×
سیاسی
شناسه خبر : 72949
تاریخ انتشار : جمعه 1400/04/04 ساعت 20:08
سیدحسن نصرالله: مقدمات واردات بنزین از ایران فراهم است/  ایران به نیابت از کسی مذاکره نمی‌کند

سیدحسن نصرالله: مقدمات واردات بنزین از ایران فراهم است/ ایران به نیابت از کسی مذاکره نمی‌کند

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان اظهار داشت: اقدام آمریکا علیه رسانه‌های مقاومت دروغین بودن شعارهای آمریکا درباره آزادی و آزادی بیان را اثبات کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل:  سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان سخنرانی خود را درباره تحولات داخلی و منطقه آغاز کرد.

این سخنرانی هم اکنون از شبکه‌ المنار در حال پخش است.

سیدحسن نصرالله آخرین بار نوزدهم خرداد ماه به مناسبت سی‌امین سال تاسیس شبکه المنار سخنرانی کرده بود.

سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در ابتدای سخنان خود گفت: در ابتدا به خانواده «عماد حویلی» تسلیت عرض می‌کنیم. به خانواده سید «حسین زین» تسلیت عرض می‌کنم و آنها را توصیه به صبر می‌کنم.

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله ضمن توصیه آنها به صبر و اینکه ما از خدا هستیم و به سوی آن باز می‌گردیم، تاکید کرد: این توصیه الهی است به همه کسانی که دچار مصیبت می‌شوند و دوستان را از دست می‌دهند و در این روزها ما بسیاری از دوستان را از دست داده‌ایم و با آزمون‌های بزرگ روبرو هستیم و ما باید به خدا توکل کنیم.

مسدود کردن سایت‌های محور مقاومت ادعای آمریکا درباره آزادی بیان را  برملا کرد 

سید حسن نصرالله با اشاره به اقدم آمریکا در محدود کردن دسترسی به سایت‌های محور مقاومت گفت: اقدام آمریکا در محدود کردن دسترسی به سایت‌ها دلیلی بر پوچ بودن ادعاهای دولت‌های آمریکاست. 

وی گفت: نکته قابل توجه در مسدود کردن سایت‌های محور مقاومت اتفاقی نیست زیرا آنها رسانه‌هایی هستند که با ملت فلسطین در نبرد «شمشیر قدس» ابراز همبستگی کرده و موضع خصمانه علیه دشمن صهیونسیت و تروریسم تکفیری دارند و قابل توجه این است که برخی از این رسانه‌ها فعالیت دینی دارند و فعالیت سیاسی ندارند.

نصرالله ادامه داد: این نشانه پوچ بودن ادعاهای آمریکا درباره آزادی و آزادی بیان است. ما این اقدام خصمانه علیه رسانه‌های وابسته به محور مقاومت را محکوم می‌کنیم. این رسانه‌ها کلمه حق را در نبرد آزادی بیان کردند و در راستای تنویر افکار عمومی حرکت می‌کنند.

دبیرکل حزب الله در ادامه به اهداف آمریکا در حمایت از ارتش لبنان اشاره کرد و افزود: هنگامی که آمریکا به دنبال توجیه حمایت لجستیکی از ارتش لبنان است می‌گوید که به منظور رویارویی با حزب الله است. هدف از مواضع آمریکا تحریک حامیان مقاومت است و اینکه درباره تقویت ارتش شبه افکنی کند. ما در رفتار عملی ما تلاش کردیم که برخی کشورهای دوست به ارتش لبنان کمک کنند.

معادله ارتش، ملت و مقاومت عامل قدرت لبنان هستند

نصرالله گفت: ما ارتش لبنان را ضامن واقعی امنیت و ثبات و وحدت لبنان می‌دانیم. ارتش در فرهنگ ما بخش اساسی از معادله طلایی و عامل قدرت لبنان همان معادله ارتش، ملت و مقاومت است. دولت آمریکا هراس دارد که ارتش لبنان در موقعیت واقعی و جدی در رویارویی علیه اسرائیل باشد. برخی در لبنان از هر فرصت و حادثه‌ای برای خدشه وارد کردن به وجهه دیگران بهره برداری می‌کنند و در راستای تسویه حسابهای سیاسی حرکت می‌کنند.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما به طور عملی نزد برخی کشورها از جمله ایران برای ارائه کمک‌ها به ارتش رایزنی کردیم و ما بابت تقویت ارتش حتی اگر از سوی آمریکا باشد نگرانی نداریم. امروز ما حامی ارتش هستیم زیرا ارتش و دیگر نیروهای امنیتی را ضامن ثبات و امنیت لبنان و تمامیت ارضی آن می دانیم. ارتش بخشی از معادله طلایی ارتش، ملت و مقاومت است و ارتشی‌ها و مقاومت فرزندان این ملت هستند و به همین خانواده‌ها تعلق دارند.

آمریکا مانع از کمک‌ها به ارتش لبنان می‌شود

وی گفت: آنکه مانع از تقویت ارتش لبنان می شود دولت آمریکاست. این آمریکاست که مانع از رسیدن کمک‌های واقعی از کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دنیا به آن می‌شود. دولت آمریکا از این ارتش می‌ترسد زیرا اگر تجهیز شود با توجه به اعتقاد و فرهنگ ضد صهیونیستی ارتش لبنان با دست پرورده آن یعنی رژیم صهیونیستی روبرو خواهد شد.

دبیرکل حزب الله لبنان در خصوص تشکیل دولت جدید لبنان گفت: در  باب پرونده تشکیل دولت برخی در لبنان طی اظهارات خود همچنان اصرار دارند که ایران و حزب الله را مسئول عدم تشکیل دولت بدانند.

ایران به نیابت از کسی مذاکره نمی‌کند

نصرالله تاکید کرد: برخی می‌گویند که ایران از حزب الله درخواست کرده است که دولت در لبنان تشکیل نشود و اینکه در انتظار نتایج گفتگوهای وین یا مذاکرات عربستان و ایران است. در هر مذاکره ایرانی- سعودی تمرکز بر روابط دوجانبه است و به پرونده لبنان پرداخته نمی‌شود. ایران به نیابت از کسی گفتگو نمی‌کند و حاضر به ارائه کمک است اگر از آن خواسته شود.

دبیر کل حزب الله لبنان بیان کرد: متهم کردن ما به به تعطیلی کشاندن دولت جدید افتراء و گمراهی و خصومت ورزی است. پس از انفجار بندر بیروت و شرایط که دولت حسان دیاب داشت همه می دانند که ما مخالف استعفای آن بودیم و پس از استعفا ما خواستار تشکیل دولت در اسرع وقت شدیم.

طرح نبیه بری همچنان پابرجاست

وی درباره طرح نبیه بری درباره تشکیل دولت جدید لبنان هم اظهار داشت: طرحی که نبیه بری رئیس پارلمان لبنان ارائه داد همچنان برقرار است و رایزنی درباره آن شد که به نقطه مهم برسیم و آن توافق درباره تعداد وزیران دولت یعنی 24 وزیر بود.

حزب الله از حامیان تشکیل دولت لبنان بود

همچنین نصرالله  گفت: همچنین درباره توزیع کرسی‌های وزراتی احزاب و طوایف توافق شد. از زمان مکلف شدن سعد حریری برای تشکیل کابینه ما مایل به تشکیل دولت بودیم و من اولین کسی بودم که در این زمینه وارد عمل شدم.

مقدمات واردات بنزین از ایران فراهم است

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره واردات بنزین از ایران گفت: درباره واردات بنزین و مازورت از ایران به لبنان و توزیع آن همه مقدمات اداری و لجستیک انجام شده است و بر سر عهد و وعده خود هستیم. 

نصرالله خصاب به کسانی که مدعی شدند که ایران از بحران بنزین رنج می‌برد، گفت: کشتی‌هایی که رهسپار ونزوئلا می‌شوند پس محموله آنها چیست؟ درباره واردات بنزین و مازوت از ایران موضوع فقط به اذن و اجازه نیاز دارد و همه مقدمات انجام شده است.

دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه گفت: ما هرگز روزی انتظار نداشتیم که بخواهیم بنزین و مازورت بیاوریم اما آماده هستم و ما خادم جامعه و ملت لبنان هستیم.

وی خطاب به کسانی که مخالف وارد کردن بنزین از ایران هستند هم گفت: این منفی باقی و نشستن در برج‌های عالی  و خیانت و خیالبافی است. برخی به دنبال کمک هستند اما برخی در راستای مانع تراشی حرکت می‌کنند.  چرا دولت به گزینه ایجاد پالایشگاه فرآورده‌های نفتی و تامین بخش اعظم نیازهای بازار لبنان با هزینه اندک اهتمام نمی ورزد؟ شرکتی هست که آماده اجرای این پروژه است و فقط نیاز به امضا دارد.

نصرالله گفت: در بحث بررسی هدفمندی یارانه یا برداشتن آن باید کمیته ای تشکیل شود که همه شرکا در دولت‌های سابق در آن مشارکت داشته باشند.

هشدار نصرالله درباره اخلال  و ناامنی در کشور 

سید حسن نصرالله تاکید کرد:مردم باید در این مرحله آگاه باشند. تخریب مراکز دولتی و بستن راهها موجب آزاد و اذیت مردم می‌شود و بر مصائب آنها می‌افزاید. اگر مسدود کردن راهها ادامه داشته باشد این به مشکلات دیگر منجر می شود که به مشکلات بنزین و دارو افزوده می‌شود. ما به صلح داخلی نیاز داریم تا بتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم.

وی خطاب به اخلاگران و کسانی که در راستای تخریب لبنان حرکت می‌کنند، گفت: شما می‌توانید به نافرمانی مدنی یا اعتصاب روی آورید اما این به هلاکت یا افزایش درد مردم منجر می‌شود و این از ابزارهای افراد عاقل نیست و کمکی نمی‌کند. درگیری و تنش و مشاجره جز اینکه کینه وکدورت را زیاد کند فایده دیگری ندارد.

وی افزود: هر اظهارنظری که در مقطع کنونی به فتنه منجر شود، حرام و از گناهان کبیره است. هر آنکه گمان می‌کند که در سایه فتنه می‌تواند که بحران را حل کند در توهم به سر می برد و کشور را ویران و نابود می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خواب‌آلودگی راننده پژو 405 حادثه مرگباری رقم زد
چرا قاهره از توافق سه جانبه ریاض، استانبول و اسلام آباد جا ماند؟
رایزنی ایران و افغانستان برای تسهیل صادرات و توسعه تجارت دوجانبه
قیمت لیر ترکیه امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
جشن روز استقلال پاکستان در تهران با حضور سفیر پاکستان برگزار شد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
سریال «دختر امپراتور» از امشب روی آنتن می‌رود
جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
مذاکرات لبنان و اسرائیل در آستانه بن‌بست؛ بیروت خواستار توقف حملات شد
افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی شد
مهسا بهشتی ستاره وزنه‌برداری جوانان آسیا شد؛ 6 مدال طلا برای دختر ایرانی
نحوه پرداخت اینترنتی حق‌بیمه رانندگان در سامانه تأمین اجتماعی اعلام شد+ لینک
پهلوان آواز ایران با حضور چهره‌های موسیقی بدرقه شد؛ روایت هنرمندان از ایرج خواجه‌امیری
ورود 363 هزار خودرو به گیلان؛ ترافیک سنگین در آزادراه رشت - قزوین
قاتل 3 جوان لرستانی در کوهدشت دستگیر شد + جزئیات جنایت
جنگ ایران به روایت رسانه‌های اسرائیلی؛ توان موشکی ایران پابرجاست
جزئیات برنامه احیای تالاب انزلی؛ پایش زیست‌بوم و تقویت محیط‌بانی
رکورد تاریخی اسقاط خودرو در ایران شکست ؛ 20 میلیون وسیله نقلیه فرسوده در جاده‌ها
رشد 205 درصدی تردد واگن‌های قطار در مرز رازی
آمریکا در تله زمان؛ ایران چرا نباید به توافق نجات‌بخش ترامپ تن دهد؟
هشدار درباره ایمنی هتل‌ها؛ از 217 هتل فقط 4 هتل تأییدیه آتش‌نشانی دارند
ریاست فیفا چرخشی خواهد شد؟ فشار سه کنفدراسیون بزرگ بر اینفانتینو
تنگه هرمز زیر فشار تنش ایران و آمریکا؛ تردد کشتی‌ها کاهش یافت
رکورد 16 ساله اعدام در آمریکا شکسته شد؛ اجرای همزمان حکم مرگ در 3 ایالت
فراخوان پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه علامه طباطبائی + مهلت ثبت‌نام
فشار تازه دموکرات‌ها بر ترامپ و هگست؛ اعتراض به نحوه ثبت تلفات جنگ ایران
تصادف مرگبار BMW در بزرگراه همت /2 دختر و یک پسر جوان جان باختند + فیلم تصادف
آخرین اخبار استقلال امروز جمعه 23 مرداد
زمان قطعی برق کهگیلویه و بویر احمد امروز جمعه 23 مردادماه اعلام شد+ جدول
جزئیات جدید احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد / زمان شارژ کالابرگ مرداد
8 میلیارد تومان برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی؛ طرح «یوزبان» در خراسان جنوبی
ائتلاف دفاعی دریایی عربستان با مشارکت 39 کشور؛ پاکستان معاون ریاض شد
وام 450 میلیونی دندانپزشکی برای هنرمندان؛ جزئیات تسهیلات صندوق اعتباری هنر
تورم پای ترامپ دوباره جنجالی شد؛ پزشکان خواستار شفاف‌سازی شد
بحران در ناو آبراهام لینکلن؛ دموکرات‌ها خواستار برکناری وزیر دفاع آمریکا شدند
راز باشگاه اتم؛ چه کسی پشت درهای بسته ایستاده است؟
شهادت رئیس پلیس غزه در حمله هوایی اسرائیل ؛ حماس: آتش‌بس در خطر است
پاسخ قاطع ایران به اتهامات آمریکا در شورای امنیت درباره یمن
وعده وزیر خزانه‌داری آمریکا برای تشدید فشارهای اقتصادی بر ایران
بحران در ناو آبراهام لینکلن: خودکشی ملوانان و فشار روانی شدید
حادثه رانندگی در محورهای هرمزگان؛ اعزام 7 آمبولانس و اتوبوس اورژانس
پیش‌بینی وضعیت جوی هرمزگان: از تندباد تا مواج شدن دریای عمان
علت بالا رفتن کلسترول برخی افراد با رژیم کم‌کربوهیدرات مشخص شد
پیش‌بینی بازار خودرو در هفته چهارم مرداد 1405؛ قیمت‌ها تا پایان پاییز چقدر افزایش دارند؟
قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 23 مرداد؛ ریزش طلا پس از اوج 10 هفته‌ای
چرا اجرای طرح بنزین 87 هزار تومانی متوقف شد؟+ جزییات کامل
برنامه مسابقات لیگ برتر فوتبال امروز جمعه 23 مرداد + ساعت پخش
رایزنی بن‌سلمان و فرمانده سنتکام درباره امنیت منطقه و کاهش تنش‌ها
قطعی برق تهران امروز جمعه 23 مرداد اعلام شد+ لینک