×
سیاسی
شناسه خبر : 73098
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/04/08 ساعت 11:48
جزئیات حمله آمریکا به مقر الحشد الشعبی

جزئیات حمله آمریکا به مقر الحشد الشعبی

یک فرمانده الحشد الشعبی عراق با اشاره به بازدید یک کمیته از سوی بغداد از محل حمله روز گذشته آمریکا در غرب الانبار، گفت که آمریکا با بمبی به وزن بیش از یک تن، الحشد الشعبی را در این منطقه، هدف قرار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «احمد المکصوصی» فرمانده تیپ 14 الحشد الشعبی عراق که مقر نیروهای تحت فرمانش در حمله بامداد روز گذشته آمریکا به غرب استان الانبار، هدف قرار گرفت، از اعزام یک کمیته از سوی دولت عراق به مقرهای هدف قرار گرفته شده از سوی آمریکا خبر داد.

به نوشته کانال تلگرامی «المعلومه»، وی گفت: دولت یک کمیته برای بررسی و بازدید از حمله آمریکا به غرب استان الانبار اعزام کرد. نیروهای الحشد الشعبی که هدف قرار گرفته‌اند در داخل مرزهای عراق و در مسافت ۱۳ کیلومتری مرز با سوریه مستقر بودند. این نیروها هیچ زرادخانه تسلیحاتی یا درگیری و اصطکاکی با نیروهای خارجی نداشتند.

المکصوصی توضیح داد: این حمله با بمبی به وزن یک تن و 250 کیلوگرم با چندین پهپاد و جنگنده از سوی نیروهای آمریکایی صورت گرفت و بیش از یک مقر هدف قرار گرفت.

این فرمانده الحشد الشعبی از سازمان ملل و سازمانهای حقوق‌بشری خواست که این جنایت آمریکا را که واشنگتن به انجام آن، اعتراف کرده، محکوم کنند.

سازمان الحشد الشعبی عراق، دیروز طی بیانیه‌ای درباره جزئیات این حمله اعلام کرد: «در ساعت دو بامداد امروز (دوشنبه، 28 ژوئن)، هواپیماهای آمریکایی سه نقطه از نقاط استقرار نیروهای الحشد الشعبی (تیپ‌های 14 و 46)، واقع در13 کیلومتری داخل مرزهای عراق در شهرستان القائم واقع در غرب استان الانبار را هدف قرار دادند».

بنا بر این بیانیه، «این تجاوز به شهادت چهار نفر که در حال انجام وظیفه عادی خود مبنی بر جلوگیری از نفوذ عناصر داعش از سوریه به عراق بودند، منجر شد. این نیروها تحت فرماندهی عملیات مشترک عراق در حال انجام وظیفه بودند و درگیر هیچ فعالیتی علیه حضور نیروهای خارجی در کشور عراق نبودند. همان‌طور که سازمان الحشد الشعبی بارها و بارها بر این امر تاکید کرده است».

براساس گزارش فارس، بامداد دیروز منابع خبری در عراق و سوریه از حمله هوایی هواپیماهای ناشناس به مواضعی در منطقه بوکمال در مرز سوریه و عراق خبر دادند و دقایقی بعد روشن شد که این حمله به یک پایگاه پشتیبانی و لجستیکی تیپ 14 الحشد الشعبی عراق بوده است.

دقایقی پس از آن نیز وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ضمن قبول مسئولیت این حمله اذعان کرد، «جنگنده‌های این کشور یکشنبه‌شب به وقت واشنگتن به دستور «جو بایدن»، رئیس جمهور این کشور، حملات دقیقی را به مناطقی در بوکمال در مرز سوریه و عراق انجام داده است».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد
آیا مذاکرات لبنان و اسرائیل به بن‌بست خورده است؟
کیم جونگ اون از سلاح جدید رونمایی کرد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
جنگ تمام شد؛ بازسازی حکمرانی شروع می‌شود؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 5 تیر 1405+جدول پخش
خط‌ونشان حسام حسن برای ایران: به دنبال برد هستیم، نه انتخاب حریف
گروسی دوباره خواستار دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
شب بزرگ و دراماتیک جام جهانی 2026 ؛ وداع سربلند ترکیه و شوک بزرگ آلمان
وقتی لبنیات کالای لوکس می‌شود؛ روایت مجلس از پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها
مرگ تلخ زوج سرنشین لندکروز در آزادراه قزوین–کرج
افزایش قربانیان زلزله در ونزوئلا
قلعه‌نویی: مهار مصر تنها به صلاح خلاصه نمی‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان