×
سیاسی
شناسه خبر : 74129
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/05/07 ساعت 18:05

فرمانده نیروی دریایی سپاه: برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها ‌آماده‌ایم

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها ‌آماده‌ایم، گفت: اگر دشمن بی عقلی کند و یا تجاوزی از او ، علیه نظام اسلامی سر بزند، آن تجاوز را باید در نطفه نابود و محو کنیم.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری‌ فرمانده نیروی دریایی سپاه در روز عید غدیر ‌ضمن دیدار با رزمندگان جزایر نازعات و خانواده‌های مستقر در این جزایر، از حضور فعال و  مجاهدت‌های موثر آنان در این جزایر  تجلیل کرد.

در این بازدید که حجت الاسلام والمسلمین صداقت، مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه و تعدادی از معاونین و مسئولان این نیرو هم حضور داشتند‌، دریادار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه هدایای ویژه مقام معظم رهبری (‌مد‌ظله العالی ) را به رزمندگان مستقر در جزایر نازعات خلیج فارس اهدا و سلام گرم و محبت‌آمیز معظم‌ له را به آنان ابلاغ کرد.

وی در جمع رزمندگان مستقر در  جزایر گفت:  سردار دل‌ها  شهید حاج قاسم سلیمانی‌، جمهوری اسلامی را به عنوان حرم می‌دانست و ما با پیروی از مکتب او باید قدر این نظام اسلامی، شیعی، محمدی و علوی را بدانیم و از خدا بخواهیم به ما توفیق دهد که لیاقت جایگاه خادمی مردم در این حرم را داشته باشیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه به دنیا آمدن و پاسدار بودن در حکومتی که  توسط  نایب امام زمان (عج) تشکیل شده است را از الطاف و عنایات  خداوند متعال به رزمندگان دریادل عنوان کرد و افزود: از مظلومیت و حقانیت انقلاب دفاع و با عمل شایسته باید مردم را به پایبندی به اهداف و  آرمان های این انقلاب دعوت کنیم.

دریادار تنگسیری با تاکید بر اینکه  رزمندگان مستقر  در جزایر و خطوط ماموریتی نیروی دریایی سپاه باید سطح آمادگی خود را در بالاترین نقطه نگه دارند، روحیه معنوی خود را تقویت کنند و با توکل بر خدای سبحان خود را برای انجام سخت‌ترین ماموریت‌ها آماده کنند، گفت: اگر دشمن بی عقلی کند و یا تجاوزی از او ، علیه نظام اسلامی سر بزند، آن تجاوز را باید در نطفه نابود و محو کنیم.

وی با اشاره به آیه شریفه " یریدون لیطفئوا نورالله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون " گفت: اگر جمهوری اسلامی همانند برخی از کشورها از آرمان‌ها و ارزش‌های والای خود دفاع نمی‌کرد و تن به ذلت می‌داد چیزی از آن باقی نمی‌ماند؛ البته توطئه‌هایی که دشمنان این نظام برای نظام اسلامی در نظر می‌گیرند با عنایت خداوند متعال به خودشان برمی‌گردد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه باید مراقب وسوسه‌های شیطانی باشیم تا پاداش خدمت ما به بدی تبدیل نشود گفت: انسان مخلص و مجاهد که به خدا توکل دارد و اجر خود را از خدا طلب می‌کند توفیقات خادمی به انقلاب ، نظام و مردم را از عنایات پروردگار به خود می‌داند که کمتر نصیب کسی خواهد شد. 

سردار تنگسیری همچنین با شرح حدیثی از حضرت امام رضا(ع) درباره اهمیت و تکریم عید سعید غدیر و گرامیداشت این روز شریف  که می فرمایند"اگر مردم فضیلت حقیقی این روز را می شناختند،فرشتگان روزی ده بار با آنها دست می دادند" افزود: مسئله غدیر مربوط به همه مسلمانان است چون به معنای حاکمیت عدالت، فضیلت و ولایت الله است و به همین خاطر غدیر مایه وحدت بین مسلمانان است.

وی خاطرنشان کرد: غدیر قطعاً ادامه خط رسالت بعثت پیامبر گرامی اسلام است و همانگونه که بعثت پیغمبر مایه وحدت تمامی انسان ها شد،غدیر نیز تداوم راه نبوت و رسالت است و این خط می‌تواند مایه وحدت شیعه و سنی باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
900 نفر از زندان اوین بعد از حمله صهیونیست‌ها آزاد شدند
نبرد خاموش در دل کویر؛ محیط‌بانان و چالش‌های حفاظت از یوز ایرانی
ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند
X
آگهی تبلیغاتی