×
فرهنگی
شناسه خبر : 68866
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/03 ساعت 11:47
شیب نزولی کُند کرونا در تهران

شیب نزولی کُند کرونا در تهران

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران ضمن اشاره به روند کند نزولی کرونا در تهران، درباره وضعیت اکسیژن رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان ها با توجه به قطع مکرر برق، گفت: برق اضطراری و ژنراتورهای تمام بیمارستان‌ها را در تهران بررسی کردیم و خوشبختانه در سیستم تمام بیمارستان‌ها تدابیر لازم برای این موضوع اندیشیده شده است.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر نادر توکلی با اشاره به وضعیت کرونا در تهران، گفت: در تهران در یکم خرداد ماه 760 بیمار بستری داشتیم، کل مراجعین 1500 نفر بوده است. همچنین 1025 نفر هم به حوزه بهداشت مراجعه کرده‌اند. در عین حال کل بستری فعلی در استان تهران 5588 نفر است. در عین حال میزان فوتی در  31 اردیبهشت و یکم خرداد ماه 70 نفر بوده است. نزدیک به 600 نفر هم از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

شیب نزولی کُند کرونا در تهران
وی فزود: در تهران شاهد شیب نزولی و رو به کاهش بیماری هستیم، اما این کاهش به کندی اتفاق می‌افتد. نمی‌توان منکر وجود ویروس‌های جهش‌یافته در تهران شد، اما آنچه مسلم است، رفتار و الگویی که در حال حاضر از بیماری در تهران می‌بینیم، عمدتا ویروس جهش‌یافته انگلیسی است.

توکلی ادامه داد: خوشبختانه میزان مرگ و میر هم به نسبت کل مراجعین پایین است. از هر 100 مراجعه‌ کلی که به بیمارستان‌ها اعم از بخش سرپایی و ... انجام می‌شود، یک درصد فوت می‌کنند. در حالی که در پیک سوم این میزان تا سه درصد هم رفته بود. در عین حال تعداد مرگ و میر بیمارستانی‌مان یعنی میزان مرگ و میر از بین افرادی که بستری می‌شوند، در پیک سوم 10 نفر از هر 100 نفر بود که اکنون به چهار درصد رسیده است. زیرا به هر حال مراقبت‌های بیمارستانی  بهتر شده، فرهنگ مراجعه مردم تقویت شده، کلینیک‌های سرپایی برای دریافت داروهای تخصصی از سوی بیمارستان‌ها راه‌اندازی شده و این موارد باعث شده که وضعیت درمان از یک ماه قبل به نسبت آرام‌تر شده است. البته هنوز آنقدر که انتظار داریم، پایین نیامده است.

پیشنهاد محدودیت در سفرهای استانی در تعطیلات خرداد ماه
وی با اشاره به تمهیدات لازم درباره تعطیلات نیمه خرداد ماه، گفت: در این زمینه ستاد ملی مقابله با کرونا باید تصمیم‌گیری کند. البته ما نامه‌ای را آماده کردیم که بر اساس آن نظرمان این است که تا جای ممکن سفرهای استانی در تعطیلات خرداد ماه محدود شود. این موضوع فردا در ستاد استانی مطرح می‌شود.

با رعایت پروتکل ها در انتخابات مشکل عمده ای نخواهیم داشت
توکلی درباره توصیه‌هایش برای انتخابات نیز گفت: انتخابات یک رسالت ملی است و باید مشارکت حداکثری داشته باشیم، اما با حفظ پروتکل‌ها و عملا فکر نمی‌کنم چالش عمده‌ای در این زمینه داشته باشیم. باید توجه کرد که پیش از این  نگرانی زیادی برای مدارس بود، در حالی که شاخص‌های ما نشان می‌داد که ریسک کودکان به نسبت دوره‌های قبلی کمتر شده و اگر کودکی هم دچار کووید 19 شود، مرگ و میر بسیار به ندرت است. نگرانی‌هایی از حضور در مدارس برای امتحانات پایان ترم وجود داشت که مدارس با رعایت پروتکل‌ها کار را انجام می‌دهند و مشکل عمده‌ای نداریم. برای سایر مسائل هم هیمنطور است. به هر حال ازدحام مترو و اتوبوس که هر روز با آن مواجهیم، عامل خطر کمی نیست که باید مورد توجه قرار گیرد. به هر حال باید در این موارد پروتکل‌ها رعایت شود تا پوشش واکسیناسیون به حد معقولی برسد.

قطع برق و وضعیت اکسیژن رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان ها
وی درباره قطع برق روزانه در تهران و مشکلاتی که ممکن است برای بیماران مبتلا به کرونایی که نیازمند اکسیژن هستند، ایجاد شود، گفت: برق اضطراری و ژنراتورهای تمام بیمارستان‌ها را در تهران بررسی کردیم و خوشبختانه در سیستم تمام بیمارستان‌ها تدابیر لازم برای این موضوع اندیشیده شده و تا این لحظه در این زمینه مشکل خاصی به ما گزارش نشده است. در بیمارستان‌ها در زمینه اکسیژن‌سازها و ... مشکلی نداریم.

توکلی گفت: افرادی هم که در خانه از اکسیژن استفاده می‌کنند، خیلی از این دستگاه‌ها به صورت کپسول هستند. در عین حال تعدادی از آنها هم می‌توانند با باتری کار کنند.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟
2 خبرنگار لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی زخمی‌ شدند
فاش شدن دستکاری پنتاگون در آمار تلفات ناشی از جنگ با ایران
چاک شومر: ترامپ در حال فرو رفتن در یک گودال است