×
سیاسی
شناسه خبر : 73224
تاریخ انتشار : شنبه 1400/04/12 ساعت 10:58
100 سال جنایت علیه بشریت

احمد بنافی

100 سال جنایت علیه بشریت

کودتا، انقلاب رنگین، حمایت از گروه‌های تروریستی، پشتیبانی مالی اطلاعاتی و رسانه‌ای برای سرنگونی حکومت‌های ملی و مردمی و استقرار حاکمان دست نشانده، بخشی دیگر از جنایت‌های آمریکا است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: با ابتکار رهبر معظم انقلاب در نامگذاری هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، از ششم تا دوازدهم تیرماه به همین عنوان نامگذاری شده است. در این خصوص لازم است جنایت‌های رژیم مرتجع آمریکا برای افکار عمومی تبیین و بازخوانی گردد. در ذیل سعی می‌شود تنها به ذکر چند نمونه از میان هزاران جنایات آمریکا که علیه بشریت صورت گرفته، بپردازیم.

تاریخ آمریکا از بدو موجودیت و استقلال خود تاکنون با نقض حقوق بشریت همراه بوده است. مهاجران آمریکایی علاوه بر سرکوب و جنایت بومیان و سرخپوستان قاره آمریکا که در تاریخ کمتر از آن یاد شده، بعد از استقلال از انگلستان، رهبران و سفیدپوستان این کشور به اقدامات نژادپرستانه علیه مردمان سرزمین خود پرداختند.

آمریکایی‌ها بعد از خروج از انزوا و ورود به جنگ جهانی دوم در حالی که کمترین هزینه و آسیب‌ها را از جنگ دیده بودند و در حالیکه ژاپن که تسلیم متفقین شده بود، برای اولین بار از بمب اتم علیه این کشور استفاده کردند و در دو شهر هیروشیما و ناکازاکی 220 هزار نفر را در لحظه‌ای به کام مرگ کشاندند.

اما این پایان ماجرا نیست، برآورد می‌شود جنایت‌های آمریکا در جنگ جهانی دوم 2.5 میلیون انسان بی‌گناه را به کام مرگ کشانده است. جنایتکاران آمریکایی‌ در ویتنام، در 20 سال جنگ ویران کننده،5.2 میلیون انسان بی‌گناه اعم از زن و کودک را قتل و عام کردند و نهایتاً با شکست و بدون دستاورد این کشور را ترک نمودند.

آمریکا و متحدان آن مانند رژیم صهیونیستی و صدام حسین بارها اقدام به استفاده از سلاح‌های شیمیایی و نامتعارف کرده‌اند، که نمونه عینی آن در ویتنام، لائوس، افغانستان، عراق و در طول جنگ هشت ساله تحمیلی علیه ایران و جنگ غزه و لبنان مورد استفاده قرار گرفته است.

جنایت ظالمانه آنان در سرنگونی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی توسط ناو جنگی در خلیج‌فارس که 290 سرنشین بی‌گناه آن را به کام مرگ کشاند، فراموش ناشدنی است. آمریکایی‌ها در تجاوز به افغانستان و عراق در سال 2001 که کماکان ادامه دارد، بیش از 8 تریلیون دلار هزینه کردند و دو میلیون انسان بی‌گناه را برای جاه‌طلبی‌های ابرقدرتی خود به کام مرگ کشاندند.

این فهرست تاریک تنها بخش  کوچکی از جنایت‌های جنگی آمریکا است. آمریکایی‌ها در کنار ابزارهای جنگی خود با ابزارهای غیرنظامی مانند تحریم نیز دست به جنایت‌های ضد بشری زده‌اند، که نمود عینی آن تحریم اقتصادی، پزشکی و دارویی علیه ایران اسلامی است. استعمار و استثمار بخش دیگری از جنایت‌های ضد بشری آمریکائی‌ها بویژه در آسیا و آفریقا می‌باشد.

کودتا، انقلاب رنگین، حمایت از گروه‌های تروریستی، پشتیبانی مالی اطلاعاتی و رسانه‌ای برای سرنگونی حکومت‌های ملی و مردمی و استقرار حاکمان دست نشانده، بخشی دیگری از جنایت‌های آمریکا است.

در جمع‌بندی، آمریکائی‌ها در 100 سال گذشته بیش از 100 بار با دنیا جنگیده‌اند و بیش از 100 کودتای نظامی و براندازی علیه حکومت‌های ملی و مردمی طراحی کرده‌اند. جنایت، کشتار و تجاوز با خوی استکباری آمریکا عجین شده است؛ به عبارتی لیبرال دموکراسی به خون بی‌گناهان عالم آغشته گردیده است.

یقیناً در آینده، زمانی که لیبرال دموکراسی آمریکائی دچار اضمحلال گردید، فصل قطوری از تاریخ به جنایت‌های آمریکا اختصاص داده خواهد شد و این جنایت‌ها هیچگاه از حافظه بشریت فراموش نمی‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اکنون دلایل قانع‌کننده زیادی برای تحریم همه محصولات آمریکایی وجود دارد!
سانسور ضربات موشکی ایران، به درخواست ترامپ: تصاویر ماهواره‌ای منتشر نشود
رئیس برکنار شده ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا: ارتش شایسته «رهبرانی با شخصیت» است!
نیویورکر: آرزوهای ترامپ و هگست در جنگ با ایران با شرایط فعلی همخوانی ندارند
ایرانی‌ها در زمینه توانمندی تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد بسیار خیره‌کننده عمل کردند
کارشناس فرانس24: ایران در حال بازنویسی نظم منطقه است
گرانی بی‌سابقۀ کالاهای جهانی از زمان جنگ با ایران
نظرسنجی جدید سی‌ان‌ان از مردم آمریکا درباره جنگ زمینی با ایران
اموال 63 نفر از مدیران و کارکنان اینترنشنال در ایران توقیف شد
هشدار البرادعی به کشورهای حاشیه خلیج فارس درباره اقدامات رئیس جمهور آمریکا
سردار قاآنی: عاقبت همه نیروهای تروریست آمریکا، فرار از منطقه است
روایت مرندی از تصمیم ایران؛ کانال دیپلماتیک با آمریکا مسدود می‌شود؟
مقام ایرانی به المیادین: به زودی غافلگیری بزرگی برای آمریکا و اسرائیل خواهیم داشت
عملیات مشترک یمن، ایران و حزب‌الله برای نابودی اهداف حیاتی صهیونیست‌ها
قالیباف: اولویت ایران تقویت روابط با همسایگان و جهان اسلام است
سپر کوروش اسامی و اطلاعات 52 عضو گروهک کومله در اروپا را منتشر کرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به مناطقی از کهگیلویه و اردبیل
استدلال عجیب دستیاران ترامپ برای توجیه حمله به زیرساختهای غیرنظامی
بعد از سقوط جنگنده، ادعاهای ترامپ درهم شکست
سخنگوی دولت: 251 زن در جنگ تحمیلی سوم شهید شدند
صعود پرگل چلسی و حذف غیرمنتظره آرسنال
پلوسی: تهدید ترامپ درباره خروج از ناتو کوته‌بینانه است
حاجی میرزایی: دولت با تمام توان درخدمت مردم است
تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و مصر با عراقچی
بقائی: جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، هدفی جز نابودی ایران و ایرانی ندارد
قالیباف: فرماندهان باتجربه ارتش آمریکا نمی خواهند بله‌قربان‌گوی یک مجری تلویزیونی باشند
آغاز موج 95 وعده صادق 4 / حمله به سامانه پاتریوت آمریکا باموشک‌های حاج قاسم، خیبرشکن و قدر
یحیی سریع: با موشک بارشی به فرودگاه بن‌گوریون حمله کردیم
اولیانوف: حمله به تاسیسات بوشهر را افراد روانی انجام دادند
نامه ایران به سازمان ملل درباره حمله آمریکا و اسرائیل به پل کرج و پتروشیمی ماهشهر
حملات یمن به اهداف حیاتی و نظامی دشمن صهیونیستی
تعداد مجروحان رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ اعلام شد
گری سیک: آمریکا به صورت روزانه قوانین جنگ را نقض می‌کند
هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا درباره تعرض دشمن به زیرساخت‌ها
یک نظامی دیگر صهیونیست در جنوب لبنان کشته شد
هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای حملات آمریکایی-صهیونی به تاسیسات هسته‌ای ایران
بازداشت و اعدام 2 عضو گروهک تروریستی رجوی
قدردانی پزشکیان از داوطلبان و امدادگران هلال احمر
آیا میان تخریب رادارهای کشورهای متخاصم با افزایش بارش‌ها در ایران ارتباط دارد؟
آمریکا درصدد انتقال موشک‌های دوربرد به پایگاه‌های سنتکام
گفتگوی وزرای خارجی ایران و اتریش پیرامون تحولات منطقه
رایزنی‌های ایران و مصر برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه
عملیات نجات خلبان آمریکایی در ایران بسیار خطرناک است
انفجار قیمت بنزین در بازارهای جهانی
اردوغان: جامعه بین‌المللی تلاش‌های خود را برای پایان دادن به جنگ دو برابر کند
بخشودگی جریمه تأخیر اقساط وام‌های زیر 700 میلیون تومان
ژنرال صهیونیست: ایران وارد مذاکرات نمی‌شود
زمان انجام معاملات بورس انرژی ایران اعلام شد
تکذیب هلی‌برن چتربازان آمریکایی در منطقه چاروسای کهگیلویه
حمله موشکی همزمان حزب‌الله و ایران به حیفای اشغالی