×
سیاسی
شناسه خبر : 71667
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/03/27 ساعت 23:03
امیر حاتمی: شرکت در انتخابات قدرت ایران را در مجامع جهانی افزایش می‌دهد

امیر حاتمی: شرکت در انتخابات قدرت ایران را در مجامع جهانی افزایش می‌دهد

وزیر دفاع گفت: شرکت در انتخابات، قدرت ایران را در صحنه های بین‌المللی و مجامع جهانی افزایش می‌دهد.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع  و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگویی انتخابات 28 خرداد را ظهور و بروز اراده ملت ایران در تعیین سرنوشت خود و نمادی از مردم‌سالاری دینی در سایه نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: در طول 42 سال اخیر دشمنان قسم خورده ملت ایران سعی کرده‌اند در مقاطع مختلف تاریخی با انواع توطئه‌ها، تحریم‌ها، مداخلات سیاسی، اقتصادی نظامی، تروریستی، و...مردم ایران را از پای در آورده و به تبع آن انقلاب اسلامی را با فروپاشی و سرنگونی روبه‌رو سازند.

ملت سرافراز ایران اسلامی نشان داد که با  اعتقاد و باور به آموزه‌های اسلام و آرمانهای والای امام (ره) و مقام معظم رهبری و شهدای عظیم الشان انقلاب اسلامی  و پشت سر گذاردن (مراحل) و (منازل) و (امتحان) و (ابتلاء) گوناگون با کسب تجربه‌های انباشته شده در برابر همه هجمه‌های سخت و نرم اردوگاه شیطانی استکبار، ایستادگی کرده و امروز به استحکام، اتقان و اقتدار بی نظیری در عرصه جهانی رسیده است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اولویت اصلی امروز کشور را مشارکت حداکثری، پرشور و گسترده  همه آحاد ملت فارغ از هرگونه نگاه و جهت‌گیری سیاسی دانست و افزود: هدف نخست و غایی دشمنان ناامید سازی و دلسرد کردن ملت ایران نسبت به آینده درخشان پیش رو و افق های بلند ملت ایران و به تبع آن بی رونق ساختن انتخابات و تلاش گسترده برای حضور حداقلی مردم پای صندوق‌های رای است که از این طریق کشور را با چالش مواجه سازند.

امیر سرتیپ حاتمی لزوم مشارکت حداکثری همه آحاد ملت را از منظر امنیت و قدرت ملی و ارتقای قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: امروز انقلاب اسلامی در معرکه سرنوشت‌ساز (جنگ اراده‌ها) قرار گرفته است و دشمن می‌کوشد تا از طریق عملیات روانی، جنگ نرم و جنگ شناختی و با متراکم کردن فشارهای متعدد، ملت بزرگ ایران را مرعوب و منفعل کند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تأکید بر این نکته حساس  که عمده پیشرفت‌های معجزه گون و راهبردی ملت ایران بویژه در حوزه صنعت دفاعی در طول عمر پر برکت انقلاب اسلامی در سایه دشمنی‌های نظام استکبار و در شدیدترین  تحریم‌های ظالمانه اتفاق افتاده است، افزود: برقراری یا قطع ارتباط با نظام استکبار نباید ما را خرسند یا نگران سازد و این بدان معنی است که برای نظام استکبار  کمترین ارزشی قائل نیستیم و قهر و مهر آنها نمی‌تواند تاثیری بر جهت‌گیری و راهبرد انقلاب اسلامی بگذارد و مهم آن است که  باید در مقابل این دشمن خدعه گر و فریبکار  بصیر و بیدار بود و لحظه‌ای غفلت نکرد.

‌امیر سرتیپ حاتمی خاطر نشان کرد: شرکت مردم در انتخابات، قدرت چانه زنی ایران اسلامی را در صحنه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و مجامع جهانی افزایش می‌دهد و اگر بخواهیم  فشارهای اقتصادی شکننده بر مردم عزیزمان  یعنی تحریم‌ها کاهش و رفع شود و تغییری در معیشت و سفره مردم ایجاد شود، باید حضور گسترده مردم در انتخابات افزایش یافته و پشتوانه ملی و مردمی نظام اسلامی به رخ جهانیان کشیده شود.

وزیر دفاع با بیان اینکه دفاع ما مردم پایه است و پشتوانه مردمی نظام، مهمترین رکن دفاعی کشور است گفت: از آنجا که حضور و مشارکت پرشور مردم در انتخابات یکی از مهم ترین مصادیق پشتوانه مردمی نظام است،حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات آتی به عنوان یک رکن مهم دفاع کشور محسوب و قوت قلبی برای نیروهای مسلح خواهد بود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان  از مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران  دعوت کرد با حضور گسترده‌تر در انتخابات، بار دیگر اقتدار ایران اسلامی را به رخ دشمنان نظام اسلامی کشیده و این بار نیز با حضور معنادار خود، با لبیک به فرمان ولی امر مسلمین و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برگ زرین دیگری را در کتاب قطور افتخارات ایران سربلند رقم بزنید.


نورنیوز
کلید واژگان
وزیر دفاعحاتمی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
X
آگهی تبلیغاتی