سالی
واکنش صریح ایران به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقابل حملات آمریکا
آسیب خانه مارال فرجاد در حملات آمریکا
دستگیری جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی تهران، قم و بندرچارک
رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کرد
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست