×
سیاسی
شناسه خبر : 74129
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/05/07 ساعت 18:05
فرمانده نیروی دریایی سپاه: برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها ‌آماده‌ایم

فرمانده نیروی دریایی سپاه: برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها ‌آماده‌ایم

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها ‌آماده‌ایم، گفت: اگر دشمن بی عقلی کند و یا تجاوزی از او ، علیه نظام اسلامی سر بزند، آن تجاوز را باید در نطفه نابود و محو کنیم.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری‌ فرمانده نیروی دریایی سپاه در روز عید غدیر ‌ضمن دیدار با رزمندگان جزایر نازعات و خانواده‌های مستقر در این جزایر، از حضور فعال و  مجاهدت‌های موثر آنان در این جزایر  تجلیل کرد.

در این بازدید که حجت الاسلام والمسلمین صداقت، مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه و تعدادی از معاونین و مسئولان این نیرو هم حضور داشتند‌، دریادار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه هدایای ویژه مقام معظم رهبری (‌مد‌ظله العالی ) را به رزمندگان مستقر در جزایر نازعات خلیج فارس اهدا و سلام گرم و محبت‌آمیز معظم‌ له را به آنان ابلاغ کرد.

وی در جمع رزمندگان مستقر در  جزایر گفت:  سردار دل‌ها  شهید حاج قاسم سلیمانی‌، جمهوری اسلامی را به عنوان حرم می‌دانست و ما با پیروی از مکتب او باید قدر این نظام اسلامی، شیعی، محمدی و علوی را بدانیم و از خدا بخواهیم به ما توفیق دهد که لیاقت جایگاه خادمی مردم در این حرم را داشته باشیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه به دنیا آمدن و پاسدار بودن در حکومتی که  توسط  نایب امام زمان (عج) تشکیل شده است را از الطاف و عنایات  خداوند متعال به رزمندگان دریادل عنوان کرد و افزود: از مظلومیت و حقانیت انقلاب دفاع و با عمل شایسته باید مردم را به پایبندی به اهداف و  آرمان های این انقلاب دعوت کنیم.

دریادار تنگسیری با تاکید بر اینکه  رزمندگان مستقر  در جزایر و خطوط ماموریتی نیروی دریایی سپاه باید سطح آمادگی خود را در بالاترین نقطه نگه دارند، روحیه معنوی خود را تقویت کنند و با توکل بر خدای سبحان خود را برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها آماده کنند، گفت: اگر دشمن بی عقلی کند و یا تجاوزی از او ، علیه نظام اسلامی سر بزند، آن تجاوز را باید در نطفه نابود و محو کنیم.

وی با اشاره به آیه شریفه " یریدون لیطفئوا نورالله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون " گفت: اگر جمهوری اسلامی همانند برخی از کشورها از آرمان‌ها و ارزش‌های والای خود دفاع نمی‌کرد و تن به ذلت می‌داد چیزی از آن باقی نمی‌ماند؛ البته توطئه‌هایی که دشمنان این نظام برای نظام اسلامی در نظر می‌گیرند با عنایت خداوند متعال به خودشان برمی‌گردد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه باید مراقب وسوسه‌های شیطانی باشیم تا پاداش خدمت ما به بدی تبدیل نشود گفت: انسان مخلص و مجاهد که به خدا توکل دارد و اجر خود را از خدا طلب می‌کند توفیقات خادمی به انقلاب ، نظام و مردم را از عنایات پروردگار به خود می‌داند که کمتر نصیب کسی خواهد شد. 

سردار تنگسیری همچنین با شرح حدیثی از حضرت امام رضا(ع) درباره اهمیت و تکریم عید سعید غدیر و گرامیداشت این روز شریف  که می فرمایند"اگر مردم فضیلت حقیقی این روز را می شناختند،فرشتگان روزی ده بار با آنها دست می دادند" افزود: مسئله غدیر مربوط به همه مسلمانان است چون به معنای حاکمیت عدالت، فضیلت و ولایت الله است و به همین خاطر غدیر مایه وحدت بین مسلمانان است.

وی خاطرنشان کرد: غدیر قطعاً ادامه خط رسالت بعثت پیامبر گرامی اسلام است و همانگونه که بعثت پیغمبر مایه وحدت تمامی انسان ها شد،غدیر نیز تداوم راه نبوت و رسالت است و این خط می‌تواند مایه وحدت شیعه و سنی باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
ورود اسطوره تنیس به تالار مشاهیر
چرا ترامپ روی ونزوئلا و حلیج فارس دست گذاشت؟
جدول خاموشی برق کرمانشاه دوشنبه 9 شهریور 1405 + برنامه قطعی برق
قیمت بنزین در سرزمینهای اشغالی رکورد زد
سفر پزشکیان به بیشکک برای شرکت در اجلاس شانگهای
رئال --0 مالاگا/ ترکیب احتمالی رئال و مالاگا
چلسی 0- 0 برایتون/ترکیب احتمالی چلسی و برایتون
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین با افزایش خطر نارسایی قلبی مرتبط است
نخستین نشست کمیته توافق دفاعی مکه در استانبول
ممنوعیت صدور چک رمزدار از 7 مهر؛ جزئیات تصمیم جدید بانک مرکزی
آغاز ثبت‌نام دومین آزمون زبان MSRT سال 1405 از فردا
اجلاس سازمان همکاری شانگهای در بیشکک؛ دیدار پوتین، شی و پزشکیان
طلای تکواندوی زنان ایران بر گردن ساغر مرادی
واگذاری زمین روستایی به 300 هزار متقاضی مسکن آغاز شد
هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن؛ مسیر شهدا با اقتدار ادامه دارد
هشدار زرد هواشناسی کرمانشاه؛ رگبار باران و تندباد در راه است
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک تا سه‌شنبه
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن مشترک اسلام
هشدار گرمای 50 درجه‌ای در خوزستان؛ امیدیه داغ‌ترین شهر استان شد
انهدام پاتوق‌های توزیع مواد مخدر در حاشیه بزرگراه‌های تهران
هشدار نارنجی هواشناسی برای گیلان؛ باران شدید و تگرگ در راه است
نورنما | بازسازی مغز با 2 ساعت سکوت در روز
ادعای جدید اسرائیل درباره جاسوسی دو نوجوان برای ایران
کاهش شدید صادرات نفت از تنگه هرمز؛ میانگین روزانه به 3.8 میلیون بشکه رسید
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی ؛ امروز در کدام محورها محدودیت ترافیکی اجرا می شود؟
آملی لاریجانی: پیام وحدت‌بخش رهبر انقلاب ضامن حفظ کشور در برابر استکبار جهانی است
هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد 1405
درخشش خیره‌کننده مسی؛ 4 گل و یک پاس گل در برد 7 بر یک اینترمیامی
قابلیت جدید ChatGPT؛ چت موقت حالا می‌تواند از حافظه کاربر استفاده کند
شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود
قیمت گوشت قرمز امروز 8 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
تاریخ‌سازی والیبال زنان ایران در آسیا؛ ایران چهارم شد
بازسازی 26 پل و تونل آسیب‌دیده در جنگ؛ پل B1 کرج در اولویت
برنامه قطعی برق مازندران امروز 8 شهریور 1405 ؛ زمان قطعی برق ساری و مناطق استان
قطار چینی به سرعت هواپیما رسید؛ 800 کیلومتر بر ساعت در 5.3 ثانیه!
تیراندازی خونین در افسریه تهران ؛ اختلاف مرگبار بر سر شارژ ساختمان
سود سهام عدالت در روزهای آینده واریز می‌شود+ جزئیات زمان و مبلغ سود 1405
هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
سهمیه‌های آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 اعلام شد + جزئیات سهمیه‌ها
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 8 شهریور + لینک مشاهده برنامه خاموشی مناطق
تورم و بدهی سرسام آور دولت آمریکا؛ چالش‌های اقتصادی ترامپ پیش از انتخابات
نورویدئو | هرمز باز است؛ اما هزینه جنگ از کجا سرباز می‌کند؟
دستگیری عامل ارتباطی رسانه‌های ضدایرانی در تهران
جدول قطعی برق قم امروز یکشنبه 8 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا دوشنبه 9 شهریور
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت بازار و نمایندگی
رسانه عبری مدعی رد خواسته عربستان از آمریکا درباره یمن شد
ترامپ به دنبال چپاول ذخایر عظیم نفتی کاراکاس