×
فرهنگی
شناسه خبر : 68866
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/03/03 ساعت 11:47
شیب نزولی کُند کرونا در تهران

شیب نزولی کُند کرونا در تهران

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران ضمن اشاره به روند کند نزولی کرونا در تهران، درباره وضعیت اکسیژن رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان ها با توجه به قطع مکرر برق، گفت: برق اضطراری و ژنراتورهای تمام بیمارستان‌ها را در تهران بررسی کردیم و خوشبختانه در سیستم تمام بیمارستان‌ها تدابیر لازم برای این موضوع اندیشیده شده است.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر نادر توکلی با اشاره به وضعیت کرونا در تهران، گفت: در تهران در یکم خرداد ماه 760 بیمار بستری داشتیم، کل مراجعین 1500 نفر بوده است. همچنین 1025 نفر هم به حوزه بهداشت مراجعه کرده‌اند. در عین حال کل بستری فعلی در استان تهران 5588 نفر است. در عین حال میزان فوتی در  31 اردیبهشت و یکم خرداد ماه 70 نفر بوده است. نزدیک به 600 نفر هم از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

شیب نزولی کُند کرونا در تهران
وی فزود: در تهران شاهد شیب نزولی و رو به کاهش بیماری هستیم، اما این کاهش به کندی اتفاق می‌افتد. نمی‌توان منکر وجود ویروس‌های جهش‌یافته در تهران شد، اما آنچه مسلم است، رفتار و الگویی که در حال حاضر از بیماری در تهران می‌بینیم، عمدتا ویروس جهش‌یافته انگلیسی است.

توکلی ادامه داد: خوشبختانه میزان مرگ و میر هم به نسبت کل مراجعین پایین است. از هر 100 مراجعه‌ کلی که به بیمارستان‌ها اعم از بخش سرپایی و ... انجام می‌شود، یک درصد فوت می‌کنند. در حالی که در پیک سوم این میزان تا سه درصد هم رفته بود. در عین حال تعداد مرگ و میر بیمارستانی‌مان یعنی میزان مرگ و میر از بین افرادی که بستری می‌شوند، در پیک سوم 10 نفر از هر 100 نفر بود که اکنون به چهار درصد رسیده است. زیرا به هر حال مراقبت‌های بیمارستانی  بهتر شده، فرهنگ مراجعه مردم تقویت شده، کلینیک‌های سرپایی برای دریافت داروهای تخصصی از سوی بیمارستان‌ها راه‌اندازی شده و این موارد باعث شده که وضعیت درمان از یک ماه قبل به نسبت آرام‌تر شده است. البته هنوز آنقدر که انتظار داریم، پایین نیامده است.

پیشنهاد محدودیت در سفرهای استانی در تعطیلات خرداد ماه
وی با اشاره به تمهیدات لازم درباره تعطیلات نیمه خرداد ماه، گفت: در این زمینه ستاد ملی مقابله با کرونا باید تصمیم‌گیری کند. البته ما نامه‌ای را آماده کردیم که بر اساس آن نظرمان این است که تا جای ممکن سفرهای استانی در تعطیلات خرداد ماه محدود شود. این موضوع فردا در ستاد استانی مطرح می‌شود.

با رعایت پروتکل ها در انتخابات مشکل عمده ای نخواهیم داشت
توکلی درباره توصیه‌هایش برای انتخابات نیز گفت: انتخابات یک رسالت ملی است و باید مشارکت حداکثری داشته باشیم، اما با حفظ پروتکل‌ها و عملا فکر نمی‌کنم چالش عمده‌ای در این زمینه داشته باشیم. باید توجه کرد که پیش از این  نگرانی زیادی برای مدارس بود، در حالی که شاخص‌های ما نشان می‌داد که ریسک کودکان به نسبت دوره‌های قبلی کمتر شده و اگر کودکی هم دچار کووید 19 شود، مرگ و میر بسیار به ندرت است. نگرانی‌هایی از حضور در مدارس برای امتحانات پایان ترم وجود داشت که مدارس با رعایت پروتکل‌ها کار را انجام می‌دهند و مشکل عمده‌ای نداریم. برای سایر مسائل هم هیمنطور است. به هر حال ازدحام مترو و اتوبوس که هر روز با آن مواجهیم، عامل خطر کمی نیست که باید مورد توجه قرار گیرد. به هر حال باید در این موارد پروتکل‌ها رعایت شود تا پوشش واکسیناسیون به حد معقولی برسد.

قطع برق و وضعیت اکسیژن رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان ها
وی درباره قطع برق روزانه در تهران و مشکلاتی که ممکن است برای بیماران مبتلا به کرونایی که نیازمند اکسیژن هستند، ایجاد شود، گفت: برق اضطراری و ژنراتورهای تمام بیمارستان‌ها را در تهران بررسی کردیم و خوشبختانه در سیستم تمام بیمارستان‌ها تدابیر لازم برای این موضوع اندیشیده شده و تا این لحظه در این زمینه مشکل خاصی به ما گزارش نشده است. در بیمارستان‌ها در زمینه اکسیژن‌سازها و ... مشکلی نداریم.

توکلی گفت: افرادی هم که در خانه از اکسیژن استفاده می‌کنند، خیلی از این دستگاه‌ها به صورت کپسول هستند. در عین حال تعدادی از آنها هم می‌توانند با باتری کار کنند.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رکوردشکنی خودروی دانگ‌فنگ در تخلفات رانندگی
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از فردا
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی/ترکیب پرسپولیس
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد
برنامه‌های تیم ملی در فیفادی مشخص شد+ جزئیات
هدف اسرائیل غیر قابل‌ زیست کردن غزه است
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد