×
فرهنگی
شناسه خبر : 69140
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/10 ساعت 11:37
بدهی میلیاردی صداوسیما به ورزش

بدهی میلیاردی صداوسیما به ورزش

سهم تبلیغات ناشی از پخش مسابقات ورزشی در لایحه اصلاحی دولت تغییری نکرد تا با لحاظ بدهی 15 میلیارد تومانی سازمان صدا و سیما به وزارت ورزش و جوانان که مربوط به سال 99 است، میزان طلب ورزش از این سازمان در سال 1400 به 60 میلیارد تومان برسد.

نورنیوز-گروه جامعه: در سال 95 مقوله حق پخش تلویزیونی رقابت های ورزشی در برنامه پنج ساله ششم توسعه لحاظ و سازمان صداوسیما ملزم شد که حق پخش تلویزیونی رقابت های ورزشی را پرداخت کند، اما این مسئله باز هم مورد توجه سازمان صداوسیما قرار نگرفت تا در نهایت موضوع در قانون بودجه سال 99 مدنظر قرار گرفت و سهم وزارت ورزش 30 و سهم سازمان صدا و سیما 70 درصد تعیین شد.

بر اساس قانون بودجه سال 1399 مشخص شد که به استناد بند (پ) ماده (92) قانون برنامه ششم توسعه، وزارت ورزش و جوانان و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مکلف هستند درآمدهای تبلیغاتی ناشی از پخش مسابقات ورزشی را به ردیف درآمدی شماره 140184 نزد خزانه‌داری کل‌ کشور واریز کنند. وجوه واریزی از محل ردیف 530000-49 مندرج در جدول شماره (9) این قانون به نسبت 30 درصد در اختیار وزارت ورزش و جوانان (برای کمک به فدراسیون‌های مربوطه) و 70 درصد در اختیار سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرد.

در این قانون، همچنین درآمد حاصل از تبلیغات ناشی از پخش مسابقات ورزشی موضوع بند(پ) ماده 92 قانون برنامه ششم توسعه در ردیف ملی 50 میلیارد تومان در نظر گرفته شد که بر این اساس سهم سازمان صدا و سیما 35 و سهم وزارت ورزش 15 میلیارد تومان است.

با این وجود اما سازمان صدا و سیما تا به امروز سهم 15 میلیارد تومان تعیین شده بر اساس قانون بودجه سال 99، از محل درآمد حاصل از تبلیغات ناشی از پخش مسابقات ورزشی را به وزارت ورزش پرداخت نکرده است. در این راستا، بر اساس اعلام ژاله فرامرزیان، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان به ایسنا، صدا و سیما در سال 99 مبادرت به واریز درآمدهای تبلیغاتی ناشی از پخش مسابقات ورزشی به ردیف درآمدی شماره 140184نزد خزانه‌داری کل‌ کشور نکرده است و اینگونه سهم 30 درصدی وزارت ورزش و جوانان از محل مربوطه پرداخت نشده است؛ مسئله ای که از سوی این وزارتخانه به نهادهای نظارتی گزارش شده است.

پیش از اتمام سال 99 نیز، مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان به ایسنا اعلام کرد تا پایان دی ماه، حتی یک ریال هم از سوی سازمان صداوسیما به این حساب واریز نشده است و در هر صورت نهادهای نظارتی و مجلس شورای اسلامی از وزارت ورزش خواستار ارائه گزارش شدند و ما نیز اعلام کردیم که این سازمان به قانون عمل نکرده و باید پاسخگو باشد، در نهایت هم امیدواریم نهادهای نظارتی پیگیری های لازم را انجام دهند، چرا که این مبلغ حق ورزش ایران است و به تمام رشته های ورزشی تعلق دارد.

بر اساس لایحه بودجه سال 1400، درآمد حاصل از تبلیغات ناشی از پخش مسابقات ورزشی 150 میلیارد تومان برآورد شد که باید به نسبت 30 به 70 بین وزارت ورزش و جوانان و سازمان صدا و سیما تقسیم شود، مسئله ای که در لایحه اصلاحی ارائه شده از سوی دولت به مجلس جایی نداشته است تا اینگونه و با همین رقم به قانون تبدیل شود.

بنابراین سهم وزارت ورزش و جوانان از سهم تبلیغات ناشی از پخش مسابقات ورزشی که 150 میلیارد تومان برآورد شده بر اساس قانون بودجه سال 1400 معادل 30 درصد است که برابر 45 میلیارد تومان می شود و با لحاظ بدهی 15 میلیارد تومانی سازمان صدا و سیما به وزارت ورزش و جوانان مطابق قانون بودجه، در سال جاری بدهی این سازمان به ورزش ایران معادل 60 میلیارد تومان خواهد شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
اختصاصی/آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران
نورویدیو | چرایی ایران یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد
واشنگتن در حال اخراج ژانرال‌های آمریکایی
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جاده چالوس یکطرفه شد
حمله به پل شهری مصداق بارز جنایت جنگی است
دشمن در تعرض دانشگاه ها سعی دارد مسیر پیشرفت علمی کشور را مختل کند
رئیس جمهوری برخاسته از عصر پیش از حجر
وضعیت آب و هوا امروز 14 فروردین 1405 +وضعیت استانها
کیفیت هوای پایتخت «قابل قبول» شد