×
فرهنگی
شناسه خبر : 73424
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/04/17 ساعت 13:38
دو بیمارستان سیار تخصصی سپاه برای سیستان و بلوچستان

دو بیمارستان سیار تخصصی سپاه برای سیستان و بلوچستان

فرمانده نیروی زمینی سپاه از استقرار دو بیمارستان سیار تخصصی سپاه در سیستان و بلوچستان خبر داد.

نورنیوز-گروه جامعه: 

 سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور در نشست بررسی وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان که با حضور استاندار و فرماندهان نظامی و انتظامی استان برگزار شد، اظهار داشت: دو بیمارستان سیار تخصصی سپاه به صورت آماده در سیستان و بلوچستان مستقر خواهد شد تا زمانی که شرایطی ویروس کرونا بدتر و تغییر پیدا کرد با اعلام نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی عملیاتی شوند. باید تلاش و پروتکل‌های را رعایت کنیم تا کمترین آسیب در این پیک به مردم برسد.

وی ادامه داد: از هفته گذشته که در خدمت شما در سیستان و بلوچستان بودم با شروع قرمز بودن منطقه و پیک سوم کرونا فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه دعوت شد که به منطقه بیایند و قریب یک هفته است که ایشان در منطقه حضور دارند و از نزدیک و ضعیت را بررسی کردند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: با مسئولان اصلی سیستان و بلوچستان و مسؤولان سلامت جلسات مختلفی برگزار شد؛ بیمارستان‌های تخصصی سیار ما در کشور به لحاظ تجربه استثنا هستند و در نقاط مختلف بویژه در این استان طی سال‌های گذشته به منطقه آمده و خدمات به مردم ارائه کردند.

وی بیان کرد: بیمارستان‌های سیار ما بیمارستان‌های تخصصی هستند که همه در حالت آماده‌باش قرار دارند و هر چند بیمارستانی که نیاز باشد از یک تا 10 بیمارستان سیاری که ما آماده داریم به سیستان و بلوچستان اعزام می‌شود.

سردار پاکپور ادامه داد: بیمارستان‌های سیار یک فرایند دارد که با توجه به نوع درمان و رسیدگی به این ویروس که شرایط خاص خود را دارد فرآیندش نیز با سایر موضوعات متفاوت است.

وی ادامه داد: البته تاکنون به این شکل بوده که هر زمان در یک استان و شهرستان مشکلی ایجاد می‌شده بلافاصله از طریق وزارت بهداشت و درمان از فرماندهی نیروی زمینی سپاه درخواست بیمارستان صحرایی می‌شد و ما هم دستور اعزام بیمارستان را صادر می‌کردیم.

فرمانده نیروی زمینی سپاه بیان کرد: 200 نفر پزشکیار طی دو روز آینده از مناطق مختلف به سیستان و بلوچستان اعزام می‌شوند و به کمک بیمارستان‌های استان می‌آیند.

وی ادامه داد: هم‌اینک شرایط به گونه‌ای است که کادر درمان به لحاظ پیوستگی درمان و مشکل این ویروس خسته می‌شوند و کادر درمان هم محدود هستند ما حاضریم از کادر درمان خودمان در عقبه به این منطقه بیاوریم.

سردار پاکپور تصریح کرد: طرح شهید «سلیمانی» هم هر زمانی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام نیاز شود فعال‌تر خواهد شد اگر نیاز به زیرساخت‌های بیشتری هم باشد کمک ما این است که زیر ساخت بیشتر ایجاد شود تا نگرانی نسبت به این موضوع وجود نداشته باشد.

وی افزود: همچنین سه پایگاه واکسیناسیون از سوی نیروی زمینی سپاه در سیستان و بلوچستان ایجاد شده و حتی اگر بیشتر نیاز باشد ما این آمادگی را داریم که پایگاه را افزایش دهیم.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: بالاخره تمام سیستم بهداری ما در خدمت شماست ما 12 سال است که در سیستان و بلوچستان وقتی شرایط آن آارام هم بود حضور داشتیم و بیمارستان‌های سیار ما در این استان برپا شده است. طبق آمار دو میلیون و 400 هزار نفر خدمات طی سال‌های گذشته در سیستان و بلوچستان ارائه شده است.

سردار پاکپور اظهار داشت: هم‌اکنون آمادگی کامل داریم علاوه‌بر این بیمارستان‌ها که از فردا در استان مستقر می‌شوند بیمارستان‌های دیگری نیز ایجاد کنیم و هر زمان که رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کردند این بیمارستان‌ها پای کار هستند اینها بیمارستان‌های تخصصی و توانمندی هستند که تجربیات بالایی دارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پوست‌اندازیِ «شاد» با «کلاسا»
پرچم ایران در ناگویا به اهتزاز درآمد+فیلم
تصویر پیمان قاسم‌خانی در «بن‌سای» منتشر شد
آخرین تحولات جنگ یمن و عربستان سعودی؛ حمله به ریاض، جنگ را به قلب عربستان کشاند
انفجار مرگبار در پایگاه ارتش سوریه؛ 11 کشته
فوتبالیست پیشکسوت مازندرانی در تورنمنت آمل جان باخت
بورس کالا میزبان معامله طلا و نقره شد
قیام هزاران آمریکایی علیه طرح ترامپ برای مرکز کندی
سفیر ایران در ارمنستان: حضور نظامی و امنیتی آمریکا در جوار مرزهایمان را تحمل نمی‌کنیم
تیم امید ایران مقابل چین؛ پخش زنده از فوتبال برتر
موج تکذیب‌ها در 24 ساعت گذشته؛ چه خبرهایی رد شدند؟
نامه دوصفحه‌ای IFBB درباره تعلیق فدراسیون بدنسازی ایران منتشر شد + عکس
سرقت از منازل در گرمسار؛ طلاهای 10 میلیارد تومانی کشف شد
جزئیات تازه‌ از حمله به مدرسه «شجره طیبه» میناب در گزارش تحقیقی بلومبرگ
ویژکی‌های ایران جدید از دیدگاه نویسنده پاکستانی
انفجارهای پیاپی در فرودگاه ریاض؛ پروازها متوقف شد
جنگ علیه ایران، وقتی جهان تاوان می‌دهد
فروش سوالات امتحان نهایی به قیمت 1.3 میلیارد تومان؛ سه نفر بازداشت شدند
شرایط واردات خودروهای کارکرده تغییر کرد؛ فقط مدل‌های 2021 تا 2023
چرا آمریکا کانون‌های داعش در عراق را فعال کرد؟
هشدار معاون فرهنگی وزارت علوم درباره شیوع ویروس نفرت
برنز ایران در نخستین روز انتخابی جام جهانی تنت‌پگینگ عمان
تغییر استراتژی ملی سوئیس با چه هدفی صورت می‌گیرد؟
توزیع گازوئیل در بولیوی به نرخ جهانی!
68 میلیون رأس دام سبک در کشور؛ پاییز با وفور دام و عرضه بیشتر آغاز می‌شود
نسخه جدید برای تعطیلی مدارس؛ تداوم آموزش در شرایط بحرانی
قدرت‌نمایی در خیابان‌های چالوس با بازداشت متهمان پایان یافت + فیلم لحظات درگیری
تأکید رئیس دیوان عالی کشور بر ساماندهی پرونده‌ها و اسناد راکد
پیش‌بینی نگران‌کننده از ساخت‌وساز روی گسل‌های تهران تا سال 1415
نگرانی تازه نتانیاهو در آستانه انتخابات
«بی‌بی» در آستانه باخت تاج و تخت
پاکستان: گفت‌وگو و دیپلماسی وسیله‌ای برای تضمین صلح و ثبات در منطقه است
عراقچی: امنیت پایدار خاورمیانه نباید از بیرون منطقه دیکته شود
عربستان میانجی کابل و اسلام‌آباد می‌شود؟ استقبال طالبان از نقش ریاض
تلاش آمریکا برای به تله انداختن کره جنوبی
خبر مهم برای گندمکاران؛ پرداخت 100 هزار میلیارد تومان مطالبات در هفته آینده
دشمن چرا شمخانی را هدف قرار داد؟ روایت سرپرست وزارت دفاع از یک طراحی قدیمی
واکنش کره شمالی به قطعنامه آژانس هسته‌ای؛ قدرت هسته‌ای ما برگشت‌ناپذیر است
پایان بورس امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ 6 هزار میلیارد تومان پول از سهام خارج شد
استرداد مالیات جهش کرد؛ رشد 120 درصدی بازپرداخت به مودیان
برنامه جدید دانشگاه امیرکبیر برای جذب دانشجویان خارجی؛ پذیرش آسان‌تر می‌شود
رکورد تاریخی گازوئیل؛ بازار جهانی سوخت زیر فشار کمبود عرضه
متروباس‌های برقی 26 متری در راه تهران؛ بازسازی 738 اتوبوس فرسوده
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 28 شهریور 1405؛سکه 4 میلیون تومان گران شد + جدول طلا و سکه
نورنما | از شهریار تا تریبون وزارت خارجه!
دفاع رهبر شیعیان بحرین از یمنی‌ها درپی ادعای حمله به مکه
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار به 228 هزار تومان رسید
ثبت‌نام جدید عتبات از امروز 28 شهریور؛ قیمت سفر کربلا اعلام شد
جزئیات مخالفت مصر و سوریه با پیشنهاد عربستان
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین ـ کرج و محور شهریار ـ تهران