×
فرهنگی
شناسه خبر : 74009
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/04 ساعت 13:48
عرصه ورزش و افتخاری به نام ایرانی بودن

نورنیوز بررسی کرد؛

عرصه ورزش و افتخاری به نام ایرانی بودن

بر خلاف القائات مسموم و ایران‌ستیزانه رسانه‌های معاند در جریان بازی‌های المپیک توکیو، جمهوری اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی افتخارآفرینی در هر گوشه دنیا که به ملت خود پشت نکرده باشد را از خود می‌دانند، زیرا باور دارند که او خون ایرانی دارد و از امکانات همین کشور به آن نقاط رسیده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: همزمان با آغاز بازی‌های المپیک و دستاوردهای ورزشکاران ایرانی، شبکه‌های رسانه‌ای معاند همچون بی‌بی‌سی و سعودی اینترنشنال تلاش می‌کنند از فضای ورزش به عنوان ابزاری برای ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی و حتی به حاشیه راندن دستاوردهای کاروان ایران در المپیک بهره گیرند.

حقیقت آن است که اصالت خون و ایرانی بودن چیزی نیست که با مهاجرت و جابه جایی محل سکونت تغییر کند. از نگاه نظام اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی در سراسر جهان یک ایرانی است و هرگز اصالت آن تغییر نمی‌کند. 
بر این اساس؛ دستاوردهای ایرانیان در عرصه‌های مختلف علمی و فنی تا هنری و ورزشی، همواره افتخار و غرور ملی را به همراه داشته و جمهوری اسلامی نیز همواره این افتخارات در سراسر جهان را ارج نهاده و تقدیر کرده است.
نکته مهم آنکه؛ بسیاری از این افتخارآفرینان جهانی به ویژه در عرصه ورزشی زیر 40 سال سن دارند و پرورش یافته نظام جمهوری اسلامی هستند و این غرور ملی و افتخار جهانی برای جمهوری اسلامی است که زنان و مردان پرورش یافته در نظام اسلامی توانسته‌اند به چنین جایگاه جهانی دست یابند.

هر چند که برخی از این افراد بر اساس آزادی که جمهوری اسلامی برای تمام شهروندانش مبنی بر حق انتخاب برای محل سکونت و فعالیت حرفه‌ای قائل است، حضور در کشوری دیگر را انتخاب کرده‌اند.

آنچه مسلم است اینکه یک ایرانی در هر جای جهان یک ایرانی است و تا زمانی که خلاف مصالح ملت بزرگ ایران رفتار نکند، هیچ چیز ماهیت ایرانی او را تغییر نمی‌دهد.

رسانه‌های معاند اما؛ در حالی به دنبال القاء نبود آزادی و شرایط لازم برای زنان و مردان در ایران برای فعالیت‌های ورزشی هستند که آمارها به خوبی نشان می‌دهند پس از انقلاب حضور ورزشکاران زن و مرد ایرانی در عرصه جهانی و مدال‌آوری رشدی قابل توجه داشته است.

به عنوان مثال کاروان ایران در المپیک 2020 توکیو 66 نفر است. بیشتر ورزشکاران کاروان ایران متولد دهه‌های 60 و 70 هستند یعنی همان نسلی که در جمهوری اسلامی توانسته‌اند پله‌های موفقیت را طی نموده و در بزرگترین عرصه ورزش جهانی یعنی المپیک حضور یابند. 
در همین حال در 8 دوره المپیکی که ورزشکاران ایران قبل از انقلاب در آن حضور داشتند کلا 4 مدال طلا سهم ایران بوده اما طی 8 دوره المپیک بعد از انقلاب تا قبل از المپیک توکیو، 13 مدال طلا کسب شده است. 
از سویی؛ در دنیای امروز کشورها بر‌آنند تا خلاءها و کاستی‌های خود در عرصه‌های مختلف را با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر کشورها رفع نمایند، بر همین اساس، جابه‌جایی ورزشکاران در عرصه جهانی و حتی تغییر تابعیت آنها به امری طبیعی مبدل شده است که این امر را حتی در تیم‌های ملی کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به کرات می‌توان مشاهده کرد.

بر این اساس القاء این تصویر که حضور مدال آوران ایرانی در تیم‌های ملی سایر کشورها نشانه‌ای از بریدن آنها از ایران و نظام اسلامی است، القایی به دور از حقیقت جاری در عرصه ورزش حرفه‌ای است که صرفا با هدف سیاه‌نمایی علیه ایران صورت می‌گیرد.

این دوگانگی رفتاری را در عملکرد این رسانه‌های در بازی‌های المپیک اخیر می‌توان مشاهده کرد. فتحی نورین جودوکار الجزایر و مربی‌اش در حمایت از ملت فلسطین از حاضر شدن در برابر نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کردند که با محرومیت از سوی فدراسیون بین المللی جودو مواجه شدند. سوال اینجاست که رسانه‌های مذکور چگونه ادعای حمایت از ورزشکاران را سر داده در حالی که حمایتی از آزادی عقیده این ورزشکار نکرده‌اند؟

این نکته قابل ذکر است که ملت ایران و نظام اسلامی در کنار احترام به حق هر ایرانی از جمله ورزشکاران برای انتخاب محل سکونت و زندگی حرفه‌ای، با آغوش باز از یکایک ایرانیان خارج از کشور برای حضور در وطن استقبال می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دیدار عراقچی با همتای چینی خود
خیز ترکیه و ارمنستان برای عادی‌سازی روابط
5 کشته و 36 مجروح در آتش سوزی پاساژ ارغوان اندیشه/ پیگیری قضایی حادثه آتش سوزی
مصر برای خرید نفت خام با الجزایر تفاهم‌نامه امضا کرد
سندرز: جنگ‌های بی‌پایان ترامپ و نتانیاهو ، دیگر بس است
آرسنال اولین فینالیست لیگ قهرمانان اروپا
حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت
حمله «هاآرتص» به نتانیاهو: او می‌رود و «اسرائیل» با او خواهد مُرد
ثبت کم‌سابقه‌ترین رکوردهای کاهش ذخیره سدها
کنایه مذاکره‌کننده سابق آمریکا به «عقب‌نشینی» ترامپ از «پروژه آزادی»
فرانسه درباره اوضاع لبنان ابراز نگرانی کرد
مقام فلسطینی: اسرائیل 2 هزار و 600 بار آتش بس در غزه را نقض کرده است
چگونه‌ حال دریاچه ارومیه «خوب» خواهد ماند؟
نیاز تهران به 4 اتوبوس سیار خون‌گیری
چین سامانه پدافند هوایی جدید ضد پهپاد را آزمایش کرد
2 علت شایع‌ کم‌شنوایی چیست ؟
درگیری‌ نیروهای الجولانی با عناصر خارجی در حومه ادلب
عقب نشینی ترامپ از عملیات «پروژه آزادی» در تنگه هرمز
عراقچی وارد پکن شد
محسن رضایی: نیروهای مسلح قدرتمند ایران آماده نبرد است
وزرای خارجه قطر و روسیه درخصوص آتش‌بس ایران و آمریکا رایزنی کردند
عملیات جستجو و اطفاء کامل مجتمع ارغوان ادامه دارد
حزب‌الله: تا زمان خروج آخرین نظامی اسرائیلی عقب‌نشینی نمی کنیم
بخشودگی هزینه‌های خروج اضطراری خودروهای کیشوندان در جنگ رمضان
روبیو: راه‌حلی دیپلماتیک با ایران ضروری است
تاکتیک‌های جدید ایران برای فروش نفت
بازنشستگی اجباری ده‌ها فرمانده ارشد از سوی هگست
وزیر کار خبر داد: افزایش مبلغ کالابرگ در دست بررسی است/ کالابرگ فعلا همان یک‌میلیون تومان
سازوکار ایران برای تردد شناورها از تنگه هرمز
مقام ارشد وزارت خارجه آلمان: نمی‌توانیم الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری را بپذیریم
بی اعتمادی کشتیرانی دنیا برای عبور از تنگه هرمز به طرح ترامپ
یک کشتی دیگر در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
معتمدیان: بازرسی‌ها برای مقابله با گرانفروشی در تهران تشدید می‌شود
تاج: حضور در جام جهانی منوط به دریافت تضمین از فیفا است
قیمت جدید 2 محصول ایران خودرو اعلام شد+جدول
تللاش ترامپ برای میانجیگری بیشتر باوجود بلوف‌های نظامی!
تیراندازی در دالاسِ آمریکا دستکم 2 کشته برجای گذاشت
ابلاغ توقف صادرات اسلب و ورق های فولادی
سنتکام: یک گذرگاه امن در تنگه هرمز ایجاد کرده‌ایم!
متقاضیان ثبت‌نام ایران‌خودرو بخوانند/ حتما به این نکات توجه کنید
زاخارووا: تحولات پیرامون ایران نشان‌دهنده توقف مذاکرات است
جزئیات فروش فوری 2 خودروی سایپا+ جدول
آغاز به کار نمایشگاه های بین المللی از خردادماه
المانیتور: تردد دریایی در تنگه هرمز متوقف شده است
روسیه: جنگ هسته‌ای هرگز نباید آغاز شود
القاصی: جلوگیری از تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی ضروری است
ایران عملیاتی علیه امارات نداشته/اگر از خاک امارات اقدامی شود،پاسخ پشیمان‌کننده خواهد بود
بازی نمادین ملی‌پوشان فوتبال با کودکان بهزیستی
شورای روابط خارجی آمریکا: نیروی دریایی ما می‌ترسد از تنگه هرمز عبور کند
بلومبرگ: یک نفتکش ایرانی احتمالاً از محاصره دریایی آمریکا عبور کرده است