×
سیاسی
شناسه خبر : 74157
تاریخ انتشار :

سلیمی‌نمین: رهبر انقلاب در دیدار با دولت "انصاف سیاسی" را رعایت کردند

عباس سلیمی‌نمین تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: برای اولین بار در این دولت با آمریکا و غرب وارد گفتگوی مستقیم و در سطح وزرای خارجه شدیم، این مذاکرات تجربیاتی برای ما رقم زد.

نورنیوز-گروه سیاسی: عباس سلیمی‌نمین تحلیلگر مسائل سیاسی در خصوص بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: اولین نکته‌ای که از بیانات امروز رهبری باید مدنظر قرار داد، "انصاف سیاسی" است، متأسفانه برخی این موضوع را لحاظ نمی‌کنند، رهبر انقلاب همچون گذشته هم به نقاط قوت و هم به نقاط ضعف دولت‌های یازدهم و دوازدهم اشاره کردند. این دولت دستاوردهایی هم داشت، اما برخی قائل به این موضوع نیستند و این رویکرد با نگاه رهبری متفاوت است و فاصله دارد.

سلیمی‌نمین خاطرنشان کرد: اگر بپذیریم که دولت دستاوردی نداشته، بدین معناست که نظام نتوانسته است از هشت سال فرصت استفاده کند و گامی به جلو بردارد، در صورتی که این‌گونه نیست و مقام معظم رهبری این دولت را در برخی زمینه‌ها ضعیف و در برخی حوزه‌ها دارای دستاورد می‌داند.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: موضوع دیگری که در سخنان امروز رهبر انقلاب برجسته بود، "تجربه" مذاکره با غرب و آمریکاست. دستاورد بزرگ در این زمینه شناخت غرب و کسب تجربه برای تعامل با آمریکا در آینده است.

وی با بیان اینکه تا پیش از دولت تدبیر و امید، تجربه مذاکره با آمریکا در این سطح وجود نداشته است، گفت: برای اولین بار در این دولت با آمریکا و غرب وارد گفتگوی مستقیم و در سطح وزرای خارجه شدیم، این مذاکرات تجربیاتی برای ما رقم زد.

سلیمی‌نمین ادامه داد: در ادامه نیز مذاکراتی خواهیم داشت. تجربیات به‌دست‌آمده باید مدون شود تا در آینده دستاوردهای بیشتری را از آن خود کنیم و آنچه را منافع ملی حکم می‌کند رقم بزنیم.

وی مهمترین تجربه کسب‌شده از مذاکرات گذشته را عدم اعتماد به آمریکایی‌ها دانست و عنوان کرد: ما با آمریکایی‌ها در مجامع بین‌المللی و به‌خصوص در 1+5 مذاکره خواهیم داشت، اما آن مذاکره دیگر بر مبنای اعتماد نخواهد بود، بلکه بر اساس تجربه خواهد بود و دقت بیشتری صورت خواهد گرفت، بنابراین باید به‌گونه‌ای مذاکره شود که راه‌های زیان‌زننده او بر منافع ملی کشورمان و برای خالی کردن دست‌های‌مان بسته شود.

سلیمی‌نمین تأکید کرد: اگر بخواهد توافقی حاصل شود یا قراردادی امضا شود، به این دلیل که آن طرف قبلاً تجربه شده است باید مورد دقت بیشتری قرار گیرد. ما آمریکا را ناقض عهد یافتیم و طبیعی است که در انعقاد مجدد یک تفاهم دقت بیشتری اعمال خواهیم کرد و تمامی جوانب امر را مدنظر قرار خواهیم داد و راه‌های گریز و بازی‌گردانی او را خواهیم بست.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح داشت: بنابراین تأکید رهبری در این زمینه بسیار ضروری است و صاحبان قلم باید این تجارب را مدون کنند؛ البته نه آنانی که جهت‌گیری دارند و هرگونه تعامل با غرب را خوب یا بد می‌دانند. تعاملی با غرب بد است که دقت نداشته باشیم و به آنان اعتماد کنیم. ما می‌توانیم با غرب و حتی آمریکا در چارچوب‌های مشخص گفتگو داشته باشیم، البته باید تلاش کنیم آن‌ها نقض عهد نکنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبری تأکید فرمودند که باید براساس عدم اعتماد به غرب و آمریکا پیش رفت، بنابراین اگر می‌خواهیم گفتگو و مذاکره‌ای داشته باشیم، باید باور داشته باشیم که غرب قابل اعتماد نیست.


تسنیم
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیامی تاثیرگذار از یک هوادار برزیلی به پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران
سخنگوی دولت: پروازها تا اطلاع ثانوی لغو شد + فیلم
جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال ادامه دارد
فریاد هنرمندان از جنایت رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد
واکنش صریح سازمان شانگهای: حمله به ایران تهدیدی برای صلح جهانی
هیچ منطقه‌ای در اسرائیل دیگر امن نیست + فیلم
تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر اسرائیل سه‌شنبه برگزار می‌شود
شبی که تل‌آویو لرزید؛ 211 کشته و زخمی در قلب اسرائیل + فیلم خسارات
وحشت در عمق زمین؛ جلسه اضطراری صهیونیست‌ها در پناهگاه
فریاد خون‌باری که خاموش نمی‌شود؛ زنان و کودکان قربانی ترور صهیونیستی
چمران: تهران پناهگاه ندارد؛ مترو بهترین گزینه در شرایط اضطراری است +فیلم
حمله ناجوانمردانه به اسطبل‌های کرمانشاه؛ اسب‌های بی‌دفاع قربانی جنون صهیونیستی
واکنش سریع مسئولان اصفهان به حادثه؛ شایعات بی‌اساس تکذیب شد
شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نیروی هوافضای سپاه در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
تل‌آویو در تله آتش؛ بازی دو سر باخت نتانیاهو
پرداخت مرحله نخست وام 50 میلیونی به بازنشستگان کشوری آغاز شد
دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد +فیلم
چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟
نورنما | معلمی که دانش آموزانش به شهادت رسیدند
خیابان خالد استامبولی تهران به نام «شهید سید حسن نصرالله» مزین شد
آرامش و رونق در بازارهای تهران؛ اصناف به روال عادی بازگشتند
تعطیلی موقت متروی مهرآباد؛ برنامه‌ریزی برای خدمات بهتر
زمان فعالیت بازار بورس عصر امروز مشخص می‌شود
بازگشت حجاج با زیارت نجف و کربلا؛ مسیر جدید و ایمن فراهم شد
عراقچی: هرگونه تحول نظامی در منطقه خلیج فارس، کل جهان را درگیر می‌کند +فیلم
رئیس هیأت‌مدیره استقلال: اخبار خوشی برای هواداران در راه است
تساوی اینتر میامی و الاهلی در اولین بازی جام باشگاه‌های جهان 2025 + خلاصه بازی
پوستر تیم ملی والیبال ایران در بازی خاص امروز مقابل اوکراین + جزئیات بازی
درس‏‏‌های اخلاق در شرایط بحران
مدار دیپلماسی | تله دیپلماسی/مذاکره یا میدان مین؟
معادله رژیم به هم خورد
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
یارانه خرداد در موعد مقرر و بدون تأخیر واریز می‌شود +جزییات واریز
مشارکت ملی برای امنیت؛ ترددهای مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
آتش سوزی شب گذشته در دو مخزن ذخیره سوخت در تهران/ شرایط تحت کنترل است
ادارات تهران تا چهارشنبه با دورکاری فعالیت می‌کنند+ جزئیات بخشنامه
همبستگی ملی
تصاویر منزل یکی از شهدای هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران
یحیی سریع: پاسخ یمن با موشک‌های پیشرفته به تجاوزات رژیم صهیونیستی +فیلم
تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز
چین: خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک هستیم
اقدامات عملی عراق علیه تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی
برنامه مسابقات امروز یکشنبه 25 خرداد + پخش زنده
هشدار وزارت نفت درباره خطرات تنفسی در محدوده حادثه
ایجاد یک گودال عمیق در «بات یام» در «تل‌آویو» بر اثر اصابت موشک های ایرانی
واکنش رسمی رژیم صهیونیستی به حملات موشکی ایران
ترامپ: ایالات متحده هیچ دخالتی در حمله دیشب به ایران نداشت
هشدار اضطراری آمریکا به اتباع خود برای ترک ایران
تشکیل مرکز اضطراری شناسایی اجساد در جنوب تل‌آویو
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی
X
آگهی تبلیغاتی