×
سیاسی
شناسه خبر : 69064
تاریخ انتشار : شنبه 1400/03/08 ساعت 12:34
سردار قاآنی: شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد

سردار قاآنی: شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بیش از سه‌هزار موشکی که از سمت مقاومت به سرزمین‌های اشغالی شلیک شد، در فلسطین تولید شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید حجازی طی سخنانی، اظهار داشت: سردار حجازی از جمله کسانی بود که در همراهی حاج قاسم برای پر کردن دست مقاومت، توان بالایی گذاشت و نماد آن خدمت‌هایی که شهید سلیمانی و حاج‌ قاسم کردند، در چنین وقتی ـ مقاومت جانانه‌ فلسطینی‌ها در مقابله با رژیم صهیونیستی ـ دیده شد.

وی افزود: چهلم شهادت این شهید عالی‌قدر نگذشته است که صحنه‌ای به‌وجود آمد و جهان اسلام و همه حق‌طلبان جهان، احساس سربلندی کردند از مقاومتی که در سرزمین فلسطین انجام شد، اینها تنها بخشی از خدماتی است که شهیدان عالی‌قدر ما شهید سلیمانی و شهید حجازی به جبهه مقاومت کرده‌اند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شهید سلیمانی، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد» و دیدیم که غزه با وجود آنکه 15 سال است در تحریم قرار دارد، چگونه مردانه از همه سرزمین فلسطین دفاع می‌کند.

سردار قاآنی اضافه کرد: در سه روز اول نبرد فلسطینیان با رژیم صهیونیستی به‌اندازه تمام جنگ 22روزه موشک به‌سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کردیم که این اقتدار جبهه مقاومت است و معنی فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند «دست این بچه‌ها را حاج قاسم پُر کرد» و این دست پر در این جنگ 12روزه خودش را نشان داد.

وی ادامه داد: بیش از سه‌هزار موشکی که از سمت مقاومت به سرزمین‌های اشغالی شلیک شد، تولیدشده در همین جغرافیا است. از امروز به بعد پیام مقاومت به فرزندان فلسطینی این است که برنامه‌ریزی‌هایتان باید برای اداره کل فلسطین باشد و بدون شک و تردید رژیم صهیونیستی باید به زمانی فکر کند که این سرزمین دیگر در کنترل و اختیار آنها نیست. به همه صهیونیست‌ها توصیه می‌کنم قبل از آنکه خانه‌هایی که در اروپا و آمریکا و جاهای دیگر فروختید و به سرزمین فلسطین آمدید، گرانتر از امروز شود، برگردید و خانه‌های خودتان را مجدداً خریداری کنید.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: شاید برای شما جالب باشد زیرا این مطالب را در رسانه‌ها نمی‌گویند، سنگین‌ترین گلوله‌های مقاومت فلسطین، آخرین گلوله‌هایی بود که به سرزمین‌های اشغالی زده شد که این نشان‌ از قدرت، قوت و تعریف درست مقاومت است.

وی تصریح کرد: مقاومت فلسطین به‌گونه‌ای عمل کرد که از روز اول رژیم صهیونیستی ملتمسانه از کشورهای واسطه می‌خواست که تماس بگیرند و فشار بیاورند تا بچه‌های فلسطینی جنگ را متوقف کنند و این بچه‌های مقتدر شروطشان را بیان کردند و در صورت پذیرش شروط، حاضر به آتش‌بس بودند و تا زمانی که این شروط خود را به طرف صهیونیستی تحمیل نکردند، دست از جنگ برنداشتند.

سردار قاآنی افزود: امروز در سراسر عالم به‌برکت شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی و شهید حجازی، همه باور دارند که مقاومت در هر صحنه‌ای جواب می‌دهد. من به‌عنوان کسی که کنار بچه‌های مقاومت حضور داشته و روحیه آنها را دیده‌ام و می‌شناسم، باید عرض کنم گذشت زمانی که رژیم صهیونیستی می‌خواست با سلاح، تیر و تفنگ، بچه‌های فلسطینی را از پا دربیاورد. امروز این بچه‌ها همه امکانات گسترده‌ای را که در جنگ 12روزه استفاده کردند در سرزمین‌های اشغال‌شده، تولید کردند.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: رژیم صهیونیستی باید فکری کند برای آن روزی که ذلیلانه این خاک را ترک می‌کند و برادران ما در فلسطین از امروز باید برای آن روز برنامه‌ریزی و با تدبیر اقدام کنند. فلسطینی‌ها در این جنگ 12روزه بسیاری از تأسیسات زیربنایی را که می‌توانستند هدف قرار دهند نداشتند زیرا زمان زیادی طول نخواهد کشید که خودشان از این تأسیسات استفاده خواهند کرد.

سردار قاآنی گفت: در جنگ 12روزه اثبات شد که فلسطینی‌های قهرمان باید در فکر اداره کل سرزمین خود باشند و رژیم صهیونیستی نیز باید از الآن به فکر ترک این سرزمین باشد. این وعده الهی و قول رهبر معظم انقلاب و تحقق‌پذیر است و شهید حجازی کسی بود که در تحقق این وعده الهی عمرش را گذاشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»