×
اقتصادی
شناسه خبر : 73381
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/04/16 ساعت 13:24
جزئیات نشست ‌کمیسیون انرژی مجلس با وزیر نیرو در خصوص قطعی برق

جزئیات نشست ‌کمیسیون انرژی مجلس با وزیر نیرو در خصوص قطعی برق

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: روز گذشته رئیس جمهور گفت که ما با قطع کردن برق صنعت، کمبود برق را جبران می‌کنیم که این یک حرف غیرکارشناسی است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  امروز کمیسیون انرژی مجلس که کمیسیون ذینفع در بحث صنعت برق است، با حضور وزیر نیرو و معاونانش تشکیل جلسه داد.

وی بیان کرد: در این جلسه انتقاداتی به عملکرد وزارت نیرو در زمینه قطعی برق وارد شد. عدم اطلاع رسانی دقیق درباره قطعی برق یکی از مباحثی بود که در این جلسه از سوی نمایندگان مطرح شد و ابتدایی‌ترین کاری که وزارت نیرو می‌توانست انجام دهد، آن بود که مردم را از زمان خاموشی‌ها مطلع کند تا مردم، کسبه و کسانی که بیمار دارند، در یک زمان بندی مشخص بتوانند شرایط را مدیریت کنند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: روز گذشته رئیس جمهور گفت که ما با قطع کردن برق صنعت، کمبود برق را جبران می‌کنیم که این یک حرف غیرکارشناسی است و ما باید در این زمینه به سمت ادارات دولتی، نهادها، معابر عمومی و تشکیلاتی برویم که زندگی مردم و بحث تولید را متوقف نمی‌کند.

نیکزاد ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه، وزارت نیرو باید 25 هزار مگاوات صنعت برق را توسعه می‌داد اما دولت این کار را انجام نداد و برای تحقق این مسئله از وزارت نیرو حمایت نکرد. این مسئله باعث ایجاد چالش‌هایی در کشور شده است.

وی گفت: بحث دیگر این است که چرا از بخش خصوصی در این زمینه حمایت نشده است؟ بخش خصوصی دارای صنایع بزرگ است و آب را با منابع خودشان از خلیج فارس منتقل می‌کنند. بنده از این بخش‌ها بازدید داشتم و آنان آماده بودند که 10 هزار و 600 مگاوات برق را از طریق منابع خودشان تأمین کنند و در اختیار صنعت کشور قرار دهند تا فشار روی وزارت نیرو و صنعت برق کم شود. سوال ما این است چه دستی در کار بوده که این اجازه را نداده است؟

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث بعدی درباره رمزارزهاست و برای وزارت نیرو عیب است که بگوید من نمی‌توانم جاهایی را که مجوز ندارند و برخلاف قانون، رمرزارز استخراج می‌کنند، کنترل کنم. میزان مصرف برق در آن نقطه‌ای که رمزارزها به صورت خلاف استخراج می‌شود، کاملاً واضح و مبرهن است و قرار شد مدیریت شود.

نیکزاد اظهار کرد: از سوی دیگر وزارت نیرو اعلام می‌کند که در این زمینه پیش بینی‌های لازم را نداشته است. سازمان عریض و طویلی به نام سازمان هواشناسی که زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است، قطعاً این پیش بینی‌های لازم را انجام داده و اگر هم انجام نداده، باید وامصیبتا گفت.

وی تأکید کرد: از ابتدا عدم هماهنگی در بین دستگاه‌های اجرایی دولت دوازدهم مشهود بود. جمع‌بندی این نشست آن شد که کارهای اساسی که توسط وزارت نیرو در مورد تولید برق انجام نشده، شناسایی شود و همچنین مقرر شد کمیته‌ای تشکیل شود و پیشنهاداتی در موضوع اطلاع‌رسانی قطع کردن برق‌های ادارات، نهادها و دستگاه‌های دولتی که می‌توانند صرفه‌جویی لازم را داشته باشند، ارائه دهد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار بر این شد که فکری درباره تعطیلی ادارات در استان‌های گرمسیر شود. جمع کردن صنایع و کارگاه‌هایی که داخل آن‌ها رمز ارزها فعال هستند و استفاده از توان بخش خصوصی در حوزه تقویت صنعت برق از دیگر مسائلی بود که مطرح شد و قرار شد اقدامات لازم انجام یابد.

نیکزاد ادامه داد: زمانی که سازمان برنامه و بودجه در موضوع هدفمندکردن یارانه‌ها، منابع را از وزارت نیرو می‌گیرد و به موقع به آنان منتقل نمی‌کند و طلب بخش خصوصی هم به ناحق پرداخت نمی‌شود، انتظار چنین روزی را باید داشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شکاف‌ در پایگاه حامیان ترامپ بر سر جنگ با ایران
تشییع پیکر 12 شهید حمله هوایی به مناطق مسکونی دورود
برنامه سرویس‌دهی مترو در ایام نوروز
نشانه‌های فرسایش در ناوگان دریایی آمریکا از نگاه اکونومیست
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
100 هزار اسناد محرمانه مدیر ارشد موساد افشا شد
برگزاری ویژه برنامه تحویل سال نو در میدان انقلاب
پیشگیری دربرابر آتش‌سوزیهای احتمالی در دوران جنگ
هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی وجود ندارد
آینده بازار انرژی در گرو مدت و شدت درگیری در غرب آسیا
تشکیل «ستاد مردمی پشتیبانی از دفاع رمضان»
مروری بر فیلم‌های نوروزی سینما
راهکارهای تغذیه ای برای مبتلایان به فشار خون در روزهای جنگ
آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیت خبیث و مستکبرانه خود را آشکار کردند
وضعیت بارش‌ها در هفته اول سال
مفتی اعظم روسیه شهادت علی لاریجانی را تسلیت گفت
کدام کشورها امروز را عید فطر اعلام کردند؟
29 اسفند؛ روزی که ثروت ملی به نام ایران ثبت شد
نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی است
سال تحویل ساعت چند است؟
مراکز معاینه فنی تهران در ایام تعطیلات نوروز فعال است
نماینده کنگره آمریکا: آمریکا درحال تبدیل شدن به یک کشور منفور بین‌المللی است
وال استریت ژورنال: موشک‌های آمریکایی از خاک کشورهای حوزه خلیج فارس پرتاب می‌شوند
هشدار امارات به اتباع خود؛ فورا پناه بگیرید
اعتراض ایران به افشای غیرمجاز اطلاعات حساس پادمانی از سوی گروسی
مخالفت سران اتحادیه اروپا برای اعزام نیروهای نظامی خود به جنگ در خاورمیانه
مخالفت شدید کنگره با درخواست 200 میلیارد دلاری پنتاگون
قیمت واقعی نفت در بازار معاملات چند است؟
ماجرای پیامک ارسالی به برخی کاربران با نام سازمان اطلاعات سپاه چه بود؟
بانک بزرگ آمریکایی تعدیل نیرو را کلید زد
اطلاعیه مهم سپاه درمورد ناو هواپیمابر جرالد آر فورد ارتش تروریستی امریکا
سقف سوختگیری روزانه به 30 لیتر برگشت
سپهبد شهید حسین سلامی: به لوله‌های تاد اعتماد نکنید
بولتون: مدیر اطلاعات ملی آمریکا باید به جو کنت بپیوندد و از دولت ترامپ استعفا دهد
سران کشورهای عربی به ذخایر طلای خود چوب حراج زدند
ابراز نگرانی روسیه نسبت به تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه
اکونومیست: جنگ با ایران قدرت نظامی آمریکا را برای سال‌ها کاهش می‌دهد
اجرای موفق موج 66 عملیات وعده صادق 4/ رهایتان نمی‌کنیم؛ این موج ادامه دارد...
رهبر انصارالله: برخی از آموزه‌های صهیونیسم خطری بزرگ برای امت اسلامی است
پاسخ ماکرون به درخواست کمک ترامپ: اوضاع آرام شد می‌آییم
نگرانی رهبران اروپایی از بحران مهاجرت ناشی از درگیری‌ها در خاورمیانه
سردار موسوی: خطرناک‌تر از F35 ها، چیزی است که آن‌ها را در آسمان شکار می‌کند
هشدار پزشکیان درباره جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی؛آتش این شعله دامان بسیاری را می‌سوزاند
زلنسکی: حملات ایران به اهداف در منطقه در واقع حمله به ثبات جهانی است
انصارالله یمن: ممکن است تنگه باب‌المندب را به روی کشورهای متجاوز ببندیم
سفر وزیر خارجه فرانسه به سرزمین‌های اشغالی
نخست وزیر ژاپن: پیشنهادهای مشخصی برای آرام کردن بازارهای انرژی داریم
نتانیاهو: اسرائیل، آمریکا را به جنگ با ایران نکشانده
جلیلی: ما امروز در نقطه‌ای بسیار مهم و حساس هستیم
اجرای تعرفه‌های جدید خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی از ابتدای فروردین سال 1405