×
فرهنگی
شناسه خبر : 68985
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/03/05 ساعت 13:58
آبرسانی سیار به 7 هزار روستای کشور

آبرسانی سیار به 7 هزار روستای کشور

مدیرعامل آبفای کشور گفت: طی تفاهم‌نامه‌ای که با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منعقد شد، 20 درصد از هزینه آبرسانی به 130 روستای استان سیستان و بلوچستان تامین خواهد شد.

نورنیوز-گروه جامعه: حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور امروز در مراسم امضای تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه در بودجه 1400 ظرفیت‌های مناسبی برای تأمین اعتبارات مورد نیاز آبرسانی به روستاها در نظر گرفته شده است، گفت: از منابع مختلف توانستیم اعتبارات مناسبی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی روستایی استفاده کنیم تا در روستاها نیز مانند شهرها روند آبرسانی پایدار باشد. در حال حاضر نیز در تلاشیم تا از محل اعتبارات توسعه مناطق محروم برای تکمیل و بهره برداری پروژه‌های آبرسانی روستایی استفاده کنیم.

وی با اعلام اینکه در نتیجه بهره برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی 9 میلیون نفر از آب باکیفیت پایدار بهره مند شدند، ادامه داد: هر چند که اعتبارات ارزی از صندوق توسعه ملی به طور مستقیم برای این طرح‌ها تخصیص داده نشد اما معادل ریالی آن در اختیار ما قرار گرفت تا طرح‌ها را تکمیل و مورد بهره برداری قرار دهیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تعدد پروژه‌ها در حوزه آبرسانی به ویژه آبرسانی روستایی زیاد است، توضیح داد: تاکنون برای برقراری ارتباط با مجموعه‌های مردم نهاد تأخیر داشته‌ایم و با کندی ارتباط گرفته‌ایم، در همین راستا در روزهای پایانی سال گذشته تفاهم نامه‌ای را با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منعقد کردیم که طی حدود دو هفته آینده عملیاتی می‌شود.

جانباز توضیح داد: اولویت ما برای آبرسانی، روستاهای کم برخوردار است که با چالش جدی آب روبرو هستند. با همین هدف تصمیم گرفته‌ایم تا اجرای تفاهم نامه خود را که امروز با ستاد اجرایی فرمان منعقد شد از استان سیستان و بلوچستان که کم تراکم ترین و کم بارش ترین استان بوده و دارای منابع آبی کمی است، آغاز کنیم.

به گفته مدیرعامل آبفای کشور، برنامه ریزی کرده‌ایم تا به 2 هزار و 200 روستا در طرح آبرسانی ملی که جمعیتی حدود 750 هزار نفر را شامل می‌شود، آبرسانی کنیم.

وی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تقبل کرده است تا از محل اعتبارات و نیروی انسانی خود 20 درصد از هزینه‌های آبرسانی به هر روستا را تقبل کند و برای نخستین هدف گذاری 130 روستا مدنظر قرار دارند. این تفاهم نامه طی 10 تا 15 روز آینده اجرا می‌شود. البته لازم به تأکید است که پروژه‌هایی باید در این طرح مدنظر قرار گیرند که سریع‌تر به بهره برداری رسیده تا مردم از آن زودتر منتفع شوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه سال سختی را از نظر کاهش بارندگی تجربه می‌کنیم، گفت: امسال را به جرأت می‌توان کم بارش ترین و گرم‌ترین سال طی 50 سال گذشته دانست، این در حالی است که از پاییز سال گذشته پایش جمعیتی کشور به لحاظ تراکمی را در دستور کار داریم تا بر اساس آن برای آبرسانی برنامه ریزی کنیم به همین دلیل تمام توان خود را برای اجرای تمهیدات لازم با هدف آبرسانی پایدار به کار بسته‌ایم. پیش بینی می‌شود با وجود همه این شرایط به بیش از 7 هزار روستا به صورت سیار آبرسانی کنیم.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 25 تیر 1405؛ بازار در انتظار فتح قله‌های جدید
جاماندگان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بخوانند؛ مهلت ثبت‌نام اعلام شد
هری کین راز شکست انگلیس مقابل آرژانتین را فاش کرد
بحران اعتماد به نتانیاهو ادامه دارد؛ رقابت نفسگیر احزاب اسرائیلی در نظرسنجی ها
آمادگی کامل توانیر برای تامین برق پایدار آزمون کارشناسی ارشد
تفاهم نامه را چه‌کسی پاره کرد؟
قهرمانی تیم میکس تکواندوی ایران با شکست روسیه در فینال
اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین
روزهای 29 و 30 تیر از محور هراز تردد نکنید
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب ،هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا
استانداری کرمان شایعه حمله به 5 نقطه استان را تکذیب کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 25 تیر 1405+ جدول
موضع تازه پاکستان درباره بحران منطقه؛ زمان بازگشت به توافق فرا می‌رسد
هشدار درباره بحران برق اروپا؛ «منحنی اردک» بازار انرژی را به هم ریخت
هشدار سخنگوی ارتش: کنترل تنگه هرمز خط قرمز ایران است
جزئیات تعویق امتحانات نهایی 25 و 27 تیر درچهار استان جنوبی
آخرین وضعیت جاده‌های کشور ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
هشدار شدید ایران به آمریکا: زیرساخت بزنید، همه زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
سهم باشگاه‌های لیگ برتر از پاداش فیفا در جام جهانی 2026
مسی: رسیدن به دو فینال پیاپی جام جهانی کار هر کسی نیست
مارتینز راز صعود آرژانتین را فاش کرد؛ «با چاقو بین دندان‌ها جنگیدیم»
شب کابوس‌وار جود بلینگام؛ از پس گردنی به مدافع آرژانتین تا حذف انگلیس
قراردادی 82 میلیون دلاری ارسال لوله‌های توپ انگلیسی به اوکراین
چرا دیوان کیفری لاهه به دشمن شماره یک واشنگتن تبدیل شد؟
زمان اعلام نتایج کنکور ارشد مشخص شد
چرا پشت چراغ قرمز بی‌قراریم؟ کشف ریشه‌های یک رفتار همگانی
رویای واشنگتن؛ تغییر موازنه پس از جنگ
چراغ سبزِ نهادهای امنیتی برای برگزاری «کنکور سراسری» + زمان برگزاری کنکور
آغاز ماراتن آزمون کارشناسی ارشد 1405 از صبح امروز + راهنمای کامل
کالابرگ الکترونیکی امروز برای این گروه شارژ شد + جزئیات خرید
دیدارهای رده‌بندی و فینال جام جهانی 2026+ روز و زمان مسابقات
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 25 تیر+ وضعیت استان ها
جنگ سرد در زمین فوتبال؛ بنر جنجالی آرژانتینی‌ها علیه اشغالگری انگلیس
ورود اوپن‌ای‌آی به بازار گجت‌ها؛ رونمایی از بلندگوی هوشمند قابل حمل
حکم بازداشت بین‌المللی نتانیاهو در استانبول صادر شد
هند صادرکننده رسمی «مغزها»؛ وقتی فرار از وطن، استراتژی ملی می‌شود!
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 تیر 1405+ جدول پخش
شکست پروژه آسمان امن؛ چرا پروازها در جنوب عربستان فلج شد؟
شکاف در کاخ سفید؛ ترامپ در محاصره بن‌بست ایران و تهدید کوبا
آلزایمر در مسیر انفجار آماری؛ مبتلایان تا 2050 به 152 میلیون نفر می‌رسند
تضعیف سد دفاعی روده با کاهش یک پروتئین
روسیه: نیروهای غربی در صورت ورود به خاک اوکراین اهداف مشروع نظامی محسوب می‌شوند
صندلی داغ؛ قیمت نجومی بلیت فینال جام جهانی
رابط مغز و رایانه یادگیری حرکتی را تقویت می‌کند
نیویورک تایمز: محاصره دریایی دوباره ایران به قیمت نفت آسیب بیشتری وارد می‌کند
چاقی عامل اصلی سندرم قلبی، کلیوی و متابولیک
موافقت آمریکا با فروش 2 میلیارد دلار تسلیحات موشکی به عربستان
پیش‌دیابت؛ زنگ خطر خاموشی که می‌تواند به دیابت نوع 2 ختم شود
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند