×
سیاسی
شناسه خبر : 73011
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/04/06 ساعت 13:42

کاردار سفارت امریکا: 600 نظامی امریکایی در کابل می‌مانند

راس ویلسن؛ کاردار سفارت امریکا در کابل گفته است که شماری از سربازان امریکایی برای تأمین امنیت سفارت، کارمندان و تجهیزات این کشور در کابل می‌مانند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ویلسن در یک بحث آنلاین با رسانه‌ها که روز گذشته (شنبه، 5 تیرماه) انجام شده، گفته است که در حال حاضر صحبت در مورد قابلیت‌های بعدی و آمار مشخص این سربازان را مناسب نمی‌داند، اما «بحث دسترسی به حدود 600 نظامی مطرح است».

ویلسن در عین حال گفته است که لازم است که امریکا از کارمندان و تجهیزات خود در کابل در برابر حملات بالقوه‌ی احتمالی طالبان، داعش و دیگر گروه‌ها که قبلا به این کشور آسیب زده‌اند، حفاظت کند.

او در این بحث علاوه کرده است که امریکا با مقام‌های ترکی درباره‌ی تأمین امنیت میدان هوایی کابل گفت‌وگو می‌کند، اما تا آن زمان نیروهای امریکایی «عجالتا» از تسهیلات خود در این میدان محافظت می‌کنند.

سرپرست سفارت امریکا گفته است که نیروهای ترکیه بخش بزرگی از این مأموریت است که انتظار می‌رود امنیت و مصونیت پروازها را تضمین کنند. او در عین حال گفته است که تصمیم ترکیه مبنی بر گرفتن مسئولیت تأمین امنیت فرودگاه کابل هنوز نهایی نشده است.

به‌گفته‌ او، امنیت و مصونیت پرواز در فرودگاه کابل برای تمامی افغان‌ها، سفارت‌خانه‌ها و دیپلمات‌ها مهم است.

راس ویلسن گفته است که فصل جدید روابط امریکا با افغانستان خیلی شبیه فصل گذشته‌ی روابط دو کشور است، اما با این تفاوت که نیروهای امریکایی به پیمانه‌ی زیادی در افغانستان حضور نخواهند داشت و تنها یک نیروی کوچک از سفارت و تسهیلات امریکا در افغانستان حفاظت می‌کنند.

آقای ویلسن تأکید کرده است که کمک‌های اقتصادی، بشردوستانه و سیاسی امریکا به افغانستان مانند گذشته ادامه خواهد داشت.

او در این بحث آنلاین با رسانه‌ها افزوده است که رییس‌جمهور غنی در سفرش به واشنگتن، با مسئولان سازمان اطلاعات مرکزی (سی آی ای) دیدار مهم داشته است. به‌گفته‌ی او، امریکا منافع قابل توجه در امر مبارزه‌ی مشترک با تروریسم با ریاست امنیت ملی افغانستان و دیگر نهادهای این کشور دارد.

کاردار سفارت امریکا در کابل در ادامه علاوه کرده است که کشورش با شرکای منطقه‌ای خود از جمله پاکستان، روسیه و چین تلاش می‌کند تا این کشورها با استفاده از نفوذشان طالبان را به سهیم‌شدن در گفت‌وگوهای معنادار صلح وادار کنند.

این درحالی است که در چهارم سرطان خبرگزاری اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های امریکایی گزارش دادند که خروج بیشتر نظامیان امریکایی از افغانستان تا دو هفته‌ی دیگر تکمیل می‌شود و در حدود 650 سرباز برای تأمین امنیت سفارت و دیپلمات‌های امریکایی در افغانستان باقی خواهند ماند.

در این گزارش آمده بود که چند صد نیروی دیگر امریکایی ممکن است تا ماه سپتامبر به‌منظور کمک به نیروهای ترکیه برای محافظت از فرودگاه کابل، باقی بمانند.

مقام‌های امریکایی همچنین گفته بودند که امریکا و ترکیه توافق کرده‌اند که سامانه ضدموشک و راکت (C-RAM) را در فرودگاه کابل نصب و شماری از نیروها را برای راه‌اندازی این سیستم در این فرودگاه جابه‌جا کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقوی بدون دسته
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: نتایج توافقات قطعا در آینده و با رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد
توقف واردات گازوئیل و صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری برای کشور
این رهبران «واگذارکننده» ثبت تاریخ شدند!
آشنایی با 16 سرمربی فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 +جدول
کدام استان ها شنبه تعطیل هستند؟
چرا باید وارد عرصه‌ای شوید که جز هزینه نتیجه‌ای ندارد؟
شایعات استعفای مدیرعامل پرسپولیس رد شد
مشمولان دارای برگ آماده به خدمت شهریور1404 به مراکز آموزش مراجعه کنند+ جزئیات
با وجود مذاکرات آتش‌بس، اسرائیل طرح اشغال غزه را پیش می‌برد
آمریکا نزدیکترین قلمرو خود را در برابر موشک‌های چین تقویت می‌کند
رزمایش موشکی اقتدار پایدار 1404 ارتش از فردا آغاز می‌شود
آغازپرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان کشوری از عصر امروز /واریز مبلغ متناسب سازی
بنزین یا خودرو؟
نمایش اتحاد امت اسلامی در همایش اهل سنت در حرم مطهر رضوی
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
اجرای طرح ویژه «100 شب، 100 بازدید» برای شناسایی و برخورد با مصارف غیرمجاز
آسمان ایران بار دیگر میزبان ایرلاین‌های خارجی شد
زمان آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاری مشخص شد+لینک سامانه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین با بن‌سلمان و رئیس‌جمهور برزیل درباره اوکراین
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی آغاز شد+جدول واریز
کشف 80 کیلوگرم مواد مخدر و دستگیری قاچاقچی سابقه‌دار در مشهد
شهادت ستاره سابق تیم ملی بسکتبال فلسطین در غزه
هشدارمدیرعامل شرکت ملی گاز نسبت به ناترازی گاز
جزییات حادثه دلخراش اتوبوس در هرات+فیلم و آمار فوتی ها
نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی پایه دهم اعلام شد+لینک سامانه
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
جزئیات کشف پرونده‌های طلاق صوری در تأمین اجتماعی
پرداخت معوقات مربوط به فروردین ماه مستمری‌بگیران به زودی آغاز می شود
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور تغییر نمی‌کند
ادای احترام پزشکیان به یادبود «سرباز وطن» در مینسک
اتهام نتانیاهو به ماکرون درباره دامن زدن به یهودستیزی
27 کشته در حمله تروریستی به نمازگران یک مسجد در شمال نیجریه
سازمان ملل خواستار ادامه مذاکرات فراگیر برای تحقق صلح در اوکراین شد
رتبه نخست دانشگاه‌های کشور به دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید
پزشکیان: تهران و ایروان در مسیر تقویت دوستی و همکاری‌های راهبردی هستند
تلاویو روادید دیپلمات‌های استرالیایی را لغو کرد
پزشکیان وارد بلاروس شد + فیلم
کاهش جایگاه ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت موبایل
شهادت و مجروح شدن چند کودک درانفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ دوازده‌روزه/ حال مجروحان مساعد است
ایران، چین و روسیه خواستار پایان به‌موقع قطعنامه 2231 شدند
جدول لیگ برتر در پایان هفته اول
سفر پزشکیان به ارمنستان؛ از تجارت تا ثبات قفقاز
کاخ سفید: هیچ نیروی آمریکایی در اوکراین مستقر نخواهد شد
حذف یارانه 3 دهک جامعه تا پایان سال
چادرملو در دقیقه 90 به رستگاری رسید؛ فولاد با 10 نفر مقاومت کرد
نورویدیو | کودتای 28 مرداد و درس‌هایش
تاکسی هوایی در این 5 شهر راه‌اندازی شد + جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی