×
اقتصادی
شناسه خبر : 68970
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/03/05 ساعت 11:17
واردات قطعات لوازم خانگی ممنوع شود

واردات قطعات لوازم خانگی ممنوع شود

رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان لوازم خانگی گفت: به نمایندگی از قطعه سازان لوازم خانگی تقاضا داریم واردات هر نوع قطعه لوازم خانگی دارای تولید داخل ممنوع شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مرسل صدیق رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان لوازم خانگی در اولین گردهمایی فعالان این انجمن اظهار کرد: تمام قطعه سازان حداقل باید به علوم مربوط به محصولات خودشان و به کارگیری تکنولوژی‌های مربوط مسلط باشند تا کالایی در سطح استاندارد‌های بین‌المللی تولید کنند.

همین باعث شده تا داشتن نیروی کار و دانش فنی مناسب دغدغه اصلی فعالان حوزه قطعه سازی باشد. باید مواد اولیه، ویژگی‌های ساخت و کیفیت محصولات تولیدی با آمار و استاندارد به متقاضی ارائه شود. قطعه سازان افرادی تحصیل کرده و آگاه به علوم و استاندارد‌های حوزه هستند.

او با تاکید بر اهمیت هدف گذاری برای صادرات قطعات گفت: امروزه قطعات لوازم خانگی ایران به کشور‌های زیادی مثل انگلیس، مصر و سایر کشور‌های اروپایی صادر می‌شود. استاتدارد در بسیاری از کشور‌ها اولویت بررسی است و با جزئیات توسط خریداران سنجش می‌شود. انجمن قطعه سازان خودرو تاثیر چشمگیری بر رشد صنعت خودرو داشته است.

Iso ts راهکار آغازین برای حرکت به سمت استانداردسازی توسط این انجمن و بعد از آن iatf راهکار بعدی آن‌ها برای تحقق استاندارد سازی بود. در iatf محصولات با محوریت قطعه تولید می‌شدند و همین باعث شد امروز تفاوت زیادی با گذشته صنعت خودرو سازی داشته باشیم.

صدیق با تاکید بر ظرفیت ارزش افزوده 7 میلیاردی صنعت لوازم خانگی در کشور گفت: بالای 72 درصد از ارزش افزوده محصول را تولید قطعات به خود اختصاص می‌دهد. در تولید قطعه ماده خام به محصول با ارزش افزوده بالا تبدیل می‌شود. 927 هزار نفر در کشوری مثل آلمان درگیر لوازم خانگی هستند و بیش از 700 میلیارد دلار ارزش دارد. مدل‌های توسعه‌ای شرکت‌های بزرگ مبتنی بر تولید قطعات است.

رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان لوازم خانگی گفت: قطعه سازی در نهایت منجر به ساخت محصولی با کیفیت و قابل رقابت در بازار‌های جهانی شد. به نمایندگی از  قطعه سازان لوارم خانگی تقاضا داریم واردات هر نوع قطعه دارای تولید داخل ممنوع شود نه این که تنها به وضع تعرفه برای آن بسنده کنیم.

گاهی واردات سود بیشتری نسبت به تولیدات داخل دارد. با افزایش 5 درصدی تعرفه تنها قیمت محصول افزایش پیدا می کند و امروز این شرایط به ابزاری برای سوء استفاده‌ها تبدیل شده است. تقاضای ما تایید ماده 16 برنامه هفتم و حذف ماده 17 آن است.

او خطاب به وزارت صمت بیان کرد: شورای سیاست گذاری لوازم خانگی می‌تواند بسیاری از مشکلات ما را برطرف کند و امیدواریم این موضوع در وزارت صمت نهادینه شود و نگران از تغییر این ساختار با تغییر دولت هستیم. جایگاهی در کمیسیون صنایع مجلس در اختیار ما قرار بگیرد تا منافع واحد‌های تولیدی دفاع کنیم.

انباشت سرمایه در اتاق‌های بازرگانی به قدری زیاد شده که به فعالیت‌های حاشیه‌ای می‌پردازند پس انتظار همراهی با قطعه سازان را داریم. کانال قانونی از طریق اتاق‌های بازرگانی برای شنیده شدن حرف‌های ما ایجاد شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آتش‌بس بین واشنگتن و تهران «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» آمریکا است
دیدار رئیس جمهور عراق با المالکی درباره معرفی نامزد نخست‌وزیری
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌