×
سیاسی
شناسه خبر : 73369
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/04/15 ساعت 17:50
حمله اسلام‌ستیزانه به یک مسجد در آمستردام

نورنیوز بررسی کرد؛

حمله اسلام‌ستیزانه به یک مسجد در آمستردام

اسلام‌ستیزی و اعمال رفتارهای دوگانه علیه مسلمانان به بخشی از ساختار حاکم بر اروپا مبدل شده است. بر اساس این تفکر در حالی در بسیاری از کشورهای اروپایی ممنوعیت حجاب اعمال می‌شود که اهانت به مقدسات اسلامی و انتشار کاریکاتور و مطالب ضد اسلامی مجاز و برابر با آزادی بیان عنوان می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خبرگزاری آناتولی در گزارشی خبر داد؛ افرادی ناشناس یک مسجد در آمستردام پایتخت هلند را هدف تعرض قرار داده و شیشه‌های آن با را بُطری‌های مشروبات الکلی شکستند.

این اقدام در گذشته نیز تکرار شده است چنانچه در دسامبر ۲۰۲۰ هم یک فرد نقابدار با سنگ شیشه‌های مسجدی را شکسته بود.

این رفتارهای اسلام‌ستیزانه این سوال را مطرح می‌سازد که چرا چنین رفتارهایی آن هم در قرن بیست و یکم که ادعای همزیستی مسالمت‌آمیز مطرح می‌شود، صورت می‌گیرد؟

الف) ساختار حاکم بر هلند: بخشی از این اسلام‌ستیزی را در عملکرد دولت‌مردان هلند می‌توان مشاهده کرد چنانچه هلند در جمع کشورهای اروپایی قرار دارد که ممنوعیت حجاب و اعمال محدودیت علیه مسلمان اجرا می‌شود.

مجلس علیای هلند، مصوبه مجلس سفلای این کشور را در ممنوعیت حجاب کامل چهره در مکان های عمومی، تصویب نهایی کرده است.

این روند چنان است که برخی جریان‌های سیاسی نیز رسما به اسلام‌ستیزی می‌پردازند چنانچه «خیرت ویلدرز»، از رهبران حزب توده‌گرای آزادی (PVV)، قرآن را با کتاب «نبرد من» به قلم آدولف هیتلر، رهبر رژیم نازی آلمان در جنگ دوم جهانی، مقایسه کرده و خواستار ممنوع شدن چاپ و پخش آن در هلند شده است.

ب) اسلام‌ستیزی سیستماتیک: اسلام‌ستیزی و اعمال رفتارهای دوگانه علیه مسلمانان به بخشی از ساختار حاکم بر اروپا مبدل شده است. بر اساس این تفکر در حالی در بسیاری از کشورهای اروپایی ممنوعیت حجاب اعمال می‌شود که اهانت به مقدسات اسلامی و انتشار کاریکاتور و مطالب ضد اسلامی مجاز و برابر با آزادی بیان عنوان می‌شود اما اعتراض به ممنوعیت حجاب و هتاکی به مقدسات اسلامی، جرم بوده و برای آن جریمه نقدی و زندان در نظر گرفته می‌شود.

نمود این رفتارها را در انتشار کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام توسط نشریه فرانسوی شارلی ابدو می‌توان مشاهده کرد. در کشورهایی مانند فرانسه سوال کردن در باب هولوکاست جرم محسوب می‌شود اما اسلام‌ستیزی مجاز بوده و بخشی از آزادی بیان است.

 البته مباحثی همچون کشتار مسلمانان توسط غربِ مدعی حقوق بشر در افغانستان و عراق، یا حمایت آنها از قاتلان مسلمانان نظیر تروریست‌ها و رژیم صهیونیستی، اعمال تحریم علیه بسیاری از کشورهای اسلامی در قالب تروریسم اقتصادی و علمی و... را می‌توان به این اسلام‌ستیزی سیستماتیک افزود.

نکته آنکه سکوت در برابر حمله نژادپرستانه به مسجدی در هلند نمادی دیگر از تناقضات رفتاری مدعیان حقوق بشر است چنانکه ترودو نخست وزیر کانادا که هفته گذشته ضمن محکوم‌ کردن حمله به کلیساها، این اقدامات را رفتاری علیه آزادی و حقوق کسانی دانسته بود که برای دعا کردن به مکانی خلوت و معنوی روی آورده‌اند، اکنون در برابر این حمله اسلام ستیزانه به مسجدی که مکانی امن و معنوی برای به آرامش رسیدن مسلمانان است، سکوت کرده است.

 این دوگانگی رفتاری بیانگر نژادپرستی نهادینه شده در میان دولتمردان غربی است که نتیجه آن استمرار هتاکی به مقدسات مسلمانان و نسل‌کشی‌هایی همچون نسل‌کشی کودکان بومی توسط دولتمردان کانادا و رفتارهای سیستماتیک علیه مسلمانان در سراسر جهان می‌شود. 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول
هیچ‌گونه راه‌حل نظامی برای هر موضوعی که به ایران مربوط باشد وجود ندارد
بحران معیشتی در کانادا در پی افزایش قیمت بنزین
اوباما دلایل خروج ترامپ از برجام رافاش کرد
صدور کیفرخواست صادق زیباکلام و ابلاغ ممنوعیت سه ماهه فعالیت رسانه ای
اروپا در دوراهی سرنوشت
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
هشدار رئیس‌جمهور چین درباره مدیریت نادرست پرونده تایوان
ترامپ در پکن: خواهان گسترش روابط تجاری با چین هستیم
نمایش خیره‌کننده مسی در پیروزی پرگل اینترمیامی
همین حالا باید کاری کرد
ارتش پاکستان از هلاکت 7 تروریست در بلوچستان خبر داد
آغاز مذاکرات سران آمریکا و چین با محور تجارت و ایران
وزیر آموزش‌وپرورش: شهدای میناب سند مظلومیت ملت ایران هستند
اهرم‌های ترامپ برای فشار به چین محدود است
ترافیک سنگین در چالوس، هراز و آزادراه تهران ـ شمال
بازداشت مدیرعامل مؤسسه مالی با 13 هزار شاکی در کهگیلویه
5 پرونده سرنوشت‌ساز روی میز ترامپ و شی جین پینگ
وزیر دفاع پاکستان: نتانیاهو مایه شرمساری بشریت است
احتمال وتوی قطعنامه آمریکا و بحرین درباره تنگه هرمز
مهاجرانی: نیروی انسانی به اولویت نخست نظام‌های تولیدی تبدیل شده است
پشت پرده سکوت عربی در آتش‌افروزی علیه ایران
انبارلویی: دوقطبی‌سازی از حجاب و مذاکره جایی در تجمعات شبانه ندارد
روبیو خواستار ایفای نقش فعال‌تر چین در قبال ایران شد
شی جین پینگ:ما باید شریک آمریکا باشیم
آیا بریکس بدون امنیت هرمز توان بقا خواهد داشت؟
چین از روبات انسان‌نمای ماه‌نورد رونمایی کرد
مقابله با پهپادهای حزب‌الله 2 میلیارد شِکِل برای رژیم صهیونیستی هزینه خواهد داشت
آیت الله اعرافی: تنگه هرمز باید کاملا تحت کنترل نیروهای مسلح ایران باقی بماند
استقبال رسمی رئیس‌جمهور چین از ترامپ
آمریکا به دنبال خرید 10 هزار موشک ارزان قیمت
گوگل از قابلیت‌های امنیتی جدید اندروید رونمایی کرد
فعلاً امکان اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها وجود ندارد
کشف بلور ناشناخته در بقایای اولین انفجار اتمی تاریخ
حملات اسرائیل به چندین منطقه در جنوب لبنان
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 24 اردیبهشت +وضعیت استانها
آخرین تصمیمات درباره سیاست‌های بنزینی کشور
درصورت همکاری چت‌جی‌پی‌تی در قتل، آیا شریک جرم است؟
جیوه برای همه به یک اندازه خطرناک نیست!
گفت وگوی امیر قطر و رئیس امارات درباره تحولات منطقه
ارتش آمریکا اعزام 4 هزار سرباز به لهستان را لغو کرد
گزارشی از وجود سفیدبالک‌ها دریافت نشده است
روسای هیئت‌های مذاکره‌کننده لبنان و رژیم صهیونیستی مشخص شدند
دیدار شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ: رویارویی دو مدل سرمایه‌داری
واکنش ایران به فشار سیاسی آمریکا برای افزایش حامیان قطعنامه درباره تنگه هرمز
جنگ اوکراین تحویل سامانه پاتریوت به سوئیس را 7 سال عقب انداخت
ارتش مغرب از کشف جسد دومین سرباز مفقود آمریکایی در این کشور خبر داد
سلاح جدید علمی برای مقابله با آلزایمر چیست؟
سخنگوی پیشین نتانیاهو : روایت سفر به امارات حقیقت دارد
علایق غذایی نوزاد از درون رحم آغاز می‌شود