×
فرهنگی
شناسه خبر : 68985
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/03/05 ساعت 13:58
آبرسانی سیار به 7 هزار روستای کشور

آبرسانی سیار به 7 هزار روستای کشور

مدیرعامل آبفای کشور گفت: طی تفاهم‌نامه‌ای که با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منعقد شد، 20 درصد از هزینه آبرسانی به 130 روستای استان سیستان و بلوچستان تامین خواهد شد.

نورنیوز-گروه جامعه: حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور امروز در مراسم امضای تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه در بودجه 1400 ظرفیت‌های مناسبی برای تأمین اعتبارات مورد نیاز آبرسانی به روستاها در نظر گرفته شده است، گفت: از منابع مختلف توانستیم اعتبارات مناسبی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی روستایی استفاده کنیم تا در روستاها نیز مانند شهرها روند آبرسانی پایدار باشد. در حال حاضر نیز در تلاشیم تا از محل اعتبارات توسعه مناطق محروم برای تکمیل و بهره برداری پروژه‌های آبرسانی روستایی استفاده کنیم.

وی با اعلام اینکه در نتیجه بهره برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی 9 میلیون نفر از آب باکیفیت پایدار بهره مند شدند، ادامه داد: هر چند که اعتبارات ارزی از صندوق توسعه ملی به طور مستقیم برای این طرح‌ها تخصیص داده نشد اما معادل ریالی آن در اختیار ما قرار گرفت تا طرح‌ها را تکمیل و مورد بهره برداری قرار دهیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تعدد پروژه‌ها در حوزه آبرسانی به ویژه آبرسانی روستایی زیاد است، توضیح داد: تاکنون برای برقراری ارتباط با مجموعه‌های مردم نهاد تأخیر داشته‌ایم و با کندی ارتباط گرفته‌ایم، در همین راستا در روزهای پایانی سال گذشته تفاهم نامه‌ای را با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منعقد کردیم که طی حدود دو هفته آینده عملیاتی می‌شود.

جانباز توضیح داد: اولویت ما برای آبرسانی، روستاهای کم برخوردار است که با چالش جدی آب روبرو هستند. با همین هدف تصمیم گرفته‌ایم تا اجرای تفاهم نامه خود را که امروز با ستاد اجرایی فرمان منعقد شد از استان سیستان و بلوچستان که کم تراکم ترین و کم بارش ترین استان بوده و دارای منابع آبی کمی است، آغاز کنیم.

به گفته مدیرعامل آبفای کشور، برنامه ریزی کرده‌ایم تا به 2 هزار و 200 روستا در طرح آبرسانی ملی که جمعیتی حدود 750 هزار نفر را شامل می‌شود، آبرسانی کنیم.

وی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تقبل کرده است تا از محل اعتبارات و نیروی انسانی خود 20 درصد از هزینه‌های آبرسانی به هر روستا را تقبل کند و برای نخستین هدف گذاری 130 روستا مدنظر قرار دارند. این تفاهم نامه طی 10 تا 15 روز آینده اجرا می‌شود. البته لازم به تأکید است که پروژه‌هایی باید در این طرح مدنظر قرار گیرند که سریع‌تر به بهره برداری رسیده تا مردم از آن زودتر منتفع شوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه سال سختی را از نظر کاهش بارندگی تجربه می‌کنیم، گفت: امسال را به جرأت می‌توان کم بارش ترین و گرم‌ترین سال طی 50 سال گذشته دانست، این در حالی است که از پاییز سال گذشته پایش جمعیتی کشور به لحاظ تراکمی را در دستور کار داریم تا بر اساس آن برای آبرسانی برنامه ریزی کنیم به همین دلیل تمام توان خود را برای اجرای تمهیدات لازم با هدف آبرسانی پایدار به کار بسته‌ایم. پیش بینی می‌شود با وجود همه این شرایط به بیش از 7 هزار روستا به صورت سیار آبرسانی کنیم.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب
تاکید بغداد و ریاض بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه
انفجار جایگاه سی‌ان‌جی هنگام سوخت‌گیری با 1 کشته و 3 مصدوم
گام نهایی آنکارا؛ لایحه انحلال حزب کارگران کردستان به پارلمان ترکیه رفت
اختلال در پروازهای آمریکا و اروپا بر اثر موج بی‌سابقه گرما
پشت پرده مصرف بالای برق؛ 5492 دستگاه ماینر جمع‌آوری شد
راهکارهای افزایش سهمیه بورسیه‌های تحصیلی میان ایران و تاجیکستان
هشدار وزارت بهداشت درباره ورود سگ و حیوانات خانگی به رستوران‌ها
آخرین آمار تردد اربعین؛ نیم‌میلیون زائر هنوز در عراق هستند
صاعقه وسط مسابقه فوتبال؛ پایان تلخ برای یک بازیکن جوان
فرصت ویژه برای دانش‌آموزان غایب امتحانات نهایی
انفجار مرگبار در جنوب لبنان؛ 9 اسرائیلی کشته و زخمی شدند
حادثه خونین در محور اهواز–شوش؛ 8 نفر کشته و مصدوم شدند
نزاع خانوادگی بر سر ارثیه، جان همسایه را گرفت
پیش بینی قیمت دلار فردا 15 مرداد/ سناریوی صعودی یا تثبیت در انتظار بازار؟
آخرین قیمت دلار آمریکا امروز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
دلیل افزایش قابل توجه قیمت برق چیست؟
بازیگر جوان سینما به خاک سپرده شد؛ آخرین سکانس زندگی مریم همتیان
دلیل افزایش 3 تا 4 برابری قبض برق اعلام شد
جزییات جدید از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 14 مرداد
پایان سرقت‌های سریالی زن سارق در کرمان؛ سرقت با کلت قلابی
پایان زندگی هنری یکی از ستون‌های تئاتر بریتانیا
رئیس‌جمهور: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در مذاکرات حمایت می‌کنیم
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا پنجشنبه 15 مرداد ؛ باد شدید و رگبار در راه است
قبض‌های آب و برق در شوک تابستانی/ چرا هزینه مصرف خانوارها 3 تا 4 برابر شد؟
خبر مهم برای زائران اربعین؛ تکلیف دینارهای باقی‌مانده مشخص شد
قیمت نقره امروز 14 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
رمز گشایی از آدرس غلط واشنگتن درباره مذاکرات هرمز
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه 15 مرداد