×
سیاسی
شناسه خبر : 68873
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/03 ساعت 12:48
نقش شهید سلیمانی در انتقال موشک‌های کورنت به غزه

نقش شهید سلیمانی در انتقال موشک‌های کورنت به غزه

مقاومت غزه در جنگ 12 روزه و یورش همه جانبه رژیم صهیونیستی به این منطقه، بارها از موشک ضد زره «کورنت» استفاده کرد و توانست چندین خودروی زرهی ارتش صهیونیستی را در اطراف غزه منهدم کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نوشته وبگاه الخبر الیمنی، استفاده از موشک‌های کورنت، سهم مهمی در تردید جدی میان فرماندهان صهیونیستی برای ورود به درگیری زمینی با مقاومت در غزه داشت.

اما این موشک‌ها چگونه به دست مقاومت فلسطین رسیده است؟ پاسخ این سؤال را سید حسن نصرالله در مصاحبه‌ای در تاریخ هفتم آذر ماه 1399 به شبکه المیادین گفت.
به گفته دبیرکل حزب‌الله لبنان، شهید سردار حاج قاسم سلیمانی نقش محوری در انتقال موشک‌های کورنت به غزه داشت. او در بیان روایت ماجرا به المیادین گفت: «وزارت دفاع سوریه این موشک‌ها را با پول خود از روسیه خرید بود، اینگونه نبود که روسیه این سلاح‌ها را به ما داده باشد و حزب‌الله از آن در نبرد با صهیونیست‌ها در جنگ 33 روزه استفاده کرد.

شهید سلیمانی از جمله کسانی بود که خواستار تحویل این موشک‌ها به گروه‌های مقاومت در غزه بود. من نیز به رسم ادب خواستم تا از بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه اجازه بگیرم که این موشک‌ها به غزه و به دست حماس و جهاد اسلامی برسد، بشار اسد پرسید که آیا امکان رساندن موشک‌ها به غزه وجود دارد؟ من گفتم بله و گفتم که منظور از غزه رسیدن موشک به دست حماس و جهاد اسلامی است و ایشان نیز گفتند که مانعی ندارد.»
نصرالله سپس گفت که پس از کسب نظر بشار اسد، حاج قاسم و مجموعه‌ای از نیروهای سپاه قدس و حزب‌الله، موشک‌ها را به غزه منتقل کردند.

سید حسن نصرالله همچنین گفت: «کورنت چگونه به غزه رسید؟ اینکه چه کسی آن را خرید و چگونه به دست آمد و منتقل شد، یک عملیات اجرایی بود. پشت این کار حاج قاسم سلیمانی بود...»
در این باره «اسامه حمدان» از رهبران حماس در همان زمان به شبکه المیادین گفت: «این شهید سلیمانی بود که تصمیم گرفت موشک‌های کورنت به نوار غزه فرستاده شود و این کار را کرد.»

موشک‌های کورنت همچنین در رزمایش گسترده مقاومت در آذرماه 1399 مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن «محمد البریم» سخنگوی رسانه‌ای کمیته‌های مقاومت فلسطین گفت: «وقتی که مقاومت در غزه از موشک‌های کورنت استفاده کرد، محاسبات رژیم اشغالگر تغییر کرد.»

شبکه الجزیره نیز در گزارشی به دستیابی مقاومت غزه به موشک‌های کورنت پرداخته و نوشته است که این موشک به طور عمده از صحرای سینا و لیبی وارد غزه شده است.
این شبکه در تأثیر موشک کورنت بر روند جنگ نوشت: «شاید سخن یکی از ژنرال‌های ارتش اسرائیل، مهم‌ترین اعتراف به سطح خسارت کورنت باشد، به گفته این مقام نظامی، "کورنت بر کابینه برتری یافت" منظور کابینه امنیتی اسرائیل است که تصمیم حمله به غزه را گرفت.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی