×
سیاسی
شناسه خبر : 73060
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/04/07 ساعت 12:40
اعتراف به سبک غربی  و نسل‌کشی‌هایی که ادامه دارد!

نورنیوز بررسی کرد؛

اعتراف به سبک غربی و نسل‌کشی‌هایی که ادامه دارد!

تروریسم نظامی، اقتصادی و علمی علیه سایر کشورها که تفاوت چندانی با نسل‌کشی‌های گذشته نمی‌کند و صرفا ظاهر آن تغییر کرده، به صراحت آشکار می‌سازد که اعتراف‌های به ظاهر بشردوستانه سران غرب نه یک رفتار حقیقی و باطنی که رفتاری ظاهری و فریب‌کارانه است تا در لوای آن نسل‌کشی‌هایشان در قرن بیست و یکم را پنهان سازند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی هفته‌های اخیر مباحثی نسبتا خاص از سوی مقامات غربی در خصوص برخی جنایات صورت گرفته از سوی آنان مطرح شده که پیش از این کمتر شاهد آن بودیم. 

چند روز پیش رییس بومیان کانادایی کاوسس از کشف مزارهای بی‌نشان 751 نفر در مدرسه شبانه‌روزی کاتولیک ماریوال در استان ساسکاچوان خبر داد. ماه پیش نیز اجساد 215 کودک بومی که برخی از آنها کمتر از 3 سال سن داشتند، در مدرسه‌ای در ایالت بریتیش کلمبیا کشف شد. 

در واکنش به چنین گزارش‌های هولناکی که نشانگر نسل‌کشی بومیان توسط ساختار حاکم بر این کشور است، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا به ابراز تاسف بسنده کرده و در اقدامی تامل برانگیز، تنها از پاپ خواست که از بومیان عذرخواهی کند! 

او اشاره‌ای به این مسئله نکرد که تا 1997 این مدارس فعال بوده‌اند و کلیسا تنها به عنوان بخشی از زیر مجموعه ساختار سرمایه‌داری حاکم عمل می‌کرده و قانون‌گذاری و اجرای این نسل‌کشی توسط ساختار سیاسی سرمایه‌داری صورت گرفته است.  

چندی پیش نیز «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در بیانیه‌ای اشاره کرد که آلمان به صورت رسمی نسل‌کشی در نامیبیا را به رسمیت می‌شناسد. این در حالی است که برلین از پرداخت مستقیم خسارت به نامیبیا سر باز می‌زند.

از سوی دیگر؛ «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه طی سخنرانی خود در مقر یادبود نسل‌کشی کیگالی در روآندا که بقایای اجساد 250 هزار نفر از  800 هزار قربانی نسل‌کشی روآندا در آنجا دفن شده است، رسماً نقش کشورش در این فاجعه انسانی را پذیرفت. 

البته به این کارنامه باید نسل‌کشی مردم الجزایر به ویژه در دهه 1950 و آزمایش‌های هسته‌ای فرانسه را افزود. نکته آنکه فرانسه نیز از پرداخت غرامت خودداری و خواستار فراموشی گذشته و توجه به آینده شده است. 

اما در آمریکا بایدن رئیس جمهور آمریکا و تنی چند از مقامات ارشد این کشور، رسما اعلام کردند که آمریکا 200 سال است که درگیر نژادپرستی و نقض حقوق رنگین پوستان است که تا به امروز ادامه داشته است. جالب توجه آنکه آنها نیز اشاره‌ای به پرداخت غرامت و یا رفع تبعیض‌ها نکرده و تنها خواستار نگاه به آینده شده‌اند. 

مجموع این اعتراف‌ها در حالی است که نظام سرمایه‌داری غرب با چنین کارنامه سیاهی هنوز ادعای حقوق بشر سر داده و با این ادعا به پرونده‌سازی و اعمال مجازات علیه سایر کشورها می‌پردازد.
آیا این‌گونه پرونده‌سازی‌ها علیه سایر کشورها مولفه‌ای برای سرپوش نهادن بر کارنامه سیاه و ضد بشری غرب و نسل کشی‌هایی است که صورت داده است؟ چگونه است که غرب به جای پاسخگو بودن و مجازات شدن به جرم نسل‌کشی علیه بشریت به یک اعتراف بسنده می‌کند و حتی حاضر به پرداخت هیچ تاوانی نیست؟ 

نکته مهم دیگر اینکه؛ عذرخواهی‌های غرب صرفا یک نقاب برای پنهان‌سازی استمرار رفتارهای نژادپرستانه و نسل‌کشی‌هایی است که در عصر حاضر صورت می‌دهند. کشتارها و جنایاتی که ارتش‌های غربی در اقصی نقاط جهان از جمله در عراق و افغانستان مرتکب می‌شوند شاید بخش آشکار استمرار نسل‌کشی‌های گذشته در قرن بیست و یکم توسط غرب باشد در حالی که آنها از ابزارهای جدیدی برای اجرای این سیاست بهره می‌گیرند.

ایجاد گروه‌های تروریستی در مراکز اطلاعاتی و جاسوسی چنانچه «هیلاری کلینتون» رسما اذعان می‌کند القاعده را آمریکا ساخته و ترامپ نیز داعش را دست ساز اوباما معرفی می‌کند، نسل‌کشی با تروریسم علمی و بهداشتی چنانچه آمریکا و اروپا در دوران بحران کرونا حاضر به دادن واکسن و حتی ماسک و دارو به سایر کشورها نشده و عملا آپارتاید پزشکی را اعمال کردند، تروریسم اقتصادی با هدف نسل‌کشی در کشورها در قالب سیاست تحریم اقتصادی که علیه بسیاری از کشورها اعمال می‌شود و... تنها بخش کوچکی از سیاست‌ها و اقدامات غرب برای نسل‌کشی در سراسر جهان است.

این تروریسم نظامی، اقتصادی و علمی علیه سایر کشورها تفاوت چندانی با نسل‌کشی‌های گذشته نمی‌کند و صرفا ظاهر آن تغییر کرده ولی در ماهیت همان سیاست است. 
این رفتارها به صراحت آشکار می‌سازد که اعتراف‌های به ظاهر بشر دوستانه و نوع دوستانه سران غرب نه یک رفتار حقیقی و باطنی که رفتاری ظاهری و فریب‌کارانه است تا در لوای آن نسل‌کشی‌هایشان در قرن بیست و یکم را پنهان سازند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سرمربی تیم امید :برای بازی با امارات نگرانی نداریم؛ منتظر بازیکنان استقلال و تراکتور هستیم
هشدار درباره ال‌نینو؛ استان‌ها آماده سیلاب و خشکسالی باشند
مقابله با نفوذ به سبک چینی
عبور ترامپ از قانون اساسی؛ محورهای اتهامی جدید برای استیضاح در کنگره آمریکا
نورنما | جرثقیل‌های غول پیکر پشت پرده پروژه‌های عظیم چین
شهباز شریف حملات اسرائیل به لبنان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و غبار باشند
پایان رویای عربستان در یمن؛ سناریوی «فروپاشی سوریه» در ساحل غربی شکست خورد
بورس رکورد زد؛ شاخص کل وارد کانال 7.5 میلیون واحد شد
اعلام رسمی چین درباره سفر عراقچی؛ تهران هنوز واکنشی نشان نداده است
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ریزش سکه و طلا آغاز شد
واکنش تند چین به استقرار سلاح فضایی آمریکا؛ پکن خواستار توقف رقابت تسلیحاتی شد
واکنش تند رئیس‌جمهوری مکزیک به واشنگتن: ابزار بازی‌های انتخاباتی آمریکا نمی‌شویم
افتتاح 130 هزار واحد نهضت ملی مسکن در نیمه دوم سال
کشف 53 سکه باستانی در لرستان؛ 3 نفر دستگیر شدند
اعتراض رسمی ایران به اتریش؛ ممانعت از ورود یک مقام رسمی به وین
گفت‌وگوی وزرای خارجه چین و فرانسه؛ از ایران تا اختلافات تجاری
توافق جدید مسکو و دمشق عملیاتی شد؛ ارسال تدارکات نظامی به طرطوس و حمیمیم
جدال ایران و بحرین برای حضور در جمع 4 تیم برتر بسکتبال آسیا + ساعت بازی ایران
نیکزاد: دشمن به دنبال شکاف اجتماعی بود؛ اما ایران متحدتر شد
«مدافعان آسمان»؛ روایت فرمانده پدافند هوایی سپاه
اطلاعیه سازمان سنجش درباره آزمون عملی هنر + لینک
کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا مسئول حمله به عروسی کوهستک است
جمشید هاشم‌پور از بدلکاری‌های خطرناک و نقش‌های ماندگارش گفت + عکس
برنامه قطعی برق ایلام فردا چهارشنبه 25 شهریور+ لینک برنامه قطعی برق
دیدار عراقچی و رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
تلاش عربستان برای تکرار سناریوی سوریه در یمن شکست خورد
آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه 24 شهریور 1405؛ عقب‌نشینی دلار و یورو
قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ جدول نرخ انواع سوت
پهپاد MQ-1 در شرق تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
خاندوزی رئیس کارگروه بررسی‌های اقتصادی دفتر رهبر انقلاب شد
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 24 شهریور 1405؛ نوسان دینار تحت تأثیر دلار
قیمت نفت از 107 دلار عبور کرد؛ بازار نگران عرضه
گرانی خودرو ادامه دارد؛ دولت تازه از «ورود در صورت فشار بیشتر» می‌گوید
نوراینفو | قیمت لوازم‌التحریر در بازار؛ هزینه خرید نوشت‌افزار دانش‌آموزان چقدر است؟
راز موفقیت پروتکل مونترال در حفاظت از لایه ازن چیست؟
محموله میلیاردی سوخت قاچاق در انبار یک واحد تولیدی کشف شد
سایه دیوان عالی بر سر طرح جنجالی ترامپ؛ چرا رای‌گیری پستی ممنوع نشد؟
هشدار آتش‌نشانی رشت به شهروندان؛ با 125 تماس نگیرید
اعتراف نویسنده صهیونیست به شکست آمریکا در جنگ ایران
76 درصد متقاضیان حج 1406 معاینه شدند؛ توصیه پزشکی هلال‌احمر به زائران
پیام رئیس سازمان بسیج در پی شهادت مولوی گرگیج؛ تروریست‌ها از پاسخ جنایت فرار نخواهند کرد
بحران مهمات آمریکا به تل‌آویو رسید؛ ناکامی ارتش اسرائیل در نهایی‌کردن قراردادهای تسلیحاتی
رایزنی پاکستان و گروسی درباره تنش‌زدایی در منطقه
اختراع سیستم پشتیبانی پویا برای پا مدال طلای کانادا را بر گردن یک ایرانی انداخت
غندی‌پور از همراهی تیم امید در ژاپن بازماند
تصادف مرگبار ال90 با کامیون در جاده نقده - پیرانشهر
هشدار پلیس راهور برای روزهای پایانی شهریور؛ موج بازگشت سفرها در راه است
دستگیری یک قاچاقچی با هزار کیلو مواد روانگردان!
کره‌جنوبی به دنبال گسترش همکاری با ترکمنستان