×
سیاسی
شناسه خبر : 68820
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/03/02 ساعت 13:04
اطلاعات دوربین‌های آژانس اتمی  پاک می‌شود

اطلاعات دوربین‌های آژانس اتمی پاک می‌شود

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس با اشاره به پایان مهلت سه ماهه‌ ایران به آژانس برای ذخیره تصاویر دوربین‎‌های آفلاین فراپادمانی، گفت: این اطلاعات یا باید پاک شود و یا اینکه نزد طرف ایرانی بماند.

نورنیوز-گروه سیاسی: عباس گلرو با تاکید بر ضرورت اجرای کامل و دقیق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، اظهار داشت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران قانونی بسیار روشن و واضح است و این قانون 9 بندی کاملاً تکالیف دولت و طرف‌های مذاکره کننده ما در برجام یعنی گروه4+1 را روشن کرده است.

وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی ذره‌ای در پیگیری برای اجرای قانون مذکور کوتاهی نخواهد کرد. این قانون دقیق نوشته شده است و باید دقیق و سر موقع هم اجرا شود.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: ضعف در موضع‌گیری‌های ما تاکنون باعث شده است که صدمات پی‌درپی و زیادی از غربی‌ها متحمل شویم و این تصور هم در آنان ایجاد شده است که همیشه می‌توانند از ما امتیاز بگیرند، هیچ امتیازی به ما ندهند و از سوی دیگر هم منتظر اقدام متقابل از ما نباشند چرا که متأسفانه این روند همیشه تکرار شده است.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تکرار یکسری از اشتباهات باعث شده است که ما موضع ضعف‌مان را به غربی‌ها نشان دهیم و آنان هم گستاخ‌تر شوند، اظهار داشت: در حال حاضر مذاکرات در جریان است و ما از مواضع طرف مقابل که به دنبال رفع تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران است، استقبال می‌کنیم اما در عین حال معطل یک بازی نامعلوم و مبهم نمی‌شویم و فریب آنان را نمی‌خوریم.

وی افزود: سازمان انرژی اتمی باید قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به صورت دقیق و سر وقت اجرا کند و طرف مقابل هم باید تحریم‌ها را بردارند و روابط اقتصادی و تجاری ما را عادی کنند.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه فرصت سه ماهه ایران به آژانس برای ذخیره تصاویر دوربین‌های آفلاین فراپادمانی به پایان رسیده است، ما باید در مقابل چه اقدامی انجام دهیم؟ گفت: مجلس شورای اسلامی قطعاً سازمان انرژی اتمی را مکلف خواهد کرد که سریعاً این اطلاعات را پاک کند و هیچ اطلاعات و داده‌ای نباید باقی بماند.

گلرو ادامه داد: این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند و به هیچ وجه نباید در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار گیرد. بر این اساس، سازمان انرژی اتمی یا باید این اطلاعات را پاک کند یا اینکه این اطلاعات صرفاً نزد طرف ایرانی باقی بماند.

وی تاکید کرد: قرار بر این بود در صورتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تکالیف خودش عمل کند این اطلاعات ذخیره شده و در اختیار آنان قرار گیرد اما چون آنان به تکالیف خود عمل نکردند، این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند یا اینکه پاک شود و نباید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به این اطلاعات هیچ گونه دسترسی داشته باشد.

گلرو اظهار داشت: عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی قرار است جهت بررسی آخرین وضعیت مذاکرات وین تشکیل جلسه دهد و قطعاً این موضوع مهم امروز مطرح می‌شود و سازمان انرژی اتمی هم مکلف است که در این زمینه، قانون را اجرا کند.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استعفای بی‌سابقه 100 هزار کارمند دولت فدرال آمریکا
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
تعطیلی دولت و زندگی آمریکایی‌ها
گام بزرگ چین در اکتشاف اعماق دریا با زیردریایی سرنشین‌دار+فیلم
پژوهشگران چینی کرم ضدپیری با اثبات علمی ساخته‌اند
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
تلاش برای مسموم کردن بشار اسد در مسکو
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه
دستور نتانیاهو به نیروی دریایی درباره ناوگان الصمود/توقیف چهارمین کشتی
ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت
نفتکش روسیه در سواحل فرانسه توقیف شد
بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان صمود»
خبرگزاری فرانسه: حماس خواستار اصلاح طرح ترامپ است
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
احضار ساپینتو به باشگاه استقلال
رژیم صهیونیستی کشتی‌های ناوگان «صمود» را محاصره کرد
لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت
درخواست گروه 7 از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای
اسرائیل را از مسابقات بین‌المللی اخراج کنید!
واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در 10 بانک به پایان رسید
وزیر دفاع: گسترش روابط دفاعی ایران و ترکیه در حل چالش‌های منطقه تأثیرگذار است
ناوگان الصمود اعلام وضعیت فوق‌العاده کرد
عملیات مشترک القسام و سرایا القدس علیه مواضع اشغالگران
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیای 2؛ استقلال در قعر جدول!
ابوالفضل جلالی: شرمنده‌ایم، هیچ حرفی نمی‌ماند
برندگان مسابقه جهانی عکاسی از پرندگان در سال 2025
جزئیات حراج سکه طلا و نحوه تحویل + لینک سایت
نورنما | نمایی متفاوت از پل ورسک در هوای مه آلود
استقلال 0-1 المحرق | کابوس آبی ها پایان ندارد + خلاصه بازی
سانچز: اسرائیل«صمود» را تهدید نکند؛ سرنشینان حمایت کامل دیپلماتیک دارند
ایران در اجلاس ایکائو خواستار بازخواست رژیم صهیونیستی شد
سازمان ملل: از زمان آتش‌بس در لبنان، 103 نفر به شهادت رسیده‌اند
رژیم صهیونیستی برای درگیری چند روزه با ناوگان صمود آماده می‌شود
لغو دوباره تمامی پروازها در اسرائیل
بارسلونا 1-2 پاری‌سن‌ژرمن | آبی اناری ها بازهم حریف انریکه نشدند+خلاصه بازی
افزایش 50 درصدی حملات سایبری به ایران
رژیم صهیونیستی یک خودرو را در جنوب لبنان هدف قرار داد
هیلاری کلینتون: ترامپ می‌خواهد دولت را گروگان نگه دارد
ظفرقندی: در جنگ اخیر از هیچ کشوری کمک بهداشتی و درمانی نداشتیم
قاتل، فرزند مقتول از آب درآمد
اوربان: با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا مخالفیم
تکلیف صدور ویزای اعضای تیم ملی برای قرعه کشی جام جهانی چه خواهد شد؟
تدابیر وزارت نفت برای افزایش تولید و تأمین سوخت زمستانی
36 کشته و 200 زخمی در ریزش داربست یک کلیسا در اتیوپی
حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی
نشان درجه‌ یک هنری به «جعفر دهقان» اهدا شد
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
X
آگهی تبلیغاتی