×
سیاسی
شناسه خبر : 73429
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/04/17 ساعت 16:36
هزینه‌های افشا شده ملکه بریتانیا و اسراری که آشکار شد!

نورنیوز بررسی کرد؛

هزینه‌های افشا شده ملکه بریتانیا و اسراری که آشکار شد!

یونیسف، آژانس مسئول کمک‌های بشردوستانه به کودکان در سراسر جهان، برای اولین بار تصمیم گرفته در قالب طرح «قدرت غذا برای نسل کووید» با اعطای دست‌کم 24,000 پوند کمک مالی به برخی سازمان‌های خیریه در انگلیس به تغذیه کودکان فقیر در این کشور کمک کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بر اساس گزارش رسانه‌های انگلیسی مبلغی که ملکه بریتانیا سال گذشته از دولت دریافت کرده ۸۵.۹ میلیون پوند بوده است.

البته ملکه انگلیس دارای درآمد شخصی نیز هست که بخشی از آن دارایی‌های شخصی ۱۸٫۰۰۰ هکتار زمین است که به دوک‌نشین لنکستر معروف است.

درآمد حاصل از این املاک در سال مالی ۲۰۲۰-۲۰۱۹ اندکی بیش از ۲۳ میلیون پوند بود. البته به این درآمدها باید میلیون‌ها پوند هزینه امنیتی که توسط پلیس لندن تامین می‌شود را نیز افزود.

نکته قابل توجه اینکه؛ این آمارها از درآمد اختصاص یافته به ملکه در حالی منتشر شده است که تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۰ بر اثر بحران کرونا بیشترین خسارت سالانه در 300 گذشته را تجربه کرده است.

در همین حال گاردین نیز در مطلبی آورده است شمار فقرا در انگلیس به بیش از ۱۵ میلیون نفر، معادل ۲۳ درصد از جمعیت این کشور رسیده‌اند که از این تعداد، ۱۲۰,۰۰۰ نفر کودک هستند.

یونیسف، آژانس مسئول کمک‌های بشردوستانه به کودکان در سراسر جهان، برای اولین بار تصمیم گرفته در قالب طرح «قدرت غذا برای نسل کووید» با اعطای دست‌کم ۲۴,۰۰۰ پوند کمک مالی به برخی سازمان‌های خیریه در انگلیس به تغذیه کودکان فقیر در این کشور کمک کند.

با توجه به آنچه در خصوص تفاوت میان درآمدهای ملکه و خاندان سلطنتی حاکم بر انگلیس با شرایط اقتصادی جامعه این کشور ذکر شد، می‌توان به چند نکته دست یافت:

ـ با توجه به جایگاه و اختیارات ملکه، شرایط اقتصادی مذکور را می‌توان معلول انحصار قدرت و ثروت در دست خاندان سلطنتی دانست که واهی بودن ادعای محافل رسانه‌ای و سیاسی انگلیس مبنی بر الگوی دموکراسی بودن این کشور را آشکار می‌سازد.

ـ آشکار شدن دیدگاه خودبرتربینی ساختار حاکم بر انگلیس به کل جامعه این کشور، چنانچه چندی پیش نیز عروس خاندان سلطنتی از نژادپرستی و دروغ‌گویی این خاندان خبر داد.

ـ نزدیکی و همسانی ساختار حاکم بر انگلیس با رژیم‌های دیکتاتور و خودکامه و پادشاهی به دلیل تفکر انحصارطلبانه و خودبرتربینی مشترک میان‌ آنها، چنانچه صادرات سلاح و ابزار شکنجه توسط انگلیس به کشورهای مذکور در بازه ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ حدود ۱۶.۸ میلیارد پوند (۱۹.۵۳ میلیارد یورو) برآورده شده است.

ـ آشکار شدن چرایی ضدیت و اقدامات خصمانه و جنگ رسانه‌ای انگلیس علیه دموکراسی و مردم سالاری از جمله برگزاری انتخابات در سایر کشورها با هدف پنهان‌سازی حاکمیت انحصارطلبانه خاندان سلطنتی بر انگلیس، جهت حفظ ساختار پادشاهی و جلوگیری از آگاهی ملت انگلیس که سالهاست خواستار ایجاد نظام جمهوری هستند.

واضح است برخلاف ادعای رسانه‌های انگلیسی که سعی دارند این رژیم را الگوی دموکراسی معرفی نمایند، نه تنها چنین ساختاری بر این کشور حاکم نیست بلکه همچون قرون اولیه، همچنان تفکرات سلطنتی با محوریت انحصار قدرت و ثروت بر انگلیس حاکم است و مردم این کشور مانند سایر نظام‌های دیکتاتوری و پادشاهی از دموکراسی و حق تعیین سرنوشت محروم بوده و حقوق اولیه آنها با فریب و جنجال‌سازی‌های دورغین رسانه‌ای علیه سایر کشورها، سرکوب می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سایه نفت 200 دلاری بر اقتصاد جهان
سفیر ایران در پاکستان: مذاکره تحت تهدید ممکن نیست
دلایل شایع التهاب مفصلی در انگشتان پا
نگرانی بزرگ در PSG؛ ستاره پرتغالی بازی حساس با بایرن را از دست می‌دهد؟
معرفی مدیرعامل جدید اپل؛ جان ترنوس کیست؟
افزایش قیمت سوخت جت؛ فصل سخت در انتظار ایرلاین‌های اروپایی
استاندار تهران: بازار در جنگ 40 روزه بدون کمبود اداره شد
قدرت‌نمایی جدید روسیه در آسمان ؛ سوخو‑35های نسل جدید تحویل داده شدند
سلطه بی‌وقفه شرق بر بازارهای جهانی کالا
سرلشکر عبداللهی: پاسخ به هرگونه نقض عهد قطعی است
ادامه فشار دموکرات‌ها بر وزیر جنگ آمریکا
عزتمندی واقعی نجات اقتصاد است
فشار دلار بر بازار طلا در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا
خواسته‌های حل‌نشده لبنان؛ مانعی برای مذاکرات مستقیم در آمریکا
نوآوری سفارتخانه‌های میهن در میدان جنگ روایت‌ها
احتمال افزایش قیمت خرید شیرخام از دامداران
عامل به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک به دار مجازات آویخته شد
با بدترین تیم‌های تاریخ جام جهانی آشنا شوید
اولین هوای ناسالم پایتخت در نخستین روز اردیبهشت
کویت صادرات نفت خود را به دنبال انسداد هرمز قطع کرد
درمان روماتیسم مفصلی پیش از بروز علائم ممکن شد
اژه ای: اقدام آمریکا علیه کشتی تجاری ایران مصداق جنایت جنگی است
قیمت خودرو داخلی وخارجی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405 +جدول
تعادل نَش در صلح سرد
گزارش رسانه‌های اسرائیلی از نگرانی تل‌آویو پس از کمین خان‌یونس
3 عامل تشدیدکننده سردردهای میگرنی
پلیس راهور: بیش از هزار خودرو و موتور از پارکینگ‌ها ترخیص شد
حماس: به ادامه مذاکرات با میانجی‌ها برای رفع موانع پایبند هستیم
سیاست نامه | چه کسی از تضعیف قالیباف و عراقچی سود می برد ؟
مقاومت عراق: خود را برای جنگی طولانی آماده کرده‌ایم
تنگه هرمز و بازسازی سیاست موازنه منفی دکتر مصدق
بهترین ورزشکار سال 2025 مشخص شد
ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت
ظرفیت میانجیگرانه پاکستان
نخست‌وزیر منتخب مجارستان: نتانیاهو در صورت ورود بازداشت می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه ا اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
چه چیزی اعتماد به چتر امنیتی واشنگتن را تضعیف کرده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی
برآورد خسارت ساختمان‌های آسیب دیده جنگ توسط کارشناسان رسمی قوه قضاییه
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود