×
فرهنگی
شناسه خبر : 74009
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/04 ساعت 13:48
عرصه ورزش و افتخاری به نام ایرانی بودن

نورنیوز بررسی کرد؛

عرصه ورزش و افتخاری به نام ایرانی بودن

بر خلاف القائات مسموم و ایران‌ستیزانه رسانه‌های معاند در جریان بازی‌های المپیک توکیو، جمهوری اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی افتخارآفرینی در هر گوشه دنیا که به ملت خود پشت نکرده باشد را از خود می‌دانند، زیرا باور دارند که او خون ایرانی دارد و از امکانات همین کشور به آن نقاط رسیده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: همزمان با آغاز بازی‌های المپیک و دستاوردهای ورزشکاران ایرانی، شبکه‌های رسانه‌ای معاند همچون بی‌بی‌سی و سعودی اینترنشنال تلاش می‌کنند از فضای ورزش به عنوان ابزاری برای ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی و حتی به حاشیه راندن دستاوردهای کاروان ایران در المپیک بهره گیرند.

حقیقت آن است که اصالت خون و ایرانی بودن چیزی نیست که با مهاجرت و جابه جایی محل سکونت تغییر کند. از نگاه نظام اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی در سراسر جهان یک ایرانی است و هرگز اصالت آن تغییر نمی‌کند. 
بر این اساس؛ دستاوردهای ایرانیان در عرصه‌های مختلف علمی و فنی تا هنری و ورزشی، همواره افتخار و غرور ملی را به همراه داشته و جمهوری اسلامی نیز همواره این افتخارات در سراسر جهان را ارج نهاده و تقدیر کرده است.
نکته مهم آنکه؛ بسیاری از این افتخارآفرینان جهانی به ویژه در عرصه ورزشی زیر 40 سال سن دارند و پرورش یافته نظام جمهوری اسلامی هستند و این غرور ملی و افتخار جهانی برای جمهوری اسلامی است که زنان و مردان پرورش یافته در نظام اسلامی توانسته‌اند به چنین جایگاه جهانی دست یابند.

هر چند که برخی از این افراد بر اساس آزادی که جمهوری اسلامی برای تمام شهروندانش مبنی بر حق انتخاب برای محل سکونت و فعالیت حرفه‌ای قائل است، حضور در کشوری دیگر را انتخاب کرده‌اند.

آنچه مسلم است اینکه یک ایرانی در هر جای جهان یک ایرانی است و تا زمانی که خلاف مصالح ملت بزرگ ایران رفتار نکند، هیچ چیز ماهیت ایرانی او را تغییر نمی‌دهد.

رسانه‌های معاند اما؛ در حالی به دنبال القاء نبود آزادی و شرایط لازم برای زنان و مردان در ایران برای فعالیت‌های ورزشی هستند که آمارها به خوبی نشان می‌دهند پس از انقلاب حضور ورزشکاران زن و مرد ایرانی در عرصه جهانی و مدال‌آوری رشدی قابل توجه داشته است.

به عنوان مثال کاروان ایران در المپیک 2020 توکیو 66 نفر است. بیشتر ورزشکاران کاروان ایران متولد دهه‌های 60 و 70 هستند یعنی همان نسلی که در جمهوری اسلامی توانسته‌اند پله‌های موفقیت را طی نموده و در بزرگترین عرصه ورزش جهانی یعنی المپیک حضور یابند. 
در همین حال در 8 دوره المپیکی که ورزشکاران ایران قبل از انقلاب در آن حضور داشتند کلا 4 مدال طلا سهم ایران بوده اما طی 8 دوره المپیک بعد از انقلاب تا قبل از المپیک توکیو، 13 مدال طلا کسب شده است. 
از سویی؛ در دنیای امروز کشورها بر‌آنند تا خلاءها و کاستی‌های خود در عرصه‌های مختلف را با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر کشورها رفع نمایند، بر همین اساس، جابه‌جایی ورزشکاران در عرصه جهانی و حتی تغییر تابعیت آنها به امری طبیعی مبدل شده است که این امر را حتی در تیم‌های ملی کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به کرات می‌توان مشاهده کرد.

بر این اساس القاء این تصویر که حضور مدال آوران ایرانی در تیم‌های ملی سایر کشورها نشانه‌ای از بریدن آنها از ایران و نظام اسلامی است، القایی به دور از حقیقت جاری در عرصه ورزش حرفه‌ای است که صرفا با هدف سیاه‌نمایی علیه ایران صورت می‌گیرد.

این دوگانگی رفتاری را در عملکرد این رسانه‌های در بازی‌های المپیک اخیر می‌توان مشاهده کرد. فتحی نورین جودوکار الجزایر و مربی‌اش در حمایت از ملت فلسطین از حاضر شدن در برابر نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کردند که با محرومیت از سوی فدراسیون بین المللی جودو مواجه شدند. سوال اینجاست که رسانه‌های مذکور چگونه ادعای حمایت از ورزشکاران را سر داده در حالی که حمایتی از آزادی عقیده این ورزشکار نکرده‌اند؟

این نکته قابل ذکر است که ملت ایران و نظام اسلامی در کنار احترام به حق هر ایرانی از جمله ورزشکاران برای انتخاب محل سکونت و زندگی حرفه‌ای، با آغوش باز از یکایک ایرانیان خارج از کشور برای حضور در وطن استقبال می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
آغاز نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم
طباطبایی: اولویت هیئت مذاکره پایان تجاوز در لبنان است
علائم گرمازدگی و راه‌های پیشگیری با آن
افت 34 هزار واحدی شاخص کل در سایه سیگنال‌های جدید پولی
حمایت السیسی از اجرای تفاهم تهران–واشنگتن در قاهره
آماده‌باش مراکز درمانی برای پوشش خدمات سلامت در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد درباره امتحانات پایان‌ترم
علت عدم واریز حقوق برخی از بازنشستگان کشوری در خرداد 1405 اعلام شد
رانندگی خطرناک کودک 9 ساله با پراید در لرستان
یارانه نان وارد طرح کالابرگ می‌شود؟
زمان مصاحبه دکتری 1405 تغییر کرد
هشدار زلنسکی از حمله بزرگ؛ زیرساخت‌های انرژی در خط آتش
قیمت نقره امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / شمش نقره 100 گرمی 45 میلیون تومان شد + جدول
نوراینفو | قدیمی ترین کشورهای جهان
نوراینفو | افسردگی با ناراحتی چه فرقی دارد؟
فرانسوا انگلرت، برنده نوبل فیزیک درگذشت
مسئول ارشد فیفا: از تیم ملی ایران یاد بگیرید
تفاهم روی کاغذ و صف آرایی در میدان ؟! درباره حداقل کارهایی که می توانیم نکنیم...
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: تفاهم تهران–واشنگتن به نفع فلسطین است
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
آخرین آمار میزان حجم آب دریاچه ارومیه چقدر است؟
خداییان: بیش از 15 هزار پرونده تخلف اداری در 5 سال تشکیل شده است
پاداش صرفه‌جویی در آب؛ تخفیف 20 تا 30 درصدی قبوض
نورنما | سگ‌های رباتیک هم به جام جهانی آمدند
تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی
عارف: ان شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد
بن گویر: آتش‌بس با لبنان اشتباه بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا وارد مسیر نزولی شد + جدول
60 روز پرچالش؛ از جنگ سایه تا جنگ مذاکره
جزئیات حادثه تلخ نشت گاز در اهواز