×
فرهنگی
شناسه خبر : 73158
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/04/09 ساعت 14:19
تایید صلاحیت اکثریت کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی سراسر کشور

تایید صلاحیت اکثریت کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی سراسر کشور

رئیس هیات مرکزی نظارت بر هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی از تایید صلاحیت اکثریت قاطع کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی سراسر کشور خبر داد و گفت: رویکرد هیات مرکزی بر رعایت دقیق قانون و آیین نامه مربوطه بوده و شیوه تصمیم در اکثر قریب به اتفاق موارد به صورت اجماعی بوده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی رییس هیات نظارت بر هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با تشریح روند تشکیل هیات‌های نظارت و بررسی صلاحیت‌های کاندیداهای سراسر کشور، گفت:  ابتدا لازم بود برای 221 شهرستان در سراسر کشور اعضای هیات‌های نظارت و برای هر شهر بین 3 تا 5 نفر تعیین شوند که جمعا 859 نفر برای کل کشور تعیین شدند و برای تعیین اعضای هیات های نظارت سعی شد با توجه و دقت لازم این اعضا تعیین شوند و برای اینکار اسامی مورد نظر که حاصل ده ها ساعت کار کارشناسی و مشورتی با روسای دانشگاه های علوم پزشکی،  معتمدین و پیشکسوتان جامعه پزشکی بود و با ملاحظه سوابق هیات های نظارت دو دوره قبل در سالهای 92 و 96  و پس از استعلام سوابق ایشان ، برای هیات نظارت هر شهرستان تعیین شدند.

رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی، افزود: پس از تعیین اعضا و ثبت نام نامزدهای  سراسر کشور، کار بررسی صلاحیت بیش از 6230 نفر در 221 شهرستان آغاز شد که در نهایت حدود 97 درصد از کاندیداهای سراسر کشور مورد تایید هیات‌های نظارت شهرستان‌ها قرار گرفتند و بررسی هیات‌های نظارت بر طبق  بندهای ماده 23 قانون  نظام پزشکی و با استعلام کتبی از منابع مورد نظر در آیین نامه انتخابات صورت پذیرفت و البته هیات‌های نظارت با توجه به دریافت مستندات نظرات را تجمیع و تصمیم مقتضی را صورتجلسه و  به هیات مرکزی نظارت ارایه کردند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم ادامه داد: هیات مرکزی نظارت با تکیه بر جلسات متعدد کارشناسی و دریافت مستندات از هیات‌های شهرستان و مراجع  نظارتی طی 7 جلسه و حدود 40 ساعت جلسات دقیق و فشرده به 155مورد اعتراضات واصله رسیدگی کرد که در نتیجه اعتراض 64 نفر مورد قبول قرار گرفت و 91 نفر نیز اعتراضاتشان مورد قبول هیات مرکزی واقع نشد که البته این افراد یک فرصت 5 روزه طبق قانون برای رسیدگی مجدد در اختیار دارند .

روح الامینی یادآور شد: لازم به توضیح است که متاسفانه عمده موارد رد اعتراضات، مرتبط با مستندات ناشی از عدم حسن شهرت شغلی و اجتماعی و بعضا شایبه رفتارهای نامناسب مالی (مرتبط با بند های ب و ج  ماده 23 قانون نظام پزشکی  ) بوده که البته این تعداد نسبت به 6230 نفر،  درصد بسیار ناچیزی از جامعه وزین، محترم و خدوم پزشکی است که نشان از پاکدستی ،تدین و رعایت شءون حرفه ای در جامعه پزشکی بوده که جلوگاه بارز آن خدمات مدافعان سلامت در دوران کرونا  پیش روی مردم عزیز ایران به منصه ظهور رسید.

 وی در مورد نحوه احراز صلاحیت در هیات مرکزی نظارت افزود: در قانون اعضای هیات مرکزی نظارت، نمایندگانی از دستگاههای مختلف تعیین شده که 2 نماینده از وزارت بهداشت ( سرکار خانم لاری  معاون وزیر و سخنگوی وزارت بهداشت و آقای کولیوند رییس اورژانس کشور)، 3 نفر از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی (آقایان پاکمهر، آریانپور و اینجانب)، 1 نفر قاضی از قوه قضاییه ( قاضی دکتر امیری اصفهانی) و 1 نفر از وزرات کشور (دکتر درخشان نیا که ایشان نیز دارای رتبه قضایی بوده) تعیین شده اند و در طی این جلسات رویکرد هیات مرکزی  بر رعایت دقیق قانون و آیین نامه مربوطه بوده و شیوه تصمیم در اکثر قریب به اتفاق موارد به صورت اجماعی بوده است.


خانه ملت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بحران خاموش دیابت، آینده ایران را تهدید می‌کند
آغاز کنفرانس بین المللی «حقوق بین الملل تحت تهاجم، تجاوز و دفاع»
ایران در مرحله حذف سرخک و سرخجه
پیگیری ویژه پلیس آگاهی برای دختر گمشده آبادانی
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 25 آبان 1404
وزیر خارجه ترکیه: در صورت لزوم، آماده اعزام نیرو به غزه هستیم
اعلام نتایج قرعه‌کشی سایپا + لینک نتایج
نورنما | ربات‌های کارمند در هتل
مرندی: ایران هیچ اطلاعات غیرضروری به آژانس نخواهد داد
برنامه امروز مسابقات ملی پوشان ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 25 آبان1404 + وضعیت استان‌ها
آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه
عروس هلند در دستان آتش نشان تهران+فیلم
تولد سالانه 3 تا 5 هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور
تونل‌ها با پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی بازرسی می شوند
کشفی منحصربفرد با آب شدن یخ در نروژ
ورزشکاران بخوانند؛ نکاتی در مورد پودر پروتئین
آسیب پنهانی که خطر زوال عقل را افزایش می‌دهد
سردار رادان‌: با اراذل و اوباش شوخی نداریم؛ به آن‌ها اجازه نمی‌دهیم گردن‌کشی کنند
سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجیگران پیام‌هایی دریافت کرده است
گفتگوی تلفنی ومفصل پوتین و نتانیاهو درباره برنامه اتمی ایران
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ صعود ایران به رده سوم
آخرین تقاضای پدر ستاره حیدری دختر گمشده آبادانی از مردم
آخرین وضعیت جوی کشور
معرفی برگزیدگان نخستین دوره جایزه «هم‌خوان»+ برگزیدگان
ارسال پیام از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر
ساینا کریمی طلای تکواندو ایران را گرفت
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
واکنش دفتر بیل کلینتون به تهدیدهای ترامپ
پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
هستی محمدی مدال برنز گرفت
بارش نخستین برف پاییزی در تهران+فیلم
پرداخت زود هنگام یارانه ها در آبان ماه تکرار می شود؟
مخالفت سران‌ پاکستان و اردن با کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین مادری
امریکا یک بمب حرارتی هسته‌ای بدون کلاهک آزمایش کرد
خوش‌روش برنز گرفت
بخشنامه لایحه بودجه 1405 ابلاغ شد+ متن بخشنامه
تب برفکی در کشور کنترل شد
نبیه بری: اسرائیل به یک بند توافق هم پایبند نبوده است
انصارالله یمن: پاسخ ما به تمدید تحریم‌های شورای امنیت متقابل خواهد بود
مادران شاغل با چند سال خدمت می توانند بازنشسته شوند؟
میزان هدررفت آب در کشور چقدر است؟
زمان اجرای طرح یسنا اعلام شد+ جزئیات
هشدار حماس درباره تشدید فاجعه انسانی در غزه
ابلاغ بخشنامه لایحه بودجه 1405 کل کشور
تیم رباتیک ایران مدال طلای روبوکاپ آسیا اقیانوسیه را بدست آورد
شکست تیم امید ایران برابر قرقیزستان
هلال‌احمر به حالت آماده باش درآمد
رژیم اسرائیل پیکرهای 15 شهید فلسطینی دیگر را تحویل داد
دو دوپینگی جدید کدام یک از ورزشکاران هستند؟
X
آگهی تبلیغاتی