×
سیاسی
شناسه خبر : 70466
تاریخ انتشار : شنبه 1400/03/22 ساعت 10:22
حزب ندای ایرانیان، «جبهه اصلاحات ایران» را به حضور فعالانه در عرصه انتخابات دعوت کرد

حزب ندای ایرانیان، «جبهه اصلاحات ایران» را به حضور فعالانه در عرصه انتخابات دعوت کرد

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400 حزب ندای ایرانیان طی بیانیه‌ای دلایل خود برای شرکت در انتخابات را تشریح کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

در واپسین روزهای بهار سیاست‌ورزی و ایام خاطره‌انگیز خرداد پررخداد، امسال در حالی به استقبال انتخابات ریاست جمهوری 1400 برای تعیین هشتمین رئیس‌جمهور تاریخ ایران می‌رویم که متأسفانه برخی از بدیهیّاتِ گفتمانِ انقلابِ اسلامی بعضاً در شُبهه و مُخاطره افتاده است. نهال انقلاب اسلامی57 از دو ریشۀ الهیِ اسلامیت و جمهوریّت رویید و تاکنون نیز همواره به آن‌ها مفتخر بوده و همان ریشه‌ها نیز در تمام این سال‌ها نگهبانان واقعی آن بوده‌اند. لذا در این ایام سخت که از منجنیق فلک سنگ فتنه می‌بارد، به‌جاست تا بر اهمیت اصل انتخابات و صندوق رأی و ضرورتِ حیاتی جمهوریّتِ نظام تأکیدی مُوّکد داشته باشیم و برآیند نیروهایی که خواسته و ناخواسته موجب تضعیف این رکنِ رکین می‌شوند را به نقد بکشیم.

هرچند بر جریان تحریم‌طلب و اپوزیسیون خارج نشین، حَرجی نیست؛ اما باید از دست اعضای شورای نگهبان که با چنین رفتاری عملاً آب به آسیاب‌ کاهش مشارکت و دلسردی مردم ریختند، جداً گلایه‌مند باشیم و مَلول. چراکه با اعلام اسامیِ تائید ‌صلاحیت‌شدگان، نه تنها اصلاح‌طلبان، بلکه جریان‌های همسو با شورای نگهبان نیز در بُهت و حیرتی عظیم فرو رفتند. ظاهراً منطقِ خودی و غیرخودی تعمیم‌های وحشتناکی پیدا کرده تا جایی که حتی برخی از اعضای شورا را نیز به جایگاه منتقد کشانده است.

اکنون باید جداً هشدار داد که این رفتارها اصل اساسیِ جمهوریت نظام را که بنیاد خدشه‌ناپذیر جمهوری اسلامی است به پرتگاه می‌کشاند و نقش انتخابات و حضور همیشگی مردم در صحنه را که مبنای امنیت ملی کشور است، نابود می‌کند. دلسوزان نظام و دغدغه‌مند این آب و خاک بارها، مشفقانه، عملکرد شورای نگهبان را در رد صلاحیت‌ها و گرفتن حق انتخابات و محدود کردن دامنۀ مشارکت و بستن دست یک جریان سیاسی و هم‌زمان مبسوط‌الید ساختن جناحی دیگر، به نقد گرفتند، ولی شوربختانه نه تنها گوش شنوایی نبود، بلکه امروزه شاهدیم که خروجی شورا به نحوِ سامانمند انتخابات را به سوی عدم مشارکت بخش‌های بزرگی از جامعه سوق می‌دهد.

با همۀ این احوال و با وجود تمامی دلخوری‌ها و نگرانی‌ها و انتقادها، حزب ندای ایرانیان اعلام می‌دارد جداً مخالفِ قهر با صندوق رأی و کناره‌جویی از انتخابات بوده و پشت کردن به صندوق رأی را کنشی منفعلانه و بی‌ثمر می‌داند، لذا به قدر وسع، برای بر هم زدن سناریوهای خطرناک حذف مردم و در جهت حفظ جمهوریت نظام و در نهایت بهبود و تغییر شرایط به نفع مردم‌، مشارکت را بر کناره‌گیری از عرصه انتخابات و تحریم ترجیح می‌دهد. باشد که با این راهبرد فداکارانه، آخرین روزنۀ امید و اصلاح در سال‌های آینده بسته نشود.

در پایان حزب ندای ایرانیان از «جبهه اصلاحات ایران» و احزاب اثرگذار جریان اصلاحات درخواست می‌کند با اتخاذ نگاهی بلندمدت، فعالانه وارد عرصه انتخابات شده و ضمن طرح مطالبات مردم ایران، تلاش کنند با اتکا بر اراده و توان جمعی، یک بازی به ظاهر تشریفاتی را بر هم زنند. هم‌چنین از آحاد ایرانیانی که دل در گرو این آب و خاک دارند، از شرایط موجود آزرده‌اند و تغییر را راهکار کلیدی حل بحران‌های چندوجهی ایران معاصر قلمداد می‌کنند، درخواست دارد بر خواست‌های خود از مسیر صندوق رأی پافشاری کنند و نتیجه را تغییر دهند. چرا که معتقدیم: «اگر داور به نفع حریف سوت می‌زند، به جای ترک زمین، باید با تمام وجود ماند و مبارزه کرد.»


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی