×
سیاسی
شناسه خبر : 68782
تاریخ انتشار : شنبه 1400/03/01 ساعت 14:40
چرا رژیم صهیونیستی در نبرد 12 روزه با مقاومت فلسطین شکست خورد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا رژیم صهیونیستی در نبرد 12 روزه با مقاومت فلسطین شکست خورد؟

مجموعه این برآوردها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای ادامه این جنگ دارای برنامه جدی و اراده مستحکمی نبود و ناتوانی آنها در برابر برنامه‌ریزی حساب شده مقاومت که توان ادامه این جنگ تا ماه‌های آینده را نیز داشت، موجب التماس آنها برای آتش‌بس بود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نبرد 12 روزه ملت و گروه‌های مقاومت فلسطین با رژیم جنایت‌کار صهیونیستی روز پنج‌شنبه در حالی به یک آتش‌بس یک‌طرفه و شکننده منجر شد که بررسی ابعاد گوناگون تحولات رخ داده، نشان از پیروزی بلامنازع مقاومت و تغییر موازنه قدرت در منطقه دارد. 

رژیم صهیونیستی دستِ‌کم به چهار دلیل، با گذشت یک هفته از شروع درگیری‌ها به اشکال مختلف سعی کرد موضوع آتش‌بس را عملیاتی کند.

اول اینکه؛ توان رزمی و میدانی صهیونیست‌ها خصوصا در حوزه پدافندی شامل «گنبد آهنین»، «فلاخن داوود»، موشک‌های «پاتریوت» و «تاو» در برابر توان‌مندی موشک‌های مقاومت و تاکتیک‌های مختلف پرتاب این موشک‌ها به شدت کاهش پیدا کرده و امکان میدان‌داری بیش از این در حوزه نظامی برای این رژیم میسر نبود.

دوم اینکه؛ توان زیرساختی و صنعتی این رژیم در کنترل و تامین نیازهای شهری و مدنی به شدت آسیب دیده و ادامه بیشتر جنگ عملا فضای زیست شهری ـ مدنی در اراضی اشغالی را با معضلات و مشکلات جدی روبرو کرد. 

سوم اینکه؛ به لحاظ روانی، رژیم صهیونیستی هم در مورد نظامیان و هم در مورد شهروندانش به مرز آسیب‌پذیری‌های غیرقابل جبران رسیده، چنانچه «مجروحین روانی ناشی از جنگ» به مراتب بیشتر از تعداد مجروحین ناشی از سخت‌افزارهای جنگی شده و از همین رو ادامه جنگ به لحاظ روانی برای آنها امکان‌پذیر نبود.

چهارم اینکه؛ در حوزه اقتصادی، بخش‌هایی از اقتصاد متکی بر پروتکل‌های ترانزیتی عملا به مرز تراز منفی نزدیک شد که بخش‌هایی از آن در زمان نزدیک غیرقابل جبران است.

بر این اساس؛ بدیهی است که اصرار تل‌آویو بر اعلام آتش‌بس بی‌تردید نتیجه قدرت مقاومت بوده که دستِ‌کم در 4 حوزه «قدرت رزم در میدان»، «قدرت مدیریت روانی در حوزه پدافند غیرعامل»، «قدرت به اثبات رساندن اراده تسلط بر رژیم صهیونیستی در همه ابعاد» و «قدرت غیرقابل پیش‌بینی بودن در حوزه‌های اطلاعاتی، تکنیکی، تاکتیکی و آفندی» به رخ کشیده شده است. 

مجموعه این برآوردها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای ادامه این جنگ دارای برنامه جدی و اراده مستحکمی نبود و ناتوانی آنها در برابر برنامه‌ریزی حساب شده مقاومت که توان ادامه این جنگ تا ماه‌های آینده را نیز داشت، موجب التماس آنها برای آتش‌بس بود. 

از سویی؛ آثار و نتایج سوء نظامی و غیرنظامی این دور از درگیری‌ها برای رژیم صهیونیستی نشان از عمق تاثیرپذیری آنها و ضعف نهادینه شده در ساختارهای حکومت جعلی آنها دارد. موارد زیر تنها گوشه‌ای از این آثار است: 

اول؛ کوچ بیش از 2 میلیون شهرک‌نشین در جنوب اراضی اشغالی به زندگی پناهگاهی و خروج از شهرک‌ها از ترس و به دلیل ناتوانی رژیم در تامین امنیت ساکنان. 

دوم؛ شلیک بیش از 4000 موشک و راکت مقاومت در سطوح برد بلند، میان‌برد و با برد کوتاه که مجموعا بیش از 85 درصد از آنها به هدف اصابت کرد و باعث حیرت و قفل شدن همه سیستم‌های پدافندی شد. 

سوم؛ بیش از 40 درصد از تاسیسات صنعتی و زیرساخت‌های اجتماعی و روانی در رژیم به حدی آسیب دید که در حالت معمول حدود یک دهه طول می‌کشد تا بتوانند آن را جبران و به حالت سابق برگردانند. 

مجموعه این موارد در کنار وحشی‌گری مثال‌زدنی رژیم در بمباران مناطق مسکونی در غزه گرچه در قاب شبکه‌های غربی شاهدی بر اقتدار صهیونیست‌ها القاء می‌شود اما بیش از هر چیز اوج استیصال این رژیم کودک‌کش را به تصویر کشید.  

نکته مهم‌تری که در خلال این درگیری 12 روزه باید به عنوان شکستی بزرگ برای صهیونیست‌ها و حامیانشان مد نظر قرار داد، ناقص ماندن پروژه آشکارسازی روابط اعراب سازش‌کار با اسرائیل است که هم از جهت «بی‌تعهدی در قبال مفاد توافق» و هم از جهت «ناکارآمدی در حمایت از این کشورها» حائز اهمیت است.

نتیجه آنکه؛ تحولات این جنگ 12 روزه نشان داد که تفکر و برنامه‌ریزی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که به حق باید او را «شهید القدس» نامید تا چه حد توانست در هم‌گرایی و وحدت همه جریان‌های مقاومت مثمر ثمر بوده و آنها را به این باور برساند که در مقابل این جنایت‌کاران خون‌خوار راهی جز وحدت، ایستادگی و افزایش توان نظامی نیست.


نورنیوز
اخبار مرتبط
هشدار گروه‌های فلسطینی به صهیونیست‌ها درباره عواقب هتک حرمت مسجدالاقصی
شنبه 1402/04/03 ساعت 11:31
هشدار گروه‌های فلسطینی به صهیونیست‌ها درباره عواقب هتک حرمت مسجدالاقصی
گروه‌های مقاومت فلسطینی، هتک حرمت و بی احترامی صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و قرآن کریم را جنایت دائم آنان و به معنای آغاز کردن جنگ دینی دانستند.
هاآرتص: جنگ اخیر اسرائیلی‌ها را روانی کرده است
چهارشنبه 1400/03/05 ساعت 17:57
هاآرتص: جنگ اخیر اسرائیلی‌ها را روانی کرده است
یک رسانه اسرائیلی در چند مطلب جداگانه به تحلیل ابعاد جنگ اخیر با نوار غزه پرداخته و خبر داد جنگ اخیر بیش از 50 درصد مشکلات روانی اسرائیلی‌ها را افزایش داده است.
آمریکا چگونه به کشتار فلسطینیان کمک می‌کند؟
چهارشنبه 1400/02/29 ساعت 16:03
نورنیوز بررسی کرد؛
آمریکا چگونه به کشتار فلسطینیان کمک می‌کند؟
رسانه‌های رسمی آمریکایی معمولاً طوری از حملات ارتش اسرائیل به فلسطین اشغالی گزارش می‌دهند که انگار ایالات متحده یک ناظر بی‌گناه در این جنایات است. این در حالی است که آمریکا در سه حوزه نظامی، دیپلماتیک و سیاسی عامل اصلی حمایت از رژیم صهیونیستی است.
قدرت‌نمایی مقاومت در برابر رژیم تا دندان مسلحِ کودک‌کُش
سه‌شنبه 1400/02/28 ساعت 19:27
نورنیوز بررسی کرد؛
قدرت‌نمایی مقاومت در برابر رژیم تا دندان مسلحِ کودک‌کُش
اگر جنگ پیشین میان غزه و رژیم صهیونیستی موجب تزلزل در ساختار حکومت اسرائیل شد و به برگزاری چهار انتخابات بی نتیجه انجامید، بعید نیست که تداوم جنگ کنونی یا بروز هرگونه جنگ در آینده بتواند آن را تا نابودی کامل پیش ببرد.
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
حمایت کاربران از فلسطین به مذاق اینستاگرام و توئیتر خوش نیامد
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 15:51
حمایت کاربران از فلسطین به مذاق اینستاگرام و توئیتر خوش نیامد
حمایت کاربران فضای مجازی از مردم فلسطین در روزهای اخیر به مذاق مدیران شبکه های اجتماعی آمریکایی خوش نیامده و این شبکه ها، بسیاری از محتواهای منتشر شده در این خصوص را حذف و فیلتر کرده اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی