×
سیاسی
شناسه خبر : 73860
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/04/30 ساعت 12:00
ماجرای کمبود خون در خوزستان چیست؟!

نورنیوز بررسی کرد؛

ماجرای کمبود خون در خوزستان چیست؟!

یک اطلاعیه معمولی از سوی سازمان انتقال خون خوزستان به بهانه‌ای برای شبکه معاند ایران اینترنشنال در مسیر تداوم فضاسازی‌های دروغین تبدیل شده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: خوزستان در چند روز اخیر شاهد تجمعات اعتراضی مردمی است که در مواجهه با خشکسالی و بی‌آبی خواهان رسیدگی بیشتر مسئولان به اوضاع نابسامان مدیریت آب و منابع آبی استان هستند.

این اعتراض‌ها که در روزهای گذشته با همراهی نیروهای انتظامی جهت جلوگیری از سوءاستفاده عناصر آشوب‌طلب در جریان است در چند نقطه به درگیری‌های محدود میان اشرار و نیروهای حافظ امنیت منجر شده است.

در همین راستا تعدادی از هم‌وطنان اعم از مردم و نیروهای انتظامی دچار آسیب‌های جزئی شده‌اند.

تقریبا از آغاز تجمعات مردمی در خورستان، رسانه‌های خارجی خصوصا ایران اینترنشنال که با پول و‌ پشتیبانی سعودی علیه منافع ملی ایران و منطقه غرب آسیا فعال است با اخبار دروغ و استفاده از برخی تصاویر آرشیوی و مربوط به سال‌های گذشته به دنبال متشنج کردن اوضاع و ایجاد انحراف در مطالبه‌گری به حق مردم خورستان هستند.

این جریان رسانه‌ای در کنار پیاده نظام خود یعنی تروریست‌های الاحوازیه که در بین جمعیت نفوذ کرده و با سلاح گرم اقدام به تیراندازی علیه نیروهای انتظامی کرده‌اند هر دو به دنبال ماهی‌گیری از آب گل‌آلود در خوزستان هستند و هدفی جز بر هم زدن نظم و امنیت عمومی ندارند.

در همین خصوص شبکه معاند ایران اینترنشنال در اقدامی کاملا غیرحرفه‌ای و به دور از اخلاق رسانه‌ای در خبری اعلام کرده است که در خوزستان سازمان انتقال خون با کمبود خون مواجه است. این در حالی است که سازمان انتقال خون بنابر وظایف خود به صورت متناوب در خصوص تشویق هموطنان در زمان‌های مختلف به اهدای خون پیام‌هایی از طریق رسانه‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی منتشر می‌کند و ‌این ربطی به اوضاع فعلی خوزستان ندارد.


 

سازمان انتقال خون عموما در برهه‌هایی که ذخیره خون کشور با کمبود مواجه می‌شود از هم‌وطنان درخواست می‌کند تا با اهدای خون به تامین خون مورد نیاز برای بیماران کمک کنند و این فرآیندی است که در تمامی استان‌ها و در فصول مختلف سال وجود دارد و عملیاتی می‌شود.

حال شبکه‌های معاند که از ابتدای تجمعات اعتراضی در خوزستان با انتشار اخبار جعلی و جهت‌دار به دنبال خونین! نشان دادن این اجتماعات هستند با تفسیر انحرافی از پیامک‌های این سازمان به دنبال تحریف واقعیت میدانی و بحرانی جلوه دادن اوضاع خوزستان هستند.

تصاویر و گزارش‌های واقعی در تجمعات اعتراضی روزهای اخیر در خوزستان نشان می‌دهد که هیچ‌گونه درگیری و مواجهه گسترده‌ای رخ نداده و تجمعات مردمی عموما با شعارهایی مطالبه‌گرایانه در حال برگزاری است.

نیروهای حافظ امنیت در خوزستان بر اساس وظایف قانونی چون همیشه در کنار مردم هستند و تلاش می‌کنند تا امنیت تجمعات را برقرار کرده و اجازه سوء استفاده جریان‌های معاند را ندهند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز جدید آمریکا؛ پاسخ کروزهای ارتش در عملیات صاعقه/ انفجار در جنوب، فارس و یزد
نانوفناوری؛ ناجی چوب در برابر پوسیدگی و آتش
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
وقوع انفجارهای شدید در اربیل و سلیمانیه
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن
هشدار یمن به عربستان: «محاصره در برابر محاصره» را اجرا می کنیم
بوشهر در آستانه موج گرمای 50 درجه‌ای
قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی می‌ماند
مقصد غیرمنتظره محمد صلاح؛ ستاره لیورپول در مسیر لیگ ترکیه
اختلال شبکه‌های تلویزیونی ناشی از حمله آمریکا به چگنی برطرف شد
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
خراسان رضوی در آتش گرما؛ ثبت دمای 45 درجه
مقام یمنی: ساعت‌ها را به وقت صنعا تنظیم کنید
زلزله 7.4 ریشتری مکزیک؛ هشدار سونامی صادر شد
محدودیت چهار ساله ترامپ برای دانشجویان خارجی
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری از سوالات امتحانات نهایی
حمله به اردوگاه النصیرات 8 شهید برجای گذاشت
هشدار صلیب سرخ درباره درگیری‌ها در ایران و منطقه
حملات تازه رژیم اسرائیل به غزه و شهادت 14 فلسطینی
مسیر دشوار سبحان حکیمی برای رسیدن به سکوی نخست
افسر سابق سیا: آمریکا تاریخ ایران را نخوانده و از جنگ‌ها درس نگرفته است
رکورد تاریخی تتر شکسته شد! قیمت‌ها به کجا می‌روند؟
استاندار سیستان‌وبلوچستان: حمله به مراکز خدماتی، نشانه ماهیت اقدامات دشمن است
سفارت ایران در وین: مهاجمان تاریخی محو شدند، ایران همچنان پابرجاست