×
فرهنگی
شناسه خبر : 68806
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/03/02 ساعت 11:25
جزئیات جدید از بررسی لایحه "رتبه‌بندی معلمان" در مجلس

جزئیات جدید از بررسی لایحه "رتبه‌بندی معلمان" در مجلس

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تشریح جزئیات جدیدی از بررسی لایحه "رتبه‌بندی معلمان" در مجلس گفت: اینگونه نیست که با تغییر دولت‌ها لایحه رتبه‌بندی متوقف بماند، تصویب این لایحه باید با دقت انجام شود تا نظام شایستگی در آموزش و پرورش مستقر شود.

نورنیوز-گروه جامعه: احمد حسین فلاحی درباره لایحه رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: کلیات لایحه رتبه‌بندی را تصویب کردیم و این لایحه به صورت دو شوری به صحن علنی مجلس ارجاع می‌شود، وقتی اینگونه شد دیگر با تغییر دولت، لایحه رتبه‌بندی پس گرفته نمی‌شود، اگر این کار انجام نمی‌شد و رتبه‌بندی در کمیسیون  آموزش معطل می‌ماند ممکن بود با تغییر دولت، لایحه رتبه‌بندی برگردد.

وی افزود: هم‌اکنون بابت تغییر دولت و متوقف شدن رتبه‌بندی نگرانی وجود ندارد و بعد از تصویب در صحن علنی مجلس باید جزئیات آن بررسی شود؛ از نظرات و پیشنهادات کارشناسان و تشکل‌های فرهنگیان برای تصویب لایحه رتبه‌بندی استفاده خواهیم کرد.

همچنین محمد وحیدی؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز درباره لایحه رتبه‌بندی معلمان گفت: این لایحه اگر روال عادی خود را در مجلس طی کند شاید خیلی زمان‌بر باشد چون طرح‌های در نوبت زیاد است اما براساس جلسه‌ای که معلمان کشور با ریاست مجلس هم داشتند جلسات کارشناسی بین اعضای کمیسیون، صاحب‌نظران حوزه تعلیم و تربیت و نمایندگان معلمان برگزار شد و تمام پیشنهادات معلمان را برای اصلاح لایحه گرفتیم.

اشکالات لایحه رتبه‌بندی معلمان

وی افزود: تأثیر لایحه رتبه‌بندی در آموزش و پرورش درازمدت است و نمی‌توان با مصوبه بدون مطالعه دقیق کارشناسی نسبت به آن نظر داد به عنوان مثال در لایحه رتبه‌بندی نیروهای اداری دیده نشده‌اند و به دکتر معلمان و افرادی که مدارج بالای علمی دارند توجهی نشده است حتی فاصله‌ای که معلمان می‌توانند رتبه‌های مختلف را اخذ کنند، دیده نشده است، رتبه‌هایی که طراحی شده به صورت اعداد است و ما مفاهیمی را برای آن پیشنهاد دادیم تا جایگزین اعداد شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اگر قرار است نظام شایستگی در آموزش و پرورش مستقر شود و در احکام و حقوق معلمان تأثیر داشته باشد کار باید با دقت انجام شود. اینگونه نیست که با تغییر دولت‌ها لایحه رتبه‌بندی متوقف بماند و انتظار فرهنگیان این است لایحه‌ای که بعد از 10 سال با فشار مجلس ارائه شد به شکل لایحه خوب و منسجم  از مجلس خارج شود و آیین‌نامه رتبه‌بندی، منزلت اجتماعی و تقویت جایگاه معلمان را به همراه داشته باشد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
کلاهبرداری بزرگ در کرمان با 200 شاکی
X
آگهی تبلیغاتی