×
فرهنگی
شناسه خبر : 69368
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/17 ساعت 16:21
یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و بازداشت فلسطینیان

یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و بازداشت فلسطینیان

شهرک نشینان صهیونیستی صبح امروز (دوشنبه) تحت حمایت پلیس رژیم اشغالگر به مسجد الاقصی یورش بردند و شهر قدس اشغالی و کرانه باختری شاهد بازداشت تعدادی از شهروندان فلسطینی از جمله اسرای آزاد شده بوده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل از سایت عربی 21، منابع فلسطینی اعلام کردند که ده‌ها تن از شهرک‌نشینان از دروازه المغاربه به مسجد الاقصی یورش بردند و اقدامات تحریک آمیزی را در محوطه آن انجام داده و از دروازه السلسله آن را ترک کردند.

در همین راستا، نیروهای رژیم صهیونیستی، صبح امروز (دوشنبه) در کرانه باختری کمپین بازداشت‌های گسترده‌ای را در کرانه باختری از جمله، در قدس اشغالی راه اندازی کردند.

 نیروهای رژیم صهیونیستی در شهر قدس اشغالی به تعدادی از محله‌های این شهر از جمله «شعفاط»، «رأس العامود»، «القرمی» و «الثوری» یورش بردند و منازل شهروندان فلسطینی را تفتیش و بازرسی کردند و 9 تن از اهالی شهر قدس را بازداشت کردند.

صهیونیست‌ها دو اسیر آزاد شده را در محله «الطیرة» در رام الله بازداشت کردند؛ آنها یک جوان دیگر را در جریان یورش به شهرک «بیرزیت» مورد ضرب و شتم قرار داده و وی را بازداشت کردند.

نیروهای اشغالگر پس از یورش به منزل دو جوان فلسطینی در اردوگاه «الجلزون» واقع در شمال شرق رام الله آنها را بازداشت کردند. صهیونیست‌ها یک جوان فلسطینی را در اردوگاه «العروب» واقع در شمال الخلیل بازداشت کردند و سه تن دیگر را پس از یورش به منازل آنها در این شهر بازداشت کردند.

اشغالگران صهیونیستی همچنین «خالد محمد غنیم» 17 ساله و «محمد رامی صلاح» 16 ساله را پس از یورش به منازل خانواده‌های آنها در شهرک «الخضر» واقع در جنوب بیت لحم بازداشت کردند.

نیروهای رژیم صهیونیستی به تعدادی از منازل شهروندان فلسطینی در شهرک «بیت فجار» یورش بردند و محتویات داخل این منازل را غارت کردند و آنها همچنین به مناطق «حرملة»، «جناتا»، «هندازة» و «رخمة» یورش بردند.

از سوی دیگر، مسئولان اداره جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در جریان دیدار با بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی سفر اخیرش به واشنگتن نگرانی خود را نسبت به وضعیت شهر قدس اشغالی و احتمال اینکه این تنش منجر به درگیری نظامی دیگری بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در نوار غزه شود، اعلام کردند.

بنی گانتس با فرماندهان سرویس امنیتی نشستی برگزار کرد و در پایان این نشست خواستار تغییر روند راهپیمایی تحریک آمیز موسوم به «راهپیمایی پرچم‌» شدند که گروه‌های شهرک‌نشینی و راست‌گرای افراطی آن را سازماندهی کرده و شرکت کنندگان در این راهپیمایی در روز پنج‌شنبه آتی از شهرک «القدیمه» واقع در شهر قدس اشغالی، محله اسلامی، دروازه «العامود» عبور خواهند کرد و وارد صحن البراق خواهند شد.

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» به نقل از منابع امنیتی اعلام کرد، تصمیم درست، دور کردن شرکت کنندگان در این راهپیمایی از محله اسلامی در شهرک القدیمه است.

منابع همچنین ادعا کردند، وضعیت در نوار غزه بسیار حساس است و یحیی سنوار، رهبر جنبش حماس در غزه به دنبال بهانه برای تنش جدید است و احتمالا آن را در رخدادهای قدس پیدا کند.

منابع مذکور اعلام کردند، رژیم صهیونیستی پس از برقراری آتش بس به دنبال اعمال سازش‌های جدید با جنبش حماس است و ورود کمک مالی قطر به نوار غزه تنها به واسطه تشکیلات خودگردان فلسطین انجام می‌شود.

منابع ادامه دادند، جنبش حماس مخالف این امر است و نگران اقدامات اسرائیلی برای کاهش عبور کالاها از ایست‌های بازرسی است.

پیشتر یحیی سنوار اعلام کرده بود: اگر نبرد با رژیم صهیونیستی تکرار شود، شکل خاورمیانه تغییر خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: ما به دشمن صهیونیستی ثابت کردیم که مسجدالاقصی کسانی را دارد که از آن حمایت می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد