×
سیاسی
شناسه خبر : 73429
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/04/17 ساعت 16:36
هزینه‌های افشا شده ملکه بریتانیا و اسراری که آشکار شد!

نورنیوز بررسی کرد؛

هزینه‌های افشا شده ملکه بریتانیا و اسراری که آشکار شد!

یونیسف، آژانس مسئول کمک‌های بشردوستانه به کودکان در سراسر جهان، برای اولین بار تصمیم گرفته در قالب طرح «قدرت غذا برای نسل کووید» با اعطای دست‌کم 24,000 پوند کمک مالی به برخی سازمان‌های خیریه در انگلیس به تغذیه کودکان فقیر در این کشور کمک کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بر اساس گزارش رسانه‌های انگلیسی مبلغی که ملکه بریتانیا سال گذشته از دولت دریافت کرده ۸۵.۹ میلیون پوند بوده است.

البته ملکه انگلیس دارای درآمد شخصی نیز هست که بخشی از آن دارایی‌های شخصی ۱۸٫۰۰۰ هکتار زمین است که به دوک‌نشین لنکستر معروف است.

درآمد حاصل از این املاک در سال مالی ۲۰۲۰-۲۰۱۹ اندکی بیش از ۲۳ میلیون پوند بود. البته به این درآمدها باید میلیون‌ها پوند هزینه امنیتی که توسط پلیس لندن تامین می‌شود را نیز افزود.

نکته قابل توجه اینکه؛ این آمارها از درآمد اختصاص یافته به ملکه در حالی منتشر شده است که تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۰ بر اثر بحران کرونا بیشترین خسارت سالانه در 300 گذشته را تجربه کرده است.

در همین حال گاردین نیز در مطلبی آورده است شمار فقرا در انگلیس به بیش از ۱۵ میلیون نفر، معادل ۲۳ درصد از جمعیت این کشور رسیده‌اند که از این تعداد، ۱۲۰,۰۰۰ نفر کودک هستند.

یونیسف، آژانس مسئول کمک‌های بشردوستانه به کودکان در سراسر جهان، برای اولین بار تصمیم گرفته در قالب طرح «قدرت غذا برای نسل کووید» با اعطای دست‌کم ۲۴,۰۰۰ پوند کمک مالی به برخی سازمان‌های خیریه در انگلیس به تغذیه کودکان فقیر در این کشور کمک کند.

با توجه به آنچه در خصوص تفاوت میان درآمدهای ملکه و خاندان سلطنتی حاکم بر انگلیس با شرایط اقتصادی جامعه این کشور ذکر شد، می‌توان به چند نکته دست یافت:

ـ با توجه به جایگاه و اختیارات ملکه، شرایط اقتصادی مذکور را می‌توان معلول انحصار قدرت و ثروت در دست خاندان سلطنتی دانست که واهی بودن ادعای محافل رسانه‌ای و سیاسی انگلیس مبنی بر الگوی دموکراسی بودن این کشور را آشکار می‌سازد.

ـ آشکار شدن دیدگاه خودبرتربینی ساختار حاکم بر انگلیس به کل جامعه این کشور، چنانچه چندی پیش نیز عروس خاندان سلطنتی از نژادپرستی و دروغ‌گویی این خاندان خبر داد.

ـ نزدیکی و همسانی ساختار حاکم بر انگلیس با رژیم‌های دیکتاتور و خودکامه و پادشاهی به دلیل تفکر انحصارطلبانه و خودبرتربینی مشترک میان‌ آنها، چنانچه صادرات سلاح و ابزار شکنجه توسط انگلیس به کشورهای مذکور در بازه ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ حدود ۱۶.۸ میلیارد پوند (۱۹.۵۳ میلیارد یورو) برآورده شده است.

ـ آشکار شدن چرایی ضدیت و اقدامات خصمانه و جنگ رسانه‌ای انگلیس علیه دموکراسی و مردم سالاری از جمله برگزاری انتخابات در سایر کشورها با هدف پنهان‌سازی حاکمیت انحصارطلبانه خاندان سلطنتی بر انگلیس، جهت حفظ ساختار پادشاهی و جلوگیری از آگاهی ملت انگلیس که سالهاست خواستار ایجاد نظام جمهوری هستند.

واضح است برخلاف ادعای رسانه‌های انگلیسی که سعی دارند این رژیم را الگوی دموکراسی معرفی نمایند، نه تنها چنین ساختاری بر این کشور حاکم نیست بلکه همچون قرون اولیه، همچنان تفکرات سلطنتی با محوریت انحصار قدرت و ثروت بر انگلیس حاکم است و مردم این کشور مانند سایر نظام‌های دیکتاتوری و پادشاهی از دموکراسی و حق تعیین سرنوشت محروم بوده و حقوق اولیه آنها با فریب و جنجال‌سازی‌های دورغین رسانه‌ای علیه سایر کشورها، سرکوب می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری