×
سیاسی
شناسه خبر : 69064
تاریخ انتشار : شنبه 1400/03/08 ساعت 12:34
سردار قاآنی: شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد

سردار قاآنی: شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بیش از سه‌هزار موشکی که از سمت مقاومت به سرزمین‌های اشغالی شلیک شد، در فلسطین تولید شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید حجازی طی سخنانی، اظهار داشت: سردار حجازی از جمله کسانی بود که در همراهی حاج قاسم برای پر کردن دست مقاومت، توان بالایی گذاشت و نماد آن خدمت‌هایی که شهید سلیمانی و حاج‌ قاسم کردند، در چنین وقتی ـ مقاومت جانانه‌ فلسطینی‌ها در مقابله با رژیم صهیونیستی ـ دیده شد.

وی افزود: چهلم شهادت این شهید عالی‌قدر نگذشته است که صحنه‌ای به‌وجود آمد و جهان اسلام و همه حق‌طلبان جهان، احساس سربلندی کردند از مقاومتی که در سرزمین فلسطین انجام شد، اینها تنها بخشی از خدماتی است که شهیدان عالی‌قدر ما شهید سلیمانی و شهید حجازی به جبهه مقاومت کرده‌اند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شهید سلیمانی، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «شهید سلیمانی دست بچه‌های مقاومت را پُر کرد» و دیدیم که غزه با وجود آنکه 15 سال است در تحریم قرار دارد، چگونه مردانه از همه سرزمین فلسطین دفاع می‌کند.

سردار قاآنی اضافه کرد: در سه روز اول نبرد فلسطینیان با رژیم صهیونیستی به‌اندازه تمام جنگ 22روزه موشک به‌سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کردیم که این اقتدار جبهه مقاومت است و معنی فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند «دست این بچه‌ها را حاج قاسم پُر کرد» و این دست پر در این جنگ 12روزه خودش را نشان داد.

وی ادامه داد: بیش از سه‌هزار موشکی که از سمت مقاومت به سرزمین‌های اشغالی شلیک شد، تولیدشده در همین جغرافیا است. از امروز به بعد پیام مقاومت به فرزندان فلسطینی این است که برنامه‌ریزی‌هایتان باید برای اداره کل فلسطین باشد و بدون شک و تردید رژیم صهیونیستی باید به زمانی فکر کند که این سرزمین دیگر در کنترل و اختیار آنها نیست. به همه صهیونیست‌ها توصیه می‌کنم قبل از آنکه خانه‌هایی که در اروپا و آمریکا و جاهای دیگر فروختید و به سرزمین فلسطین آمدید، گرانتر از امروز شود، برگردید و خانه‌های خودتان را مجدداً خریداری کنید.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: شاید برای شما جالب باشد زیرا این مطالب را در رسانه‌ها نمی‌گویند، سنگین‌ترین گلوله‌های مقاومت فلسطین، آخرین گلوله‌هایی بود که به سرزمین‌های اشغالی زده شد که این نشان‌ از قدرت، قوت و تعریف درست مقاومت است.

وی تصریح کرد: مقاومت فلسطین به‌گونه‌ای عمل کرد که از روز اول رژیم صهیونیستی ملتمسانه از کشورهای واسطه می‌خواست که تماس بگیرند و فشار بیاورند تا بچه‌های فلسطینی جنگ را متوقف کنند و این بچه‌های مقتدر شروطشان را بیان کردند و در صورت پذیرش شروط، حاضر به آتش‌بس بودند و تا زمانی که این شروط خود را به طرف صهیونیستی تحمیل نکردند، دست از جنگ برنداشتند.

سردار قاآنی افزود: امروز در سراسر عالم به‌برکت شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی و شهید حجازی، همه باور دارند که مقاومت در هر صحنه‌ای جواب می‌دهد. من به‌عنوان کسی که کنار بچه‌های مقاومت حضور داشته و روحیه آنها را دیده‌ام و می‌شناسم، باید عرض کنم گذشت زمانی که رژیم صهیونیستی می‌خواست با سلاح، تیر و تفنگ، بچه‌های فلسطینی را از پا دربیاورد. امروز این بچه‌ها همه امکانات گسترده‌ای را که در جنگ 12روزه استفاده کردند در سرزمین‌های اشغال‌شده، تولید کردند.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: رژیم صهیونیستی باید فکری کند برای آن روزی که ذلیلانه این خاک را ترک می‌کند و برادران ما در فلسطین از امروز باید برای آن روز برنامه‌ریزی و با تدبیر اقدام کنند. فلسطینی‌ها در این جنگ 12روزه بسیاری از تأسیسات زیربنایی را که می‌توانستند هدف قرار دهند نداشتند زیرا زمان زیادی طول نخواهد کشید که خودشان از این تأسیسات استفاده خواهند کرد.

سردار قاآنی گفت: در جنگ 12روزه اثبات شد که فلسطینی‌های قهرمان باید در فکر اداره کل سرزمین خود باشند و رژیم صهیونیستی نیز باید از الآن به فکر ترک این سرزمین باشد. این وعده الهی و قول رهبر معظم انقلاب و تحقق‌پذیر است و شهید حجازی کسی بود که در تحقق این وعده الهی عمرش را گذاشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور