×
سیاسی
شناسه خبر : 73644
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/04/23 ساعت 15:45
اتحادیه اروپا و رفتاری که نشان از عدم بلوغ سیاسی دارد!

نورنیوز بررسی کرد؛

اتحادیه اروپا و رفتاری که نشان از عدم بلوغ سیاسی دارد!

رفتار اسلوونی و بیانیه به اصطلاح حقوق بشری اتحادیه اروپا علیه کشورمان را باید ذیل یک سناریو ارزیابی کرد و آن فشار سیاسی بر ایران برای رسیدن اروپا و آمریکا به زیاده‌خواهی‌هایشان در مذاکرات وین است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+4 با حضور حاشیه‌ای آمریکا در حالی در جریان است که اتحادیه اروپا با ادعای تلاش برای احیای برجام، طی روزهای اخیر رفتارهای قابل تاملی در قبال کشورمان صورت داده است.

آنها سیرک فرقه تروریستی منافقین را در خاک اروپا برگزار کردند و نخست‌وزیر اسلوونی که از 10 تیر 1400 کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد در این نشست به حمایت از تروریست‌ها علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران موضع گرفت.

پس از این اظهارات، جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد در گفت‌وگو با ظریف گفته است که مواضع نخست‌وزیر اسلوونی موضع اتحادیه اروپا نیست.

این ادعای بورل دو حالت بیشتر ندارد؛ یا نشانه عدم انسجام اتحادیه اروپا است که در این صورت قطعا نمی‌توان به وعده‌ها و تعهدات آنها اعتماد کرد و سرنوشت برجام را دوباره به دستشان سپرد، یا صرفا توجیهی برای عدم مسئولیت‌پذیری اروپا در برابر رفتارهای غیر مسئولانه اسلوونی است که در این صورت نیز نمی‌توان به اروپای بی‌صداقت اعتماد کرد.

ابهام در صداقت گفتاری بورل زمانی آشکارتر می‌شود که اتحادیه اروپا برای اعلام برائت از رفتار اسلوونی و مجازات آن به جرم تخطی از اصول رفتاری اتحادیه اقدامی صورت نداده است و این کشور همچنان به ریاست بر اتحادیه بدون هیچ مجازات و بازخواستی ادامه می‌دهد.

از سویی؛ پارلمان اروپا در اقدامی سوال برانگیز قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که خواستار اعمال برخی تحریم‌های هدفمند حقوق بشری علیه مقام‌های ایرانی شد.

این ادعای حقوق بشری در حالی صورت می‌گیرد که اتحادیه اروپا هیچ واکنشی به ضرب و شتم شهروندان ایرانی در روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در برخی از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس نشان نداد.

به این رفتارهای دوگانه باید همراهی انگلیس، فرانسه و آلمان با آمریکا در تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران را نیز افزود که در شرایط کرونایی مانع دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی شده‌اند.

اتحادیه اروپا همچنین در قبال نسل‌کشی کودکان بومی کانادا، نسل‌کشی آلمان در نامیبیا، نسل‌کشی فرانسه در روآندا، کشتار مردم افغانستان طی 20 سال حضور آمریکا و ناتو در این کشور و... هیچ واکنش حقوق بشری نداشته که بیانگر سیاسی‌کاری و یک بام و دو هوای آنها در این خصوص است.

بر این اساس؛ رفتار اسلوونی و بیانیه به اصطلاح حقوق بشری اتحادیه اروپا علیه کشورمان را باید ذیل یک سناریو ارزیابی کرد و آن فشار سیاسی بر ایران برای رسیدن اروپا و آمریکا به زیاده‌خواهی‌هایشان در مذاکرات وین است.

تکرار این رفتار که شکست آن بارها آشکار شده است بیانگر نابالغ بودن اتحادیه اروپا در عرصه سیاست بین‌الملل و در جا زدن آنان در تفکرات پوسیده و نخ نما شده‌ای است که هنوز تحقق اهداف خود را از طریق فشار، تهدید و تحریم دنبال می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عارف: روسیه جایگاه مهمی در سیاست خارجی ایران دارد
آغاز تحصیل از 5 سالگی تصویب شد
کاخ سفید: نتانیاهو دیگر به قطر حمله نمی‌کند
نورنما | لوت شگفت انگیزترین کویر ایران
عذرخواهی نتانیاهو از قطر، وزرای اسرائیلی را به جان هم انداخت!
حماس: در قبال پایان جنگ و عقب نشینی اشغالگران از غزه آماده‌ایم
غول‌های سرمایه‌گذاری، آمریکا را ترک می‌کنند
مسدود شدن دارایی‌های بانک مرکزی ایران از سوی اتحادیه اروپا کذب است
نشانی الکترونیک سامانه بررسی برقراری مجدد یارانه اعلام شد
بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین صادر شد
مخالفت دوباره نتانیاهو با تشکیل کشور فلسطین
پایان یافتن صبر کوشنر و ویتکاف درقبال رفتار نتانیاهو
بازی فردا مقابل موهون باگان هند برگزار نمی‌شود
خطر تعطیلی دولت آمریکا از نیمه‌شب سه‌شنبه!
ادعای آکسیوس: نتانیاهو از نخست وزیر قطر عذرخواهی کرد
9 تالاب ایران خشک شد
تصادف اتوبوس در جنوب مصر 8 کشته و 14 زخمی داشت
عکس های منتخب جهان،29 سپتامبر 2025
پزشکیان: سازوکار «اسنپ‌بک» تقلایی برای مشروعیت‌بخشی به اقدامات خلاف قانون کشورهای غربی است
سرلشکر صفوی: 16 خلبان اسرائیلی در حملات موشکی ایران کشته شدند
گرد و خاک تا چهارشنبه در تهران می‌ماند
فرصت 24 ساعته برای جاماندگان دریافت سود سهام عدالت
ادامه گزافه گویی تروئیکای اروپا علیه ایران
حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه
کاروان آسیایی «صمود» به بندر چابهار رسید
پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت
ترامپ تعرفه 100 درصدی بر تولید فیلم‌ در خارج وضع کرد
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
تراکتور 0-0 الوحده | تراکتور در تبریز حریف الوحده نشد + خلاصه بازی
تیزر «پسران هور» رونمایی شد/ آغاز پخش از فردا در شبکه یک
وقوع حادثه دریایی در 110 مایلی جنوب شرق عدن
توییت جدید دفتر رهبر معظم انقلاب در سالروز شهادت سید مقاومت
مصدومیت آل‌کثیر در تمرین ملوان
نورنما | ساخت ربات رزمی کار شکست ناپذیر
آیا مناظره روحانی و جلیلی، اقدامی مفید و بهنگام است؟
آتش‌سوزی در ساختمان 12 طبقه ستارخان/ 3 نفر مصدوم و 15 نفر نجات یافتند
رایزنی گروسی با وزیر خارجه آلمان درباره اسنپ بک ایران
کاخ سفید: توافق صلح غزه بسیار نزدیک است
آلمان اجرای طرح «دیوار پهپادی» را کم اهمیت دانست
شرووط اسموتریچ برای توافق پایان جنگ غزه
هاشمیان همچنان بازیکن مدافع می خواهد!
گروسی و وزیر خارجه فرانسه درباره دیپلماسی هسته‌ای ایران دیدار کردند
ترامپ و صلحی که بوی باروت می‌دهد
فعال ضد اسرائیلی سخنرانی وزیر دارایی انگلیس را مختل کرد +فیلم
مداردیپلماسی | مرگ دیپلماسی در شهرآشوب نیویورک
نتانیاهو: زمان مناسبی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری نیست
دبیر: توزیع بودجه باید بر اساس عدالت و افتخارآفرینی هر رشته باشد
مدودف: روسیه اساسا نیازی به جنگ با هیچکس ندارد
پزشکیان: در برابر آدم‌های پلید کوتاه نمی‌آییم
لندن به تل‌آویو هشدار داد: به جنایات اخلاقی در غزه پایان دهید
X
آگهی تبلیغاتی