×
سیاسی
شناسه خبر : 68820
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/03/02 ساعت 13:04
اطلاعات دوربین‌های آژانس اتمی  پاک می‌شود

اطلاعات دوربین‌های آژانس اتمی پاک می‌شود

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس با اشاره به پایان مهلت سه ماهه‌ ایران به آژانس برای ذخیره تصاویر دوربین‎‌های آفلاین فراپادمانی، گفت: این اطلاعات یا باید پاک شود و یا اینکه نزد طرف ایرانی بماند.

نورنیوز-گروه سیاسی: عباس گلرو با تاکید بر ضرورت اجرای کامل و دقیق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، اظهار داشت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران قانونی بسیار روشن و واضح است و این قانون 9 بندی کاملاً تکالیف دولت و طرف‌های مذاکره کننده ما در برجام یعنی گروه4+1 را روشن کرده است.

وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی ذره‌ای در پیگیری برای اجرای قانون مذکور کوتاهی نخواهد کرد. این قانون دقیق نوشته شده است و باید دقیق و سر موقع هم اجرا شود.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: ضعف در موضع‌گیری‌های ما تاکنون باعث شده است که صدمات پی‌درپی و زیادی از غربی‌ها متحمل شویم و این تصور هم در آنان ایجاد شده است که همیشه می‌توانند از ما امتیاز بگیرند، هیچ امتیازی به ما ندهند و از سوی دیگر هم منتظر اقدام متقابل از ما نباشند چرا که متأسفانه این روند همیشه تکرار شده است.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تکرار یکسری از اشتباهات باعث شده است که ما موضع ضعف‌مان را به غربی‌ها نشان دهیم و آنان هم گستاخ‌تر شوند، اظهار داشت: در حال حاضر مذاکرات در جریان است و ما از مواضع طرف مقابل که به دنبال رفع تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران است، استقبال می‌کنیم اما در عین حال معطل یک بازی نامعلوم و مبهم نمی‌شویم و فریب آنان را نمی‌خوریم.

وی افزود: سازمان انرژی اتمی باید قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به صورت دقیق و سر وقت اجرا کند و طرف مقابل هم باید تحریم‌ها را بردارند و روابط اقتصادی و تجاری ما را عادی کنند.

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه فرصت سه ماهه ایران به آژانس برای ذخیره تصاویر دوربین‌های آفلاین فراپادمانی به پایان رسیده است، ما باید در مقابل چه اقدامی انجام دهیم؟ گفت: مجلس شورای اسلامی قطعاً سازمان انرژی اتمی را مکلف خواهد کرد که سریعاً این اطلاعات را پاک کند و هیچ اطلاعات و داده‌ای نباید باقی بماند.

گلرو ادامه داد: این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند و به هیچ وجه نباید در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار گیرد. بر این اساس، سازمان انرژی اتمی یا باید این اطلاعات را پاک کند یا اینکه این اطلاعات صرفاً نزد طرف ایرانی باقی بماند.

وی تاکید کرد: قرار بر این بود در صورتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تکالیف خودش عمل کند این اطلاعات ذخیره شده و در اختیار آنان قرار گیرد اما چون آنان به تکالیف خود عمل نکردند، این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند یا اینکه پاک شود و نباید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به این اطلاعات هیچ گونه دسترسی داشته باشد.

گلرو اظهار داشت: عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی قرار است جهت بررسی آخرین وضعیت مذاکرات وین تشکیل جلسه دهد و قطعاً این موضوع مهم امروز مطرح می‌شود و سازمان انرژی اتمی هم مکلف است که در این زمینه، قانون را اجرا کند.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله دشمن متجاوز به آبادان و خرمشهر
جو کنت: اهداف آمریکا در جنگ با ایران با اهداف اسرائیل متفاوت است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
تجارت خارجی کشور در سال 1404 به حدود 110 میلیارد دلار رسید
آغاز موج 90 عملیات وعده صادق 4/ صنایع فلزی آمریکا زیر ضربات موشکی
مسکو: آماده سوق دادن تنش‌ها به مسیر صلح‌آمیز در خاورمیانه هستیم
جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است
بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد
پنتاگون تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ با ایران را مخفی می‌کند
عامل تیراندازی در وردآورد دستگیر شد
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی