×
سیاسی
شناسه خبر : 74017
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/04 ساعت 17:56
پس زدن پول آمریکایی‌ها توسط عشایر سوری

پس زدن پول آمریکایی‌ها توسط عشایر سوری

آمریکا که از شبه نظامیان «قسد» ناامید شده و از ضربات مقاومت به ستوه آمده است، دست به دامان قبایل سوری شده و مشوّق مالی عرضه کرده است؛ اما این قبایل دست رد به سینه واشنگتن زدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «العهد» در گزارشی آورده است: در رویدادی که گواهی روشن بر رشد عملیات گروه‌های مقاومت در شرق فرات است، دولت آمریکا، خطر علیه نیروهایش را احساس کرده است.

آمریکا به این نتیجه رسیده است که حساب باز کردن روی «قسد» به مفهوم باخت است و از همین رو نمایندگانش را به سوی قبایل عرب در منطقه اعزام کرده است تا گروه‌های سرسپرده تشکیل دهد.

اخبار رسیده از شرق فرات حاکی است که نمایندگان آمریکایی که همراه آنها عوامل سیا و مترجمان عرب هستند، اخیراً به برخی شهرک‌ها و روستاها در حومه حسکه رفته‌اند و با شیوخ عشایر «البنی سبعه» یکی از بارزترین عشایر قبیله «طی»، دیدار کرده‌اند.

آمریکایی‌ها پیشهاد مالی وسوسه‌کننده‌ای به آنها داده‌اند و اینکه اگر به آمریکا در ایجاد طرح موسوم به «صحوات آمریکایی» (نیروهای سرسپرده آمریکا) کمک کنند، مزایای مالی از جمله حقوق عالی برای جوانانی که به این صحوات (نیروهای بیداری) وارد شوند، مقرر خواهند کرد.

نکته جالب اینکه این عشایر غیور عربی و سران شریف آنها، با این پیشنهادات آمریکا مخالفت کرده و همه نمایندگان آمریکا را بیرون رانده و بر وابستگی و هویت عربی و حمایت از دولت سوریه تأکید کرده‌اند.

این عشایر اعلام کرده‌اند که حامی دولت سوریه علیه نیروهای آمریکایی و عوامل آنها هستند.

العهد می‌نویسد: آنچه آمریکا نمی‌فهمد این است که زمانه عوض شده است و آنچه در عراق در زمان اشغالگری آمریکا رخ داده است، امکان تکرارش در سوریه نیست؛ زیرا قبایل عربی متوجه چهره کریه آمریکا شده‌اند و نتایج سیاست‌های ویرانگر آن را در عراق و سوریه، لیبی و یمن دیده‌اند و از این رو دروغ‌ها و دلارهای مسموم و کالای عرضه شده، آمریکا خریداری ندارد.

جنگ آزادی‌بخش علیه نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق شروع شده است و به مرحله سرنوشت سازی رسیده است و تا خروج آخرین نظامی آمریکایی از این دو کشور متوقف نخواهد شد.

العهد نوشت: تمجید و تشکر از قبایل اصیل عرب شرق فرات که «نه بزرگ» به طرح‌های استعماری آمریکا گفتند و بر پایبندی بر هویت عربی خود بدون هیچ درنگی، تأکید کردند. این قبایل از جنبش مقاومت مردمی حمایت و آن را مورد تأیید قرار داده‌اند که این روزها برای بازپس‌گیری حاکمیت سوریه بر منابع نفت و کل منطقه شرق فرات، گسترش یافته است.

آمریکا نه تنها در عراق و سوریه بلکه در کل خاورمیانه شکست خورده است و همان‌طور که نیروهایش از افغانستان به شکل یک‌جانبه و بدون قید و شرط فرار کردند، از سوریه و عراق هم شکست خورده و به دست مقاومت خارج خواهند شد و روزهای آتی آکنده از اخبار خوب در این زمینه خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قهرمانی ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان
پایداری فلسطینیان در برابر تجاوزات کرانه باختر
تأمین برق صنایع باید در چارچوب نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
وضعیت فرسودگان در پایتخت؛ 67 درصد تاکسیرانی - 66 درصد اتوبوسرانی
صعود بسکتبالیست‌های جوان ایران به یک‌چهارم نهایی
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران
روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
توسل میشل عون به پاپ برای توافق چارچوب!
تلاش آزادکاران ایران برای شانس مجدد در جهان
تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن
ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟
دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق
روزنامه نظامی زیر تیغ سانسور پنتاگون!
ناو جورج بوش به سرنوشت لینکلن دچار می‌شود؟
نیروگاه‌های اتمی جدید برای تولید 30 گیگاوات برق می‌سازیم
هشدار ایران درباره مسابقه تسلیحاتی آمریکا در فضا
آرایش جدید نظامی با انتقال آپاچی‌ها
واکنش وزارت خارجه به تحریم های اقتصادی جدید آمریکا
محدودیت ترافیکی مراسم عید بیعت
حضور قالیباف در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی
قدردانی نماینده آیت‌الله سیستانی از مدیریت دکتر پزشکیان در جنگ رمضان
برنامه عادی‌سازی روابط ارمنستان با جمهوری آذربایجان و ترکیه
یارانه نقدی مردادماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نورویدئو| پشت پرواز شاهین سنتکام؛ جبران ضعف یا تداوم سلطه
انتشار کلید آزمون‌های سراسری
شکست نامزدهای مورد حمایت ترامپ در انتخابات
پاسخ یمن به نقض حریم هوایی از سوی عربستان
تساوی دراماتیک خاتون بم مقابل النصر
اجرای حکم قطعی جرائم اقتصادی درباره تعاونی مولی‌الموحدین
خدمات سلامت ایران به اتباع
پیروزی اتلتیکو با شعار علیه آلوارز
تحول در صنعت فضایی ایران روی مدار ژئو
مهار آتش‌سوزی در مرز بیله‌سوار
رابرت مالی: مردم ایران تسلیم نخواهند شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 30 مرداد / طلا صعود می کند؟
رونمایی از طرح آرامگاه فرشچیان
دفن پروژه جاه‌طلبانه نئومِ بن سلمان در شن‌های عربستان!
منیر الحدادی به لیگ اسپانیا بازگشت
سیاستگذاری اقتصادی تغییر ریل می‌دهد؟
قطر: بازگشت به شرایط پیش از جنگ ضروری است
قرارگیری ترامپ در برزخ دائمی
گزارش تصویری| آزمون سراسری سال 1405
پای اسپانیایی‌ها به بیرجند باز شد
دفاع و بازتولید قدرت از دل تهدید
ناکامی آزادکاران جوان در مسابقات جهانی
بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه
انتقاد تند داریوش ارجمند از بودجه هنرمندان
توضیح درباره ابطال مصوبات شورای رقابت در پیش‌فروش خودرو
توقف پروازها در بن‌گوریون
مشاور امنیت ملی عراق چه پیامی را به قالیباف رساند؟