×
سیاسی
شناسه خبر : 68813
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/03/02 ساعت 12:08
سرلشگر باقری:  پیروزی‌های بزرگ سیاسی و نظامی، ضامن تقویت انسجام ملی است

سرلشگر باقری: پیروزی‌های بزرگ سیاسی و نظامی، ضامن تقویت انسجام ملی است

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران راهبرد قدرت افزایی دفاعی، تهاجمی و بازدارنده را دستور کار دائمی خود می‌دانند، گفت: اجازه نخواهیم داد از اردوگاه دشمنان خبیث و مکار، گزندی به این سرزمین مقدس برسد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر پاسدار محمد باقری روز یکشنبه در پیامی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر فرا رسیدن سوم خردادماه سالروز آزادی خرمشهر که به زیبایی روز «مقاومت، ایثار و پیروزی» نامیده شده است را گرامی داشته و این رخداد بزرگ و دستاورد ماندگار و تاریخی که مقدمه سربلندی ملت عظیم‌الشأن ایران در هشت سال دفاع مقدس و سپس از پیشران معنادار شکل‌گیری جبهه مقاومت اسلامی در منطقه راهبردی غرب آسیا در مصاف با نظام سلطه و صهیونیسم قرار گرفت را به خالقان این حماسه عظیم به ویژه خانواده‌های معظم شهیدان و نیز جانبازان، آزادگان سرافراز، یادگاران و پیشکسوتان دفاع مقدس تبریک گفت.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: فتح خرمشهر، فراتر از یک پیروزی و افتخار در عرصه نبرد با دشمن اشغالگر در حقیقت یک نقطه عطف مهم و تاریخی در عرصه‌های درخشش ایران و ایرانی برابر توطئه‌های دائمی استکبار جهانی، از دفاع مقدس در جنگ هشت ساله تحمیلی تا دفاع مقدس امروز مدافعان حرم در جنگ‌های نیابتی و مقابله با تروریسم تکفیری به شمار می‌رود که دستیابی به پیروزی‌های بزرگ سیاسی و نظامی را ضامن تقویت انسجام، امنیت و اقتدار ملی و مظهر خودباوری و اعتماد به نفس نسل‌های این سرزمین قرار داده است.

سرلشکر باقری تصریح کرد: عملیات افتخارآمیز بیت‌المقدس و فتح‌الفتوح آزادسازی خرمشهر قهرمان در سوم خرداد ماه ۱۳۶۱ برای همیشه بر تارک تاریخ میهن اسلامی پرتوافشانی می‌کند و منشا عزت و بالندگی مردمان این سرزمین و هوشمندی و هوشیاری آنان برابر توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان انقلاب و نظام اسلامی خواهد بود.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح یادآورشد: در پاسداشت این رخداد عظیم که در تلاقی با درخشش اراده و اقتدار شگفت انگیز این روزهای رزمندگان مقاومت اسلامی فلسطین در انتفاضه جدید که رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی و اشغالگران قدس شریف را سرخورده و سرافکنده به پناهگاه برده است و پرچم مقاومت فلسطین نه تنها در غزه و سرزمین‌های اشغالی که در سراسر جهان برافراشته و لانه عنکبوتی رژیم صهیونیستی را بیش از هر زمانی سست‌تر ساخته است، یاد، نام خاطره و آرمان‌های بلند شهیدان دفاع مقدس بویژه سردار دل‌ها شهید قدس و از فرماندهان فاتح خرمشهر سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و امیر قلب‌ها سپهبد علی صیاد شیرازی را گرامی می‌داریم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: به آحاد ایرانیان مومن، انقلابی و شجاع اطمینان می‌دهیم نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران در سایه هدایت‌های حکیمانه مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و وحدت، همدلی و حمایت شما مردم شریف و قهرمان، «راهبرد قدرت افزایی دفاعی، تهاجمی و بازدارنده» را دستور کار دائمی خود دانسته و با اشراف اطلاعاتی و آمادگی‌های همه‌جانبه برای رویارویی قاطعانه و سلحشورانه با هر نوع تهدید علیه استقلال، تمامیت ارضی و امنیت ملی کشور عزیزمان مهیا و مجهز بوده و به فضل الهی اجازه نخواهند داد از اردوگاه دشمنان خبیث و مکار، گزندی به این سرزمین مقدس برسد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ ؛ از استقلال و سپاهان تا بارسلونا
دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 1 شهریور 1405+ وضعیت استانها
محافظت از فرسودگی زودرس مغز با چند راهکار ساده
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور