×
سیاسی
شناسه خبر : 69211
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/03/12 ساعت 11:31
منابع نزدیک به حزب‌الله: سیدحسن نصرالله در سلامتی کامل است

منابع نزدیک به حزب‌الله: سیدحسن نصرالله در سلامتی کامل است

منابع نزدیک به دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کردند که او در سلامتی کامل به سر می‌برد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: درپی شایعات منتشر شده درباره شرایط جسمانی سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان منابع نزدیک به ایشان تایید می‌کنند که سید نصرالله به طور خاص در فصل بهار دچار حساسیت و آلرژی‌های بهاری می‌شود و اکنون شرایط جسمانی او رو به بهبودی است.

این منابع تاکید کردند، شایعاتی که درباره ابتلای دبیرکل حزب الله به کرونا منتشر شده صحت ندارد.

بعد از سخنرانی‌های اخیر «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان به‌مناسبت روز جهانی و قدس و سالروز آزادسازی جنوب لبنان، شایعاتی در رسانه‌ها به‌ویژه سایت‌های شبکه‌های اجتماعی درباره وضعیت جسمانی ایشان منتشر شده بود. رسانه‌های دشمن نیز طبق عادت، با سوءاستفاده در صدد ایجاد یک جنگ روانی و رسانه‌ای علیه مقاومت بودند.

«فیصل شکر» معاون منطقه «بقاع» حزب‌الله، در خصوص موضوع وضعیت جسمانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد: وضعیت جسمانی سید حسن نصرالله خوب است و مراحل بهبودی خود را از حساسیت فصلی که اخیراً دچار آن شده بود، می‌گذراند، همچنین شایعاتی که درباره ابتلای ایشان به اپیدمی کرونا و سایر بیماری‌ها منتشر شده است صحت ندارد.

وی در ادامه تأکید کرد: جای هیچ گونه ترس و نگرانی نیست، اما محبتی که مردم نسبت به سیدحسن دارند باعث شده است که نتوانند هیچ گونه بیماری و حتی سرماخوردگی ایشان را تحمل کنند.

فیصل شکر درباره شایعاتی که اخیراً رسانه‌ها و سایت‌های شبکه‌های اجتماعی درباره شرایط جسمانی دبیرکل حزب‌الله منتشر کرده‌اند، گفت: آنچه در این زمینه اتفاق افتاده تلاش برای سوءاستفاده دشمن از طریق ایجاد جنگ روانی با هدف قرار دادن طرفداران مقاومت و رهبری آن است. همان‌طور که همه می‌دانند هدف دشمن کسب هرگونه دستاورد علیه مقاومت و به‌ویژه در جنگ رسانه‌ای است که خود سید حسن نصرالله پیشگام این جنگ علیه دشمن و پروژه‌های آن است. اما هیچ یک از تلاش‌های دشمن برای ایجاد تشویش و نیز ادعاهای آن تأثیری بر توانایی‌های مقاومت نمی‌گذارد.

این مقام حزب‌الله لبنان در ادامه اظهار داشت: آنچه اتفاق افتاده کاملاً شفاف بود و بنابراین جای هیچ گونه نگرانی و یا پیگیری این دروغ‌هایی که دشمن صهیونیستی همواره در حال بسط و گسترش آن است، وجود ندارد.

وی همچنین اخبار دروغ منتشرشده در رسانه‌ها درباره به کما رفتن سید حسن نصرالله و این را که رهبری حزب‌الله در حال جست‌وجوی یک شخصیت جایگزین برای ایشان از میان اسامی مطرح‌شده است به‌کلی تکذیب کرد و تأکید کرد: سید حسن به‌زودی با بهبودی کامل در برابر طرفداران خود ظاهر خواهد شد.

این مقام حزب‌الله در ادامه تصریح کرد: آنچه سید حسن نصرالله به آن دچار شده است یک سرماخوردگی شدید و حساسیت در ریه‌هاست که ایشان همه‌ساله در فصل بهار دچار این عارضه می‌شوند؛ اما امسال حساسیت فصلی ایشان همزمان با ماه رمضان و روز قدس و اخیراً نیز سالروز آزادسازی جنوب لبنان بود که ایشان در این مناسبت‌ها با وجود هشدارهای کادر پزشکی در برابر مخاطبان حاضر شدند.

وی در پایان گفت: هر انسانی می‌تواند در معرض و شرایط بیماری قرار بگیرد و طبیعتاً بیماری شخصیتی همچون سید حسن نصرالله که در قلب میلیونها انسان جای دارد موجب حساسیت مردم می‌شود، اما من از طریق تریبون شما به طرفداران مقاومت اطمینان می‌دهم که حال سید حسن نصرالله خوب است و به‌زودی از این بیماری بهبود می‌یابد و در برابر طرفداران خود ظاهر خواهد شد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود