×
فرهنگی
شناسه خبر : 73492
تاریخ انتشار : شنبه 1400/04/19 ساعت 14:17

رئیسی: از روز دوشنبه واکسیناسیون 68 سال به بالا انجام می شود

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه ویروس کرونا دلتا در کل کشور در حال چرخ است، از آغاز تزریق واکسن کرونا با افراد 68 سال به بالا از روز دوشنبه هفته جاری خبر داد.

نورنیوز-گروه جامعه: علیرضا رییسی روز شنبه و پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رییس جمهوری برگزار شد،  با بیان اینکه برزیل بیشترین موارد ابتلا و مرگ و میر دلتا کرونا را دارد، گفت: هند، اندونزی و روسیه نیز بیشترین درگیری را در ابتلا به کرونا دارند و در ایران نیز در استانهای مختلف رد پای ویروس دلتا کرونا وجود دارد و با قدرت بالا سرایت می کند.

وی افزود:  در حال حاضر 143 شهر کشور در وضعیت قرمز، 186شهر نارنجی و 119شهر زرد قرار دارند  و بیشترین شهرهای درگیر کرونا در استانهای کرمان 16 شهر، فارس 13شهر، تهران 13 شهر، مازندران 13 شهر، هرمزگان 12 شهر، سیستان و بلوچستان 10 شهر، بوشهر هشت شهر، یزد هشت شهر، گلستان، گیلان و اصفهان پنج تا 6 شهر و برخی از استانها نیز یک یا 2 شهر هستند.

رییسی ادامه داد: رعایت پروتکل های بهداشتی اکنون به 66 درصد رسیده و بسییار جای تاسف دارد و اگر رعایت این پروتکل های به 85 درصد نرسد، اقدامات برای مقابله با کرونا کار ساز نخواهد بود، نه تنها شاهد افزایش پروتکل های بهداشتی نیسیتم بلکه هر روز نیز پایین می آید.

وی تصریح کرد: عادی انگاری و ساده انگاری در جامعه زیاد شده ، مردم کمتر ماسک می زنند و تجمع افراد بیشتر است در حالیکه از افراد جامعه می خواهیم رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند.

رییسی تاکید کرد:  موضوعاتی که در ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید شد آن است که مردم از حضور در تجمعاتی که بیشترین شانس انتقال ویروس کرونا را دارند باید پرهیز کنند و در شهرهای قرمز این مراکز تعطیل شوند، اصناف، نیروی انتظامی و وزارت کشور باید نظارت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: رستورانها، قهوه خانه ها، تالارهای پذیرایی، سینماها، پاساژها، استخرهای سرپوشیده و نمایشگاه های عمومی که در فضاهای سربسته هستند به شدت باعث انتقال بیماری کرونا می شوند و نظارت و کنترل بر این مراکز ضروری بوده و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

معاون وزیر بهداشت گفت: کنترل مرزها نیز از موضوعات مهم ستاد ملی مقابله با کرونا بود که مرزهای شرقی و گذرگاههای که خیلی رسمی نیستند باید بیشتر کنترل شوند و اکنون حجم مهاجران بویژه از افغانستان زیاد می شود  باید کنترل و دقت بیشتری در این مرزها انجام شود.

رییسی ادامه داد: در مورد نظارت بر مرزها آبی نیز طی دو هفته گذشته 26 کشتی و شناور که از کشورهای برزیل، آلمان، مالزی، عراق و غیره بودند نظارت شده و 65 نفر از افراد این کشتی ها ابتلا به ویروس کرونا مثبت داشتند و ابزوله شده و اقداماتی مراقبتی بری آنها انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: باید شایعات در مورد قطعی برق در سی سی یو، آی سی یو، اورژانس را کنار بگذاریم در بیمارستانها از برق اضطراری استفاده می شود و این موضوع که در اتاق عمل برق قطع می شود، شایعه بوده و نباید برای مردم تشویش ایجاد شود.

رییسی گفت: قطعی برق در بیمارستان ها به هیچ وجه درست نبوده و اینکه بیماران در این مکان ها خفه می شوند اشتباه است. ما مدیریت حوزه سلامت را بر عهده داریم و تاکنون مشکلی بوجود نیامده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: به همه مردم قول می دهیم واکسن هایی که از کشوری بارگیری می شود و تا زمانی که به دورترین نقطه روستا می رسد زنجیره سرد را طی کرده و ربطی به قطعی برق ندارد و تاکنون برای واکسن ها مشکلی بوجود نیامده است.

رییسی اظهار داشت: نباید با اخبار منفی اضطراب را در مردم ایجاد شود.

وی با بیان اینکه از این هفته روند واکسیناسیون بهتر می شود، افزود: میزان قابل توجهی واکسن به دست ما رسیده و این هفته هم می رسدو سرعت واکسیناسیون افزایش می یابد.

رییسی اظهار داشت: از روز دوشنبه واکسیناسیون 68 سال به بالا انجام می شود و به افراد واجد شرایط پیامک ارسال خواهد شد، از مردم می خواهیم بدون نوبت دهی مراجعه نکنند و حتی این موضوع که ساعات اولیه صبح اسم نویسی روی کاغذ در مراکز مربوطه انجام می شود، کذب است.

رییسی خاطرنشان کرد: یکسری کندی ها در تامین واکسن داشتیم که با ورود واکسن های جدید و تولید داخل جبران می شود.

وی با بیان اینکه بیش از 80 مرکز تجمیع در تهران ایجاد شده، گفت: فیلم ها و عکس هایی که از شلوغی برای تزریق واکسن بود، مربوط به تهران است که بدون نوبت مراجعه کرده بودند و از مردم می خواهیم فقط با ارسال پیامک به آنها برای انجام واکسیناسیون مراجعه کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
X
آگهی تبلیغاتی