×
سیاسی
شناسه خبر : 70584
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/03/25 ساعت 11:05
نشست گروه 7 و حقایق نظام سرمایه‌داری

نشست گروه 7 و حقایق نظام سرمایه‌داری

مصوبات نشست گروه 7 ضرورت اتحاد بیشتر و حتی ایجاد باشگاه تحریم شدگان در برابر تحریم کنندگان را برای پایان دادن به یک جانبه گرایی نظام سرمایه امری ضروری می‌نماید

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سران گروه 7 در لندن در حالی گردهم آمدند که مدعی حل بحران‌های جهانی از جمله در حوزه اقتصادی و مقابله با بحران کرونا شده‌اند. این ادعاها در حالی مطرح است که در وادی عمل، تصمیماتی قابل تامل در این نشست اتخاذ و اعلام شده است. 
نخست آنکه در حالی بحران کرونا جهان را فرا گرفته و مسئولیت همگانی هماهنگی و کمک برای مقابله با این بحران در سراسر جهان است که اعضای گروه 7 به سرکردگی آمریکا با تامین هزینه‌های واکسیناسیون کرونا در کشورهای فقیر مخالفت کردند. 

این مخالفت در حالی صورت گرفته که کشورهای اروپایی و آمریکا با خرید بیش از اندازه واکسن کرونا موجب کمبود جهانی واکسن شده‌اند که به افزایش بیشمار قربانیان کرونا منجر خواهد شد. 
این رفتار مجریان نظام سرمایه داری سندی آشکار بر ماهیت لیبرالیستی و کاسب کارانه نظام سرمایه داری است که در آن جان انسان‌ها هیچ ارزشی نداشته و صرفا منافع اقتصادی و برتری جهانی اش را پیگیری می‌نماید و در این راه حاضر به نسل کشی در اقصی نقاط جهان هستند.

دوم آنکه در حوزه اقتصاد جهانی در حالی گروه 7 ادعای اقدام برای حل بحران اقتصادی جهانی را سر می‌دهد که در حوزه اقتصادی نیز تصمیمات قابل تاملی در نشست گروه 7 اتخاذ شده است. 
جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در دومین روز از نشست سران صنعتی جهان موسوم به گروه 7 طرحی 40 تریلیون دلاری برای مقابله با قدرت رو به رشد چین در جهان پیشنهاد داد. این اقدام نشان می‌دهد که ادعای تجارت آزاد و اقتصاد برای همه، صرفا شعاری از سوی نظام سرمایه داری برای استعمار و سلطه بر سایر کشورهاست چنانکه آنها پذیرنده استقلال و جهانی شدن اقتصاد سایر کشورها نمی‌باشند و صرفا مفهوم تجارت آزاد از نظر آنها یعنی کسب منافع برای آنان.
 

تا زمانی که سلطه گری و منفعت طلبی نظام سرمایه داری محقق شود تجارت آزاد قابل پذیرش است و در غیر این صورت با هر استقلال و توسعه و تجارت اقتصادی که ورای خواست آنها باشد مخالفت می‌کنند. نکته مهم آنکه تروریسم اقتصادی با محوریت آمریکا که در قالب تحریم ها علیه سایر کشورهای اعمال می‌شود از عوامل نابسامانی‌های اقتصادی جهان است در حالی که حاضران در این نشست نه تنها سخنی از لزوم لغو تحریم‌ها نگفته اند بلکه همچنان بر اصل اعمال تحریم علیه سایر کشورها تاکید کرده‌اند که خود سندی بر واهی بودن ادعای آنان مبنی بر تلاش برای کمک به حل بحران اقتصادی جهان است. 

این نوع رفتارها نشان می‌دهد که تحریم‌های اعمال شده علیه سایر کشور توسط آمریکا و شرکایش نه بر اساس ادعای امنیت و صلح جهانی و یا زمینه سازی برای جهانی امن و تجارت آزاد بلکه در چارچوب یک جانبه گرایی نظام سرمایه داری صورت می‌گیرد و در این راه حتی حاضر به کشتار و نسل کشی در سایر کشورها هستند که اعمال تحریم‌های غذایی و دارویی علیه سایر کشورها نمودی از این رفتار است. 
مصوبات اقتصادی نشست گروه 7 اثبات گر این مهم است که غرب هرگز به دنبال چند جانبه گرایی و پذیرش حق تجارت ازاد برای سایر کشورها نمی باشد بلکه روابطی یک جابنه بر اساس وابسته سازی و سلطه بر سایر کشورها را دنبال می‌نماید.

دیدگاهی استعماری و سلطه گرایانه که راهکار مقابله با آن، تکیه برداشته‌های داخلی به جای چشم داشت به خارج است که ایمنی کشور در برابر تحریم و تهدیدات نظام سرمایه داری را به همراه خواهد داشت.
 مصوبات نشست گروه 7 ضرورت اتحاد بیشتر و حتی ایجاد باشگاه تحریم شدگان در برابر تحریم کنندگان را برای پایان دادن به یک جانبه گرایی نظام سرمایه امری ضروری می‌نماید که در کنار تحقق اهداف اقتصادی کشورها می‌تواند مولفه ای برای تحقق چند جانبه گرایی و مقابله با رفتارهای سلطه گرایانه نظام سرمایه باشد.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادامه لغو گسترده پروازهای چین به ژاپن
هشدار شورای امنیت درباره بحران انسانی در غزه
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
تکذیب کسر مالیات از کلیه کارتخوان ها
صعود تراکتور به رتبه دوم با طعم انتقام + فیلم گل
مدارس و دانشگاه های استان تهران غیرحضوری شد+ وضعیت دیگر استانها/نحوه فعالیت بانک‌ها
تهران آب می‌خواهد یا راهی برای «بازگشت»؟
معمای رشد مصرف انرژی در بخش خانگی و بحرانهای پیش رو
وزارت خارجه فرانسه: بارو و عراقچی در پاریس دیدار می‌کنند
مالیات خریدهای کارت‌خوان به‌صورت آنی کسر می‌شود
چرا لاریجانی به پاکستان سفر می کند؟
گزارش تصویری | وداع با لاله ها ...
آغاز پرداخت خسارت خودروهای آسیب دیده در جنگ 12 روزه
محکوم به اعدام نجات یافت
سهمیه بنزین با کارت ملی یا کارت بانکی، کدام روش نهایی می‌شود؟
احتمال شعله‌ور شدن دوباره جنگل الیت وجود دارد
آغاز پیش فروش بلیت های جشنواره فیلم چهل و سوم
گزارش تصویری اختصاصی نور نیوز از مراسم تشییع شهدای گمنام در تهران
درخشش دختر پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در بوندسلیگا
لاریجانی به پاکستان می‌رود
واکنش کرملین نسبت به گمانه‌زنی‌ها درباره نسخه اروپایی طرح صلح ترامپ
پوتین: پیشنهادهای آمریکا می‌تواند مبنایی برای حل و فصل درگیری باشد
مهاجرت بی سابقه اسرائیلی‌ها به دلیل ترس و نارضایتی
انتخابی فوتبال نوجوانان آسیا؛ برتری قاطع ایران مقابل چین‌تایپه
عاقبتِ آب بستن به قیمت شیر
تشییع و خاکسپاری فرمانده شهید الطباطبایی و 2 همراهش در بیروت
هشدار وزیر خارجه نسبت به پیامدهای قانون‌شکنی اسرائیل در منطقه
تعطیلی مدارس زنجان به دلیل شیوع آنفلوانزا
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل شد
اردوغان:فشار جهانی بر اسرائیل ضروری است
حنظله دوباره وحشت را به قلب صهیونیست‌ها آورد
احتمال لغو بازی استقلال و الوصل در روز چهارشنبه
ترامپ: شاید اتفاقات خوبی در حال رخ دادن باشد
تظاهرات لبنانی‌ها در محکومیت استمرار حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی
دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با عراقچی
رایزنی تشکیلات خودگردان با تونی بلر و آمریکا درباره آینده غزه
کسب ششمین مدال طلای ورزش ایران با قهرمانی زکی‌زاده
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران برقرار شد
لغو همه مسابقات فوتبال تهران به‌دلیل آلودگی شدید هوا
اردوغان: حماس کاملا به آتش‌بس پایبند بوده است
شمخانی: رژیم صهیونیستی جز زبان مقاومت را نمی‌فهمد
پکن با هرگونه دخالت در امور داخلی کشورهای منطقه مخالف است
استفاده از ChatGPT در درمان و تربیت کودکان خطرناک است
شکست سیاست ضدایرانی ترامپ در انتخابات عراق
آیا اسرائیل یکی از ایالت‌های آمریکاست؟
کیفیت آب شرب کشور در چه وضعیتی است؟
تکذیب اظهارات کواکبیان از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه
آمریکا باز هم کی‌یف را به قطع کمک هایش تهدید کرد
معاون وزیر بهداشت: اصلاح فوری صنعت خودرو ضروری است
مخالفت اکثریت مردم آمریکا با مداخله نظامی در ونزوئلا
X
آگهی تبلیغاتی