×
سیاسی
شناسه خبر : 70466
تاریخ انتشار : شنبه 1400/03/22 ساعت 10:22
حزب ندای ایرانیان، «جبهه اصلاحات ایران» را به حضور فعالانه در عرصه انتخابات دعوت کرد

حزب ندای ایرانیان، «جبهه اصلاحات ایران» را به حضور فعالانه در عرصه انتخابات دعوت کرد

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400 حزب ندای ایرانیان طی بیانیه‌ای دلایل خود برای شرکت در انتخابات را تشریح کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

در واپسین روزهای بهار سیاست‌ورزی و ایام خاطره‌انگیز خرداد پررخداد، امسال در حالی به استقبال انتخابات ریاست جمهوری 1400 برای تعیین هشتمین رئیس‌جمهور تاریخ ایران می‌رویم که متأسفانه برخی از بدیهیّاتِ گفتمانِ انقلابِ اسلامی بعضاً در شُبهه و مُخاطره افتاده است. نهال انقلاب اسلامی57 از دو ریشۀ الهیِ اسلامیت و جمهوریّت رویید و تاکنون نیز همواره به آن‌ها مفتخر بوده و همان ریشه‌ها نیز در تمام این سال‌ها نگهبانان واقعی آن بوده‌اند. لذا در این ایام سخت که از منجنیق فلک سنگ فتنه می‌بارد، به‌جاست تا بر اهمیت اصل انتخابات و صندوق رأی و ضرورتِ حیاتی جمهوریّتِ نظام تأکیدی مُوّکد داشته باشیم و برآیند نیروهایی که خواسته و ناخواسته موجب تضعیف این رکنِ رکین می‌شوند را به نقد بکشیم.

هرچند بر جریان تحریم‌طلب و اپوزیسیون خارج نشین، حَرجی نیست؛ اما باید از دست اعضای شورای نگهبان که با چنین رفتاری عملاً آب به آسیاب‌ کاهش مشارکت و دلسردی مردم ریختند، جداً گلایه‌مند باشیم و مَلول. چراکه با اعلام اسامیِ تائید ‌صلاحیت‌شدگان، نه تنها اصلاح‌طلبان، بلکه جریان‌های همسو با شورای نگهبان نیز در بُهت و حیرتی عظیم فرو رفتند. ظاهراً منطقِ خودی و غیرخودی تعمیم‌های وحشتناکی پیدا کرده تا جایی که حتی برخی از اعضای شورا را نیز به جایگاه منتقد کشانده است.

اکنون باید جداً هشدار داد که این رفتارها اصل اساسیِ جمهوریت نظام را که بنیاد خدشه‌ناپذیر جمهوری اسلامی است به پرتگاه می‌کشاند و نقش انتخابات و حضور همیشگی مردم در صحنه را که مبنای امنیت ملی کشور است، نابود می‌کند. دلسوزان نظام و دغدغه‌مند این آب و خاک بارها، مشفقانه، عملکرد شورای نگهبان را در رد صلاحیت‌ها و گرفتن حق انتخابات و محدود کردن دامنۀ مشارکت و بستن دست یک جریان سیاسی و هم‌زمان مبسوط‌الید ساختن جناحی دیگر، به نقد گرفتند، ولی شوربختانه نه تنها گوش شنوایی نبود، بلکه امروزه شاهدیم که خروجی شورا به نحوِ سامانمند انتخابات را به سوی عدم مشارکت بخش‌های بزرگی از جامعه سوق می‌دهد.

با همۀ این احوال و با وجود تمامی دلخوری‌ها و نگرانی‌ها و انتقادها، حزب ندای ایرانیان اعلام می‌دارد جداً مخالفِ قهر با صندوق رأی و کناره‌جویی از انتخابات بوده و پشت کردن به صندوق رأی را کنشی منفعلانه و بی‌ثمر می‌داند، لذا به قدر وسع، برای بر هم زدن سناریوهای خطرناک حذف مردم و در جهت حفظ جمهوریت نظام و در نهایت بهبود و تغییر شرایط به نفع مردم‌، مشارکت را بر کناره‌گیری از عرصه انتخابات و تحریم ترجیح می‌دهد. باشد که با این راهبرد فداکارانه، آخرین روزنۀ امید و اصلاح در سال‌های آینده بسته نشود.

در پایان حزب ندای ایرانیان از «جبهه اصلاحات ایران» و احزاب اثرگذار جریان اصلاحات درخواست می‌کند با اتخاذ نگاهی بلندمدت، فعالانه وارد عرصه انتخابات شده و ضمن طرح مطالبات مردم ایران، تلاش کنند با اتکا بر اراده و توان جمعی، یک بازی به ظاهر تشریفاتی را بر هم زنند. هم‌چنین از آحاد ایرانیانی که دل در گرو این آب و خاک دارند، از شرایط موجود آزرده‌اند و تغییر را راهکار کلیدی حل بحران‌های چندوجهی ایران معاصر قلمداد می‌کنند، درخواست دارد بر خواست‌های خود از مسیر صندوق رأی پافشاری کنند و نتیجه را تغییر دهند. چرا که معتقدیم: «اگر داور به نفع حریف سوت می‌زند، به جای ترک زمین، باید با تمام وجود ماند و مبارزه کرد.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد