×
فرهنگی
شناسه خبر : 69087
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/03/09 ساعت 10:46
تحلیل نتایج اولیه تزریق واکسن مشترک ایران و کوبا در اواخر خرداد

انستیتو پاستور

تحلیل نتایج اولیه تزریق واکسن مشترک ایران و کوبا در اواخر خرداد

رییس انستیتو پاستور ایران با اشاره به آغاز تزریق دُز دوم واکسن انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای برای 24 هزار داوطلب از هفته گذشته، گفت: امیدواریم با پایان تزریق به افراد داوطلب در فاز سه این واکسن، بتوانیم نتایج اولیه را در اواخر خردادماه تحلیل کنیم تا در صورت مثبت بودن نظرات کارشناسان سازمان غذا و دارو، مجوز مصرف را دریافت کنیم.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر علیرضا بیگلری با اعلام این خبر که تزریق اولیه واکسن مشترک انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا که در فاز نهایی یا فاز سه قرار دارد، گفت: برای 24 هزار نفر از مردم ایران در 7 استان و 8 شهر کشور شامل اصفهان، یزد، کرمان، بندرعباس، ساری، بابل، همدان و زنجان تزریق انجام شده و از هفته گذشته تزریق دُز دوم برای این 24 هزار نفر آغاز شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر دو دُز واکسن مشترک انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا که به فاصله 28 روز در 8 شهر کشور تزریق می شود، در دو شهر زنجان و یزد دُز یادآور بعد از یک ماه نیز به داوطلبان تزریق می شود. سازمان جهانی بهداشت عنوان می کند که همه واکسن ها به دُز یادآور نیاز خواهند داشت؛ اما شاید این واکسن، اولین واکسنی باشد که دُز یادآور دارد و این کمک بسیار خوبی است که بتوانیم در مرحله کارآزمایی بالینی، نتایج را بررسی کنیم.

رییس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: بر اساس شواهد، وجود دُز یادآور واکسن کرونا سبب می شود که سطح ایمنی افزایش بسیار زیادی داشته باشد و امیدواریم که بتوانیم شاهد ایمنی بسیار خوبی از این واکسن در سطح عمومی در کشور داشته باشیم.

دکتر بیگلری خاطرنشان کرد: همه واکسن ها وقتی مورد مطالعه قرار می گیرند، از ابتدا کمیته های مستقلی وجود دارند که عوارض آنها را ثبت و پیگیری می کنند؛ اما در جمع بندی که برای 24 هزار تزریق اولیه این واکسن داشته ایم، نگرانی خاصی بابت عوارض واکسن وجود نداشت که بتوانیم آنها را به واکسن مرتبط بدانیم.

وی افزود: برای همه واکسن هایی که وارد مرحله کارآزمایی بالینی می شوند، با دقت و وسواس بسیار زیاد توسط چندین کمیته مستقل، بررسی های عوارض واکسن انجام می شود و این کمیته ها، خارج از مجموعه های تولیدکننده هستند تا عوارض احتمالی را شناسایی و در صورت تایید، برای واکسیناسیون عمومی از آن استفاده کنند. امیدواریم با پایان تزریق واکسن به داوطلبان در فاز سه بالینی و تحلیل نتایج، بتوانیم مجوز استفاده عمومی را در آینده نزدیک دریافت کنیم.

دکتر بیگلری یادآور شد: انستیتو پاستور ایران مجموعه ای با قدمت و سابقه درخشان بیش از یک قرن در تولید واکسن است و این موسسه اعتبار بالایی در ساخت و همچنین کنترل کیفی واکسن ها دارد که نشانه آن، وجود اثرات واکسن های انستیتو پاستور ایران در بدن تمام ایرانی ها در نسل های مختلف است. نوزادانی که به دنیا می آیند، یکی از اولین واکسن هایی که دریافت می کنند، واکسن های تولیدی انستیتو پاستور ایران است.

به نقل از وبدا، رییس انستیتو پاستور ایران خاطرنشان کرد: با توجه به اعتماد عمومی نسبت به محصولات انستیتو پاستور ایران و دقت بسیار بالایی که در طراحی واکسن مشترک دو موسسه صاحب نام در تولید واکسن یعنی انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا شده، همانگونه که پیش بینی می شد، استقبال بسیار خوبی از حضور در فاز سه کارآزمایی بالینی این واکسن شد و تعداد داوطلبان در تمام شهرها به اندازه کافی بود و خوشبختانه با توجه به ارتباط مردم و بدون عوارض بودن آن، دیگران را تشویق به حضور در این کارآزمایی می کردند و مسلما وقتی این واکسن به تولید انبوه برسد و وارد استفاده عمومی شود، با توجه به کیفیت بالایی که دارد، اعتماد بیشتری از سوی مردم را خواهد داشت و مورد استقبال گسترده قرار می گیرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو