×
سیاسی
شناسه خبر : 73838
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/04/29 ساعت 12:18
خیانت رسانه‌های معاند به مردمی که خواهان اصلاح امور هستند

نورنیوز بررسی کرد؛

خیانت رسانه‌های معاند به مردمی که خواهان اصلاح امور هستند

رفتار رسانه‌های معاند عملا خیانت در حق مردمی است که در عین حمایت از نظام و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در همین نظام، اقدام به اعتراض به یک موضوع خاص می‌کنند و عموما هم مخالف پوشش دادن مطالبه‌شان در این رسانه‌ها هستند، زیرا چنین موج‌سواری‌هایی نه تنها مردم را از رسیدن به خواسته‌شان باز می‌دارد که فرصت هرگونه اصلاحی را نیز می‌گیرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در چند روز اخیر که گروه‌هایی از مردم در شهرهایی از استان خوزستان نسبت به برخی کمبود‌ها در شرایط بد اقلیمی و خشکسالی‌های طبیعی اعتراض کرده‌اند، توپخانه رسانه‌ای دشمن طبق معمول فرصت را غنیمت شمرده و با بحرانی جلوه‌دادن اوضاع و تلاش برای خونین جلوه دادن این تجمعات و تهییج احساسات مردم، سعی می‌کند یک مطالبه مردمی را به موضوعی سیاسی و امنیتی تبدیل کند.

این مسئله تا آنجایی برای آن‌ها اهمیت دارد که چشم بر رفتار حرفه‌ای بسته و در آمارهای اعلام شده از آسیب‌دیدگان، حاضر به آمارسازی تا سه برابر واقعیت موجود شده‌‌اند! این در حالی است که طبق اظهارات شاهدان عینی تنها یک نفر در جریان این اعتراضات کشته شده که به دلیل تیراندازی ماموران حافظ امنیت نبوده و ابعاد دقیق این موضوع نیز هنوز مشخص نشده است. 

شواهد موجود و اظهارات خانواده جوان شادگانی کشته شده در این ماجرا حاکی از آن است که او عضو بسیج بوده و گلوله شلیک شده نیز از سوی نیروهای انتظامی و امنیتی حاضر در صحنه نبوده و از جایی دیگر شلیک شده است. 

رسانه‌های معاند در حالی با وقاحت تمام این حادثه را به نیروهای امنیتی نسبت می‌دهند که طبق گفته شاهدان و خانواده فرد کشته شده، فردی که از داخل جمعیت تیراندازی کرده شناسایی شده و تحت تعقیب قرار گرفته است. پدر و برادرمقتول هم اعلام کردند که خواستار شناسایی و برخورد با قاتل هستند. 

این سبک نخ‌نما شده از بحران‌سازی رسانه‌ها و شبکه‌های معاند نشان می‌دهد که ضدانقلاب در کف میدان نیز بی‌کار نمانده و علاوه بر منحرف کردن روند عادی یک اعتراض اجتماعی، تلاش می‌کند یک بحران واقعی ایجاد کند که البته در این مسیر از ظرفیت برخی چهره‌ها و جریان‌های داخلی نیز بهره برده است.

این رسانه‌ها با تحریف واقعیت از طریق انتشار پر حجم فایل‌های صوتی و تصویری غیر مستند و حتی تاریخ‌گذشته، این‌گونه وانمود می‌کنند که اعتراضات مختلف مدنی و صنفی در کشور اساساً با یکدیگر مرتبط بوده و هدف آن سیاسی است. 
این نوع رفتار عملا خیانت در حق مردمی است که در عین حمایت از نظام و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در همین نظام، اقدام به اعتراض به یک موضوع خاص می‌کنند و عموما هم مخالف پوشش دادن مطالبه‌شان در این رسانه‌ها هستند، زیرا چنین موج‌سواری‌هایی نه تنها مردم را از رسیدن به خواسته‌شان باز می‌دارد که فرصت هرگونه اصلاحی را نیز می‌گیرد.

لازم به ذکر است؛ خوزستان و سیستان و بلوچستان که ضد انقلاب به دنبال سیاسی جلوه دادن تجمعات صنفی و مدنی در آن است در انتخابات اخیر از متوسط کشوری بیشتر مشارکت داشته‌اند که نشان دهنده حمایت سیاسی مردم این استان‌ها از نظام است.

در این شرایط به نظر می‌رسد ورود رسانه‌های داخلی برای شفاف کردن مطالبه افرادی که به هر شکلی اعتراض دارند و ایجاد فضایی امن برای رساندن صدای آنها به مسئولین، الزامی است. آنها باید ضمن نشان‌دادن فاصله مطالبه اقتصادی و مدنی با براندازی و ساختارشکنی، تقاضای مناطق محروم را نیز به گوش مسئولین برسانند و تا حصول نتیجه در کنار مردم باشند.

نیروهای انتظامی و امنیتی نیز باید در برابر تهدیدکنندگان جان معترضین حساس بوده و اجازه ندهند عوامل نفوذی دست به اسلحه برده و به راحتی در بین جمعیت اقدام به ترور مردم کنند. به هر حال یکی از مهمترین وظایف این نیروها تامین امنیت مردم و مطالبه‌گران است که در چنین مواقعی باید با حساسیت بیشتری وظایف خود را انجام دهند و در صورت عدم انجام وظیفه مورد پیگرد قانونی قرار بگیرند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار