×
سیاسی
شناسه خبر : 70557
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/24 ساعت 14:06
دعوت علما و بزرگان اهل سنت ایران از مردم برای شرکت در انتخابات 1400

دعوت علما و بزرگان اهل سنت ایران از مردم برای شرکت در انتخابات 1400

علمای اهل سنت ایران، ضمن اشاره به نقش و وفاداری اهل سنت به انقلاب اسلامی ایران اعلام نمودند: ضمن حضور حداکثری در انتخابات پیش رو از تمامی ملت شریف ایران بخصوص اهل تسنن برای حضور پر شور در انتخابات 28 خرداد 1400 دعوت بعمل می آید.

نورنیوز-گروه سیاسی: ائمه جمعه وشوراهای روحانیت اهل سنت ایران در پیامهایی جداگانه مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات28 خردادماه سالجاری دعوت کردند.

ائمه جمعه ،جماعات، مدیران و مدرسان حوزه های علمیه اهل سنت استان گلستان در نامه ای سرگشاده به محضر آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی):

در این نامه ضمن اشاره به نقش و وفاداری اهل سنت به انقلاب اسلامی ایران اعلام نمودند: 
ضمن حضور حداکثری در انتخابات پیش رو از تمامی ملت شریف ایران بخصوص اهل تسنن برای حضور پر شور در انتخابات 28 خرداد 1400 دعوت بعمل می آید.

 علماء و اساتید اهل سنت گلستان تأکید کردند: تصور تفرقه در میان مذاهب اسلامی در جمهوری اسلامی ایران با وجود مبارک مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) خیالی باطل است

گفتنی است بیش از 200 نفر از ائمه جمعه و جماعات ، مدیران و مدرسان حوزه های علمیه اهل سنت استان نامه ارسالی به محضر مقام معظم رهبری را امضاء کرده اند.

در همین حصوص عالم اهل سنت جنوب کشور عنوان کرد؛ روحانیت شیعه و سنی برای ترغیب و تشویق مردم به شرکت در انتخابات تلاش کنند.

شیخ حسین بازماندگان امام جمعه اهل سنت بندر پل استان هرمزگان گفت: روحانیت نقش موثر و قابل توجهی در افزایش مشارکت در پای صندوق‌های رای دارند و در این برهه حساس باید برای ترغیب و تشویق مردم به شرکت در انتخابات تلاش کنند.

گلدی آخوند کمالی عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت نیز در خصوص انتخابات 1400 گفت: انتخاباتی را در پیش داریم و یک انتخاب مهم انتخاب رئیس جمهور است. امنیت مهمترین چیزی است که باید همه گروه ها و امامان جماعت و علما و آحاد اهل سنت و همه ی احزاب به دنبال آن باشند. همه ی ما پیرو امام هستیم و باید این را اصل بدانیم در همچنین زمانی در مورد انقلاب اسلامی امام چه فرمودند. بنده به عنوان روحانی اهل سنت وطنمان را دوست دارم و از رهبرش اطلاعت می کنم. اگر امروز ما دشمنان اسلام را خوشحال نکنیم به فرمایشات ائمه برزگوار برگردیم.



ایشان ادامه داد: حفظ وحدت در مقابل دشمنان خیلی مهم است. امام در فرمایشاتشان به همه مسلمانان و احزاب حفظ وحدت در اولیت قرارداده است. ما باید این کشور را از تمامی توطئه های دشمنان نجات بدهیم.

امام جمعه اهل سنت آق قلا: حضور پرشور در انتخابات جواب قاطع ای برای دشمن است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از گلستان، آخوند عبدالرزاق رهبر امام جمعه آق قلا با اشاره به اهمیت حضور حداکثری در انتخابات و انجام وظیفه دینی و ملی و لبیک به اولی الامر گفت: ملت بزرگ ایران باید اطاعت مطلق خود را نسبت به اولی الامر و مقام معظم رهبری ثابت کنیم و نشان بدهیم که بین مرید و مراد ارتباط کاملی است.


 

وی با تاکید به منویات رهبر معظم انقلاب افزود: با حضور 100 درصدی در انتخابات باید به دنیا بفهمانیم که ملت بزرگ ایران یک امت و ملت واحده است.
مدیر مدرسه علوم دینی عرفانی آق قلا تصریح کرد: هرچقدر حضورمان در انتخابات پرشور تر باشد، جواب قاطع ای برای دشمنان و کسانی است که دوست ندارند عزت و پیشرفت کشورمان را ببینند.
آخوند رهبر با اشاره به اینکه، صهیونیسم، آمریکا و انگلیس و همه دشمنان چشم به ملت ایران دوخته اند که ببینند آیا اطاعت ملت ایران از مقام معظم رهبری تا چه میزانی است، گفت: در چنین شرایطی همه و همه وظیفه داریم با شرکت در انتخابات جواب محکم و دندان شکنی به مخالفان و آنهایی که در داخل و خارج در صدد صدمه زدن به نظام و انقلاب هستند بدهیم و ثابت کنیم که ما اولی الامر خود را با قلب و جان دوست داریم و طبق دستور ایشان در انتخابات شرکت حداکثری خواهیم داشت.

مردم ولایت مدار کُرد در مقابل حفظ آرمان های خود تا پای جان ثابت قدم هستند

ماموستا حاج ملا قادر قادری امام جمعه پاوه نیز در این زمینه گفت: ده هزار شهید یکی از معتبرین اسناد تاریخ انقلاب اسلامی است مبنی بر این که قوم کُرد همواره همیار انقلاب اسلامی بوده و هست.

با حضور گسترده در پای صندوق های رای بیعت محکم و مجدد با رهبر انقلاب خواهیم بست.


 

ماموستا فائق رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری و عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز در زمینه دعوت از اهل سنت برای شرکت در انتخابات گفت: انشاءالله همه مردم ایران بخصوص مردم فهیم کردستان با حضور حداکثری خود ضمن نشان دادن وفاداری به نظام، بیعت محکم و مجدد با رهبری خواهیم بست و در این آزمون بزرگ سربلند بیرون می آییم.


 

وی با اشاره به اهمیت انتخابات رسایت جمهوری تاکید کرد ملت ایران همیشه برای اعتلای کشور خود آماده فداکاری و مجاهدت هستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واکنش ترامپ به پاسخ مکتوب تهران: «خوشم نیامد؛ کاملاً غیرقابل‌قبول است»
پیام تبریک رئیس سازمان محیط زیست ایران به رئیس‌جمهور جدید عراق
در جلسه اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس با وزیر جهاد کشاورزی چه گذشت؟
بقایی: ایرانیان در برابر «لژیونرها» نیز ایستاده‌اند
تلاش نتانیاهو برای هماهنگی تلفنی با ترامپ
اتابک: اجازه دوباره‌کاری و تصمیمات پراکنده را نمی‌دهیم
چرا دادگاه آپارات را مسئول محتوای کاربران دانست؟
شکست روایت‌های تبلیغاتی واشنگتن در برابر قدرت اهرم‌های ایران
پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد/ انتقال پاسخ ایران به طرف آمریکایی توسط پاکستان
اعلام زمان سفر سه‌روزه ترامپ به پکن
رد هرگونه گفتگوی مستقیم و تأکید بر هماهنگی ملی
ان‌بی‌سی: ایران ماه‌ها توان مقاومت در برابر محاصره دریایی دارد
آژانس جایگاه راستی‌آزمایی است نه پیام‌رسانی سیاسی
ستارگان بزرگ سینمای فرانسه در قاب دهمین فیلم اصغر فرهادی
فرمانده پیشین آمریکایی: ایران در آستانه ساخت سلاح هسته‌ای نبود
مرور برنامه‌های تاکتیکی تیم ملی و کری‌خوانی رضاییان و بیرانوند
نجات آرسنال با VAR در دقیقه 95/ سه امتیاز حیاتی که بوی قهرمانی می‌دهد
هشدار قاطع دادستان کل به اخلال‌گران اقتصادی/سامانه سوت‌زنی برای صیانت از معیشت مردم
عقب‌نشینی ماکرون در پی هشدار قاطع ایران
آغاز تمرینات با تاخیر آبی‌پوشان برای بازگشت به لیگ برتر+ اعلام زمان
تکذیب عملیات هلی‌برن در صحرای کربلا
پاسخ وزیر کار به نگرانی‌ها درباره تعدیل نیرو و بیمه بیکاری
تخصص تاریخی ایران در تحقیر رؤسای جمهور آمریکا
تنگه هرمز؛ تیر خلاص به اقتصاد جهانی
سایه روابط ایران و چین بر سفر ترامپ
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 20اردیبهشت 1405
رحمانی‌فضلی: چین می تواند ضامن هرگونه توافق احتمالی با ایران باشد
نتانیاهو: جنگ با ایران تمام نشده است
خبیری از مدیرعاملی سبزپوشان کناره‌گیری کرد/دلیل استعفا
شوک به تل‌آویو با انهدام گنبد آهنین با سلاح ارزان حزب‌الله
سفیر پاکستان: مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست نرسیده است
توضیحات مدیر پتروشیمی درباره وضعیت موجودی 27 هزار تنی انبار پتروشیمی جم
بیانیه سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران و توقیف ده‌ها شناور
گزارش رسانه‌های عبری از عبور موشک‌های مقاومت از سد سامانه‌های هشدار
وزیر انرژی آمریکا: ایران در تنگه هرمز ابزار قدرت دارد
طباطبایی خطاب به نیروهای آمریکایی: عقل حکم می‌کند زودتر به خانه‌هایتان برگردید
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
آرامکو: بازار جهانی یک میلیارد بشکه نفت را از دست داد
تحلیل ریچارد ولف از ریزش پایگاه سیاسی ترامپ در پی ناکامی در برابر تهران
ترامپ: آمریکا نیازی به تنگه هرمز ندارد/ممکن است حملات را دو هفته ادامه دهیم
پورمحمدی: ارقام کالابرگ فعلا تغییر نمی‌کند
واکنش ایران به اعزام ناوهای جنگی پاریس و لندن به تنگه هرمز
فروش کامل 80 کیلو شمش طلا در حراج امروز
راه‌های طلایی تولید دوپامین بدون نیاز به گوشی و فضای مجازی
نورنما | پرواز موتور سیکلت بر فراز چراغ راهنمایی
ممانعت امارات از ترانزیت کالاهای تجار افغانستانی به بنادر ایران
حمله انتحاری خونین به ایست بازرسی پلیس در شمال غرب پاکستان
پاسخ پهپادی و موشکی حزب‌الله به نقض مکرر آتش‌بس توسط اسرائیل
جزئیات واریز اعتبار حمایتی برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه از زبان سخنگوی دولت
تنش در روابط رم و واشنگتن بر سر مواضع ایتالیا در قبال ایران