×
سیاسی
شناسه خبر : 68820
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/03/02 ساعت 13:04
اطلاعات دوربین‌های آژانس اتمی  پاک می‌شود

اطلاعات دوربین‌های آژانس اتمی پاک می‌شود

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس با اشاره به پایان مهلت سه ماهه‌ ایران به آژانس برای ذخیره تصاویر دوربین‎‌های آفلاین فراپادمانی، گفت: این اطلاعات یا باید پاک شود و یا اینکه نزد طرف ایرانی بماند.

نورنیوز-گروه سیاسی: عباس گلرو با تاکید بر ضرورت اجرای کامل و دقیق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، اظهار داشت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران قانونی بسیار روشن و واضح است و این قانون 9 بندی کاملاً تکالیف دولت و طرف‌های مذاکره کننده ما در برجام یعنی گروه4+1 را روشن کرده است.

وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی ذره‌ای در پیگیری برای اجرای قانون مذکور کوتاهی نخواهد کرد. این قانون دقیق نوشته شده است و باید دقیق و سر موقع هم اجرا شود.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: ضعف در موضع‌گیری‌های ما تاکنون باعث شده است که صدمات پی‌درپی و زیادی از غربی‌ها متحمل شویم و این تصور هم در آنان ایجاد شده است که همیشه می‌توانند از ما امتیاز بگیرند، هیچ امتیازی به ما ندهند و از سوی دیگر هم منتظر اقدام متقابل از ما نباشند چرا که متأسفانه این روند همیشه تکرار شده است.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تکرار یکسری از اشتباهات باعث شده است که ما موضع ضعف‌مان را به غربی‌ها نشان دهیم و آنان هم گستاخ‌تر شوند، اظهار داشت: در حال حاضر مذاکرات در جریان است و ما از مواضع طرف مقابل که به دنبال رفع تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران است، استقبال می‌کنیم اما در عین حال معطل یک بازی نامعلوم و مبهم نمی‌شویم و فریب آنان را نمی‌خوریم.

وی افزود: سازمان انرژی اتمی باید قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به صورت دقیق و سر وقت اجرا کند و طرف مقابل هم باید تحریم‌ها را بردارند و روابط اقتصادی و تجاری ما را عادی کنند.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه فرصت سه ماهه ایران به آژانس برای ذخیره تصاویر دوربین‌های آفلاین فراپادمانی به پایان رسیده است، ما باید در مقابل چه اقدامی انجام دهیم؟ گفت: مجلس شورای اسلامی قطعاً سازمان انرژی اتمی را مکلف خواهد کرد که سریعاً این اطلاعات را پاک کند و هیچ اطلاعات و داده‌ای نباید باقی بماند.

گلرو ادامه داد: این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند و به هیچ وجه نباید در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار گیرد. بر این اساس، سازمان انرژی اتمی یا باید این اطلاعات را پاک کند یا اینکه این اطلاعات صرفاً نزد طرف ایرانی باقی بماند.

وی تاکید کرد: قرار بر این بود در صورتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تکالیف خودش عمل کند این اطلاعات ذخیره شده و در اختیار آنان قرار گیرد اما چون آنان به تکالیف خود عمل نکردند، این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند یا اینکه پاک شود و نباید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به این اطلاعات هیچ گونه دسترسی داشته باشد.

گلرو اظهار داشت: عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی قرار است جهت بررسی آخرین وضعیت مذاکرات وین تشکیل جلسه دهد و قطعاً این موضوع مهم امروز مطرح می‌شود و سازمان انرژی اتمی هم مکلف است که در این زمینه، قانون را اجرا کند.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
X
آگهی تبلیغاتی