×
اقتصادی
شناسه خبر : 68970
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/03/05 ساعت 11:17
واردات قطعات لوازم خانگی ممنوع شود

واردات قطعات لوازم خانگی ممنوع شود

رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان لوازم خانگی گفت: به نمایندگی از قطعه سازان لوازم خانگی تقاضا داریم واردات هر نوع قطعه لوازم خانگی دارای تولید داخل ممنوع شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مرسل صدیق رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان لوازم خانگی در اولین گردهمایی فعالان این انجمن اظهار کرد: تمام قطعه سازان حداقل باید به علوم مربوط به محصولات خودشان و به کارگیری تکنولوژی‌های مربوط مسلط باشند تا کالایی در سطح استاندارد‌های بین‌المللی تولید کنند.

همین باعث شده تا داشتن نیروی کار و دانش فنی مناسب دغدغه اصلی فعالان حوزه قطعه سازی باشد. باید مواد اولیه، ویژگی‌های ساخت و کیفیت محصولات تولیدی با آمار و استاندارد به متقاضی ارائه شود. قطعه سازان افرادی تحصیل کرده و آگاه به علوم و استاندارد‌های حوزه هستند.

او با تاکید بر اهمیت هدف گذاری برای صادرات قطعات گفت: امروزه قطعات لوازم خانگی ایران به کشور‌های زیادی مثل انگلیس، مصر و سایر کشور‌های اروپایی صادر می‌شود. استاتدارد در بسیاری از کشور‌ها اولویت بررسی است و با جزئیات توسط خریداران سنجش می‌شود. انجمن قطعه سازان خودرو تاثیر چشمگیری بر رشد صنعت خودرو داشته است.

Iso ts راهکار آغازین برای حرکت به سمت استانداردسازی توسط این انجمن و بعد از آن iatf راهکار بعدی آن‌ها برای تحقق استاندارد سازی بود. در iatf محصولات با محوریت قطعه تولید می‌شدند و همین باعث شد امروز تفاوت زیادی با گذشته صنعت خودرو سازی داشته باشیم.

صدیق با تاکید بر ظرفیت ارزش افزوده 7 میلیاردی صنعت لوازم خانگی در کشور گفت: بالای 72 درصد از ارزش افزوده محصول را تولید قطعات به خود اختصاص می‌دهد. در تولید قطعه ماده خام به محصول با ارزش افزوده بالا تبدیل می‌شود. 927 هزار نفر در کشوری مثل آلمان درگیر لوازم خانگی هستند و بیش از 700 میلیارد دلار ارزش دارد. مدل‌های توسعه‌ای شرکت‌های بزرگ مبتنی بر تولید قطعات است.

رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان لوازم خانگی گفت: قطعه سازی در نهایت منجر به ساخت محصولی با کیفیت و قابل رقابت در بازار‌های جهانی شد. به نمایندگی از  قطعه سازان لوارم خانگی تقاضا داریم واردات هر نوع قطعه دارای تولید داخل ممنوع شود نه این که تنها به وضع تعرفه برای آن بسنده کنیم.

گاهی واردات سود بیشتری نسبت به تولیدات داخل دارد. با افزایش 5 درصدی تعرفه تنها قیمت محصول افزایش پیدا می کند و امروز این شرایط به ابزاری برای سوء استفاده‌ها تبدیل شده است. تقاضای ما تایید ماده 16 برنامه هفتم و حذف ماده 17 آن است.

او خطاب به وزارت صمت بیان کرد: شورای سیاست گذاری لوازم خانگی می‌تواند بسیاری از مشکلات ما را برطرف کند و امیدواریم این موضوع در وزارت صمت نهادینه شود و نگران از تغییر این ساختار با تغییر دولت هستیم. جایگاهی در کمیسیون صنایع مجلس در اختیار ما قرار بگیرد تا منافع واحد‌های تولیدی دفاع کنیم.

انباشت سرمایه در اتاق‌های بازرگانی به قدری زیاد شده که به فعالیت‌های حاشیه‌ای می‌پردازند پس انتظار همراهی با قطعه سازان را داریم. کانال قانونی از طریق اتاق‌های بازرگانی برای شنیده شدن حرف‌های ما ایجاد شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار