×
سیاسی
شناسه خبر : 71665
تاریخ انتشار :

مولوی کریم‌زایی: مردم به کسی رأی دهند که حق را به ذیحق برساند نه اینکه بیت‌المال را حیف و میل کند

امام جمعه اهل سنت ایرانشهر گفت: هر کس در انتخابات شرکت نکند اشتباه عمل کرده؛ باید شرکت کنیم و به کسی رأی دهیم که حق را به ذیحق برساند نه اینکه بیت‌المال را حیف و میل کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مولوی عبدالصمد کریم‌زایی داشت: انتخابات یک نوع مردم سالاری است که در آن مردم رئیس جمهور، نماینده مجلس و اعضای شوراهای خودشان را تعیین می‌کنند. مردم باید مراقب باشند افراد اصلح را سر کار بیاورند.

امام جمعه اهل سنت ایرانشهر افزود: مردم من به شما می‌گویم از نظر شرعی، ملی، عرفی و عقلی شما باید در انتخابات شرکت کنید. هر کس شرکت نکند اشتباه عمل کرده است. باید شرکت کنیم و سرنوشتمان را به دست خودمان بگیریم اما به کسی رأی دهیم که لیاقت و صلاحیت داشته باشد و بتواند کشور را مدیریت کند و حق را به ذیحق برساند نه اینکه بیت‌المال را حیف و میل کند.

وی ادامه داد: حضرت علی به برادرش عقیل می‌فرماید "این بیت‌المالی که دست من است من حق ندارم به شما که برادرم هستی بیشتر از حقت بدهم، چرا که شما با بقیه مردم برابر هستی" این را انصاف می‌گویند. حکومت عدل الهی یعنی همین و ببینید در کشور ما به دست این دولت‌ها چقدر بیت‌المال حیف و میل شده است؛ ببینید چطور 150 میلیارد دلار را حیف و میل می‌کنند و می‌برند، آن هم کجا می‌برند، آمریکا می‌برند که دشمن سرسخت ما است و آقازاده‌ها آنجا زندگی می‌کنند.

مولوی کریم‌زایی گفت: ما باور داریم که روز قیامتی وجود دارد و خداوند متعال بازخواست می‌کند؛ اسلام می‌خواهد انسان‌ها از فکر، بینش و عقل خودشان در فکر 100 سال آینده شان باشند، اینکه مسلمانان باید برنامه‌ریزی 100 ساله داشته باشند، همین را انگلیس از ما گرفت و اکنون انگلیس این کار را می‌کند؛ بله مسلمانان باید آینده‌نگری کنند و جوانانی را تربیت کنند که از همه کشورها بالاتر بروند و ایرانی که علاوه بر نفت و گاز، معدن فولاد و طلا دارد و خیلی چیزها دارد اگر برنامه‌ریزی خوبی بشود و حب نفس و جاه نباشد، ایران در چهار سال دیگر گلستان خواهد شد.

وی افزود: بهترین کار رئیس جمهور در این چهار سال این است که بیت‌المال را به بهترین نحو به مردم برساند و رشد تعلیم و تربیت را برای دانشگاه‌ها زیاد کند؛ چه برادران اهل سنت و چه برادران شیعه باید در انتخابات شرکت داشته باشند و این را بدانند که باید بعد از انتخاب ریاست جمهوری مطالبات خود را از رئیس جمهور، مجلس و از همه اینها بخواهند و اینها را برای همین گذاشتند که مشکلات جامعه را برطرف کنند.

این عالم اهل سنت گفت: نباید اینطور باشد که دولت و مجلس با هم ضد و نقیض عمل کنند تا دودش به چشم مردم برود؛ اینها باید با هم باشند، باید قوانینی را تصویب کنند. باید به مردم سیستان و بلوچستان همانگونه که به مردم تهران رسیدگی شده، برسند زیرا مردم این استان در انتخابات در تمامی شهرستان‌ها مشارکت بالایی دارند و من هم می‌خواهم اکنون نیز با مشارکت حداکثری در انتخابات حضور پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما باید به قوانین و مقررات خودمان پایبند باشیم و مطالبات و خواسته‌های خود را با روش گفتمانی بخواهیم و جوان ما باید مثل جوان نقاط برخوردار از امکانات به ویژه امکانات تحصیل بهره‌مند باشند، دانشگاه ما باید مثل دانشگاه تهران امکانات داشته باشد، استان ما پر از نابغه است که باید به جایی برسند اما اکنون بسیاری از جوانان استان توان ادامه تحصیل ندارند که باید این موضوع در دولت بعد حل شود.


تسنیم
کلید واژگان
اهل سنتایرانشهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
X
آگهی تبلیغاتی