×
سیاسی
شناسه خبر : 68965
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/03/05 ساعت 10:09

سیدحسن نصرالله: مقاومت فلسطین در نبرد اخیر درخشان ظاهر شد

دبیرکل حزب الله لبنان سه شنبه شب به مناسبت سالروز آزادسازی جنوب لبنان سخنرانی کرد و نبرد اخیر مقاومت فلسطین در غزه با صهیونیست ها را بسیار درخشان توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان شامگاه سه شنبه به مناسبت سالروز آزادسازی جنوب لبنان سخنرانی کرد. این سخنرانی به مناسبت بیست و یکمین سالروز آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000 ایراد گردید. سید حسن نصرالله در ابتدای این سخنرانی علت عدم حضورش در روزهای گذشته بعد از ماه رمضان را کسالت و بیماری اعلام کرد.

سید حسن نصرالله گفت که از ابتدا و به صورت دقیق تحولات اخیر فلسطین و نوار غزه را پیگیری می کرده است.

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین پیروزی تاریخی مقاومت فلسطین در غزه را به تمام فلسطینی‌ها و رهبران مقاومت تبریک گفت و برای مجروحان این جنگ شفای عاجل مسئلت نمود.

سید حسن نصرالله افزود: رهبران جنبش‌های مقاومت فلسطین و رهبران شاخه‌های نظامی این جنبش‌ها در نبرد اخیر درخشان ظاهر شدند.

وی تاکید کرد: از این به بعد در ماه می سالروز دو پیروزی بزرگ یکی سالروز آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000 و دیگری پیروزی ماه می 2021 توسط مقاومت فلسطین در غزه را جشن خواهیم گرفت.

نتایج آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000 راهبردی بود

دبیرکل حزب الله لبنان در خصوص سالروز آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000 میلادی گفت: پیروزی سال 2000 توسط ملت لبنان و مقاومت رقم خورد و نتیجه فداکاری جنبش ها و احزاب ملی لبنان بود.

وی همچنین افزود که از مهمترین عوامل این پیروزی موضع رسمی مستحکم مقامات لبنانی در آن زمان از جمله «امیل لحود» رئیس جمهور لبنان بود.

سید حسن نصرالله ادامه داد: آزادسازی جنوب لبنان در ماه می پایه گذار پیروزی های بعد شد و مقاومت در آن زمان این پیروزی را به کل فلسطین تقدیم کرد چرا که هدف آنجاست. نتایج پیروزی سال 2000 راهبردی بود برای همین فرماندهان دشمن نسبت به خطرات راهبردی شکست خود هشدار دادند. پیروزی سال 2000دوست و دشمن و موضوع فلسطین را مقابل یک روند راهبردی مختلف قرار داد.

اقدام تاریخی مقاومت فلسطین در حمایت از قدس

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: مقاومت فلسطین در مقابل اقدامات اشغالگران در محله الشیخ جراح موضع قاطعانه و تاریخی اتخاذ کرد. حماقت نتانیاهو و فرماندهان دشمن و دست کم گرفتن فلسطینی ها و امت و اشتباه محاسباتی دلیل نبرد اخیر در غزه بود. در سایه تمام آنچه در فلسطین روی می داد برخی کشورهای عربی وارد عادی سازی روابط شده و برای خوب نشان دادن چهره رژیم اسرائیل تلاش می کردند. پیش بینی اسرائیل این بود که واکنش به طرح یهودی سازی قدس تنها محدود به بیانیه ها خواهد بود.

سید حسن نصرالله افزود: مهمترین اشتباه محاسباتی دشمن این بود که فکر نمی کرد غزه یک تصمیم تاریخی و بزرگ خواهد گرفت. غزه با عملی کردن تهدید خود در واکنش به اقدامات اشغالگران در قدس دوست و دشمن را غافلگیر کرد. آنچه غزه انجام داد در تاریخ نزاع با دشمن یک اقدام تاریخی بود که باید بسیار مورد ارج قرار گیرد. نکته تاریخی در نبرد شمشیر قدس این بود که غزه نه برای حمایت از خود بلکه برای حمایت از قدس و اهالی آن وارد عمل شد.

دبیرکل حزب الله ادامه داد: اهالی غزه و مقاومت برای دفاع و فداکاری در راه قدس و مسجدالاقصی آمادگی داشتند. نبرد شمشیر قدس امری را نمایان ساخت که صهیونیست ها باید آن را درک کنند و آن این است که در محاسبات خود تجدیدنظر کنند. آنان باید بدانند که تعدی به قدس و مسجدالاقصی با تمام تجاوزات دیگر آنها تفاوت دارد. اسرائیلی ها باید بفهمند که تعدی به مقدسات تنها به مقاومت در غزه محدود نخواهد شد.

سید حسن نصرالله تصریح کرد: تجاوز به قدس و مسجدالاقصی به معنای جنگ منطقه ای است. هنگامی که اسرائیل بفهمد مقابل معادله «قدس در مقابل جنگ منطقه ای» قرار دارد خواهد دانست که نتیجه هرگونه اقدامی زوال و نابودی این رژیم خواهد بود. هنگامی که مقدسات اسلامی و مسیحی در معرض خطر جدی قرار گیرد خطوط قرمز یا ساختگی معنایی نخواهد داشت.

نبرد شمشیر قدس اعتبار را به موضوع فلسطین بازگرداند

دبیرکل حزب الله ادامه داد: در نبرد اخیر، تمام دنیا احساس کرد که با یک ملت فلسطینی یکپارچه و متحد مواجه است که با هم به سوی یک هدف پیش می روند. نبرد شمشیر قدس اعتبار را به موضوع فلسطین در جهان بازگرداند و آن را بر رسانه ها تحمیل کرد. از جمله نتایج شمشیر قدس احیای فرهنگ و روحیه مقاومت به عنوان تنها راه بازستانی سرزمین بود. شمشیر قدس ضربه کمرشکنی را به روند عادی سازی روابط و کشورهای سازشکار و رسانه های آنها وارد کرد. می توانیم به وضوح بگوییم که بعد از نبرد شمشیر قدس معامله قرن سقوط کرد و از هم متلاشی شد.

سید حسن نصرالله تاکید کرد: از نتایج شمشیر قدس نشان دادن چهره حقیقی و ننگین اسرائیل بویژه بعنوان یک رژیم نژادپرست بود. از مهمترین نتایج نبرد شمشیر قدس بازگرداندن قطب نما در منطقه به سمت دشمن حقیقی بود. از نتایج نبرد شمشیر قدس ورود نوار غزه به تمام معادلات فلسطین بود که تحولی بزرگ بود و مقاومت میزان توانمندی های خود را نشان داد. از نتایج نبرد شمشیر قدس دستاوردهای مقاومت برای تداوم شلیک موشک و در ساعات از پیش اعلام شده بود. نبرد شمشیر قدس توانمندی های موشکی متمایز مقاومت به لحاظ کمی، کیفی و برد را نمایان ساخت.

وی افزود: هنگامی که یک اسرائیلی در تمام فلسطین احساس نا امنی می کند راحت ترین کاری که می تواند انجام دهد رفتن است. از مهمترین دستاوردهای نبرد شمشیر قدس فلج کردن امنیت رژیم اسرائیل بود که یک دستاورد نظامی بی سابقه است. از مهمترین دستاوردهای نبرد شمشیر قدس ورود فلسطینی های اراضی 1948 به خط درگیری بود که اسرائیلی ها را ترساند.

دبیرکل حزب الله گفت: از جمله نتایج نبرد اخیر شکست رژیم اسرائیل در ممانعت از شلیک موشک های مقاومت بود که یک شکست اطلاعاتی است. اگر سامانه گنبد آهنین موفق بود نتانیاهو آن را در بوق و کرنا می کرد. از جمله قرائن شکست در این نبرد عدم اقدام دشمن برای وارد شدن به جنگ زمینی بود. ترس ارتشی که خود را قویترین ارتش در منطقه می داند از عملیات زمینی یک شکست است.

سید حس نصرالله با تاکید بر اینکه مقاومت لبنان در بهترین شرایط خود قرار دارد و هیچ زمانی به اندازه امروز از لحاظ کمی، کیفی و آمادگی قوی نبوده است، خطاب به صهیونیست ها گفت: اشتباه محاسباتی نکنید و دست به یک حماقت جدید نزنید. مقاومت لبنان حتی در استناد به موضع رسمی در موضعی قوی قرار دارد. در صورت حساب خود با دشمن، خون شهید محمد طحان را که از نسل «پیش به سوی قدس بود» اضافه می کنیم.

اوضاع داخلی لبنان

سید حسن نصرالله در مورد اوضاع سیاسی و داخلی لبنان گفت: کلید تمام آنچه در لبنان روی می دهد تشکیل دولت جدید است. مشکل تشکیل دولت یک مشکل کاملاً داخلی است.

وی افزود: تشکیل دولت دو راه بیشتر ندارد یا توافق میشل عون (رئیس جمهور) و الحریری (نخست وزیر مکلف) یا کمک نبیه بری (رئیس مجلس).

تمجید از موضع یمن در حمایت از فلسطین

سید حسن نصرالله با بیان اینکه پایداری محور مقاومت در کشورهای مختلف حامی اصلی مقاومت در فلسطین و پیروزی را تشکیل می دهد؛ افزود: بیانیه آیت الله سید علی سیستانی در مورد فلسطین باید مورد توجه دوست و دشمن در جهان قرار گیرد. امروز افراد با گرایش های متنوع دینی، مذهبی، فکری و سیاسی در جهان فرهنگ مقاومت را تایید می کنند. حمایت یمن از موضوع فلسطین علیرغم محاصره اعمالی در تمام سطوح قدرتی بزرگ برای محور مقاومت است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: همبستگی ملت یمن و عبدالملک الحوثی رهبر آن با ملت فلسطین اشک را از چشم انسان جاری می کند. وقتی می شنوم که ایشان گفتند ما حاضریم نان خود را با فلسطین تقسیم کنیم واقعاً متاثر می شوم و به ایشان می گویم که شما خودتان در محاصره هستید.

سید حسن نصرالله همچنین از حمایت های حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری از مقاومت قدردانی و تمجید کرد.

دبیرکل حزب الله در عین حال سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را مورد ستایش و تمجید قرار داد.

سید حسن نصرالله گفت: جمهوری اسلامی پایدار است و تهدید جنگ را پشت سر گذاشته است و با کنار زدن تحریم مشغول برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی دو ملت برادر ایران و عراق را ندارد
قالیباف: اجرای قانون شفافیت را پیگیری می‌کنیم
مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد
تقابل دوباره ایران و ازبکستان در فینال کافا
حماس: آماده مذاکره فوری هستیم، به شرط تأمین منافع ملت فلسطین
هشدار ملی در بریتانیا؛ آژیر خطر تلفن‌های همراه همزمان به صدا درآمد
دوفوریتی | یک اقرار رسمی برای مصرف بالای الکل در ایران
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد؛ سربازان محیطبان می‌شوند
قدرت‌نمایی اسپانیا و بلژیک با برتری پرگل مقابل رقبای خود
امروز پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
فردا؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها/اعلام نتایج نهایی در نیمه مهر
صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ ضربه سخت یمنی‌ها به اسرائیل با حمله به فرودگاه رامون
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 17 شهریور
شب ناآرام استانبول در میان تظاهرات ضد دولتی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 17 شهریور1404 + وضعیت استان‌ها
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
X
آگهی تبلیغاتی