×
فرهنگی
شناسه خبر : 68764
تاریخ انتشار : شنبه 1400/03/01 ساعت 11:25
کرونا و مسائل اقتصادی در صدر نگرانی‌های ایرانیان

کرونا و مسائل اقتصادی در صدر نگرانی‌های ایرانیان

نتایج آخرین نظرسنجی ایسپا در اردیبهشت‌ماه 1400 نشان می‌دهد که 40.7 درصد از پاسخگویان، پاندمی کرونا و 31.1 درصد مسائل اقتصادی و 11.8 درصد مسائل فردی و خانوادگی را مهم‌ترین نگرانی و دغدغه خود عنوان کرده‌اند.

نورنیوز-گروه جامعه: به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، این نظرسنجی در روزهای 28 فروردین تا اول اردیبهشت 1400  با جامعه آماری افراد بالای 18 سال کل کشور در مقیاس ملی (31 استان و مناطق شهری و روستایی) به شیوه مصاحبه تلفنی با اندازه نمونه 1573 نفر اجرا شد که 50.7 درصد پاسخگویان را مردان و 49.3 درصد را زنان تشکیل می‌دادند. بالغ بر 61.3 درصد از پاسخگویان دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 38درصد دارای تحصیلات دانشگاهی بودند.

در این نظرسنجی درخصوص مهم‌ترین دغدغه و نگرانی مردم، پیش‌بینی زمان پایان کرونا، نگرانی شهروندان از ابتلای خود و خانواده به ویروس کرونا، دیدگاه مردم درخصوص اعمال محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، توانمندی ایران در تولید واکسن موثر در برابر ویروس کرونا، زمان شروع واکسیناسیون عمومی، ترجیح استفاده از واکسن ایرانی یا خارجی، کمک به کسانی که در اثر شیوع ویروس کرونا دچار مشکل شده‌اند و همچنین برآورد میزان ابتلا به کرونا در کشور پرسش شده است. از شهروندان بالای 18 سال کشور در قالب سوالی باز و بدون گزینه پرسیده شد: «درحال‌حاضر مهم‌ترین دغدغه و نگرانی شما چیست» که 40.7 درصد از پاسخگویان به همه‌گیری ویروس کرونا، 31.1 درصد به مسائل اقتصادی و 11.8 درصد به مسائل فردی و خانوادگی اشاره کردند. همچنین 12.5 درصد اعلام کردند که دغدغه‌ای ندارند و 2.3 درصد به سایر موارد اشاره داشتند. یکی از سوال‌های این نظرسنجی، پیش‌بینی مردم از زمان پایان کرونا و بازگشت زندگی به شرایط عادی بود که 13.5 درصد به پایان تابستان، 4.6 درصد به پایان پاییز و 10.5 درصد به پایان سال‌جاری اشاره کردند و 49.7 درصد معتقد بودند که این مساله «بیش از یک‌سال» به طول می‌انجامد. 3.4 درصد هم معتقد بودند که این موضوع «هیچ‌وقت» تمام نمی‌شود؛ 4.8 درصد به سایر اشاره و 11.8 درصد گزینه «نمی‌دانم» را انتخاب کردند و 1.8درصد به این سوال پاسخ ندادند. بخش دیگری این نظرسنجی، پرسش در مورد توانایی ایران در زمینه تولید واکسن موثر کرونا بود. نتایج نشان می‌دهد، 47.6درصد از پاسخگویان معتقدند «حتما می‌تواند»، 21.9درصد گزینه «شاید بتواند» و 17.9درصد نیز گزینه «بعید است بتواند» را انتخاب کردند. همچنین 12.7درصد از پاسخگویان گزینه «نمی‌دانم» را انتخاب کردند.

در پاسخ به این سوال که ترجیح می‌دهید از واکسن ایرانی یا واکسن خارجی استفاده کنید، 20.1درصد از پاسخگویان «واکسن خارجی» و 29.6 درصد «واکسن ایرانی» را اعلام کردند. 24.7درصد گزینه «فرقی ندارد» و 24.2 درصد گزینه «هیچ‌کدام» را انتخاب کردند و 1.3 درصد نیز به این سوال پاسخ ندادند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاسوسی با امواج صوتی روشی جدید
پایان دردهای عضلانی با اسکلت نرم بیرونی
کشف قدیمی‌ترین هوای زمین در یخ 6میلیون ساله
بهبود گلوکز خون با میدان مغناطیسی
حمله توپخانه‌ای اسرائیل به مناطق مختلف غزه
سرگردانی مردم در سامانۀ اعتراض به حذف یارانه
دیدار وزرای خارجه آلمان و رژیم صهیونیستی و گفت وگو درباره آخرین تحولات منطقه
فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان به دلیل آلودگی با تاخیر آغاز می شود
بیکاری و نبود درآمد اصلی‌ترین مشکل ساکنان غزه پس از جنگ
هشدار برای بحران گرسنگی در آمریکا
آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز /جزییات و تعداد مصدومین+فیلم
نورنما | آیا می دانستید؟
مسکو: ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین به حل بحران کمک نمی‌کند
بسیاری از حملات سایبری سال‌ های اخیر از داخل کشور بوده نه از خارج کشور!
تقوی: برق گرفتگی صابر کاظمی رد شد/ منتظر گزارش پلیس هستیم
اصلاح قانون مناطق آزاد پس از 32 سال/از سر گیری واردات خودرو و تخصیص ارز تولیدی‌ها
افزایش حق بیمه اوباماکر و آغاز ثبت نام آزاد؛ آیا میلیون‌ها آمریکایی محروم می‌شوند؟
اکران آنلاین فیلم «پیرپسر»متوقف شد/ علت و توضیحات ساترا + واکنش کارگردان
بازگشت آدان به ترکیب اصلی
مقام عربستانی از غیر ممکن بودن عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال خبر داد
برنامه بازی‌های کشورهای اسلامی اعلام شد
ولایتی حکم ریاست رنجبر بر دانشگاه آزاد را ابلاغ کرد
وزیر جهاد کشاورزی: «ترک فعل» در موضوع ثبت سفارش نهاده ها نادرست است
نگرانی تاجیکستان از تحریم شدن بانک هایش از سوی اتحادیه اروپا
بسته جامع حمایت از پرستاران تدوین شد
خبر جلسه محرمانه و برکناری یکی از وزرای دولت تکذیب شد
گزارش تصویری | رنگ های پاییز
مسدودسازی 8 سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی هواپیما
جولانی به آمریکا سفر می‌کند
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی/ عیادت وزیر ورزش/تقوی: برق‌گرفتگی کاظمی منتفی است
هوای سرد در راه تهران
حالت غیر عادی راننده پرشیا جان 4 پاکبان را گرفت + جزئیات
عکس های منتخب ایران، شنبه 10 آبان1404
کشف یک سکه منحصربه‌فرد 2200 ساله در «لایپزیگ» آلمان
معاون وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش 2.5 برابری اضافه‌کار
تونل نیایش امشب مسدود است
پیشکسوتان پرسپولیس چقدر دریافت می کنند؟
با خلع سلاح حزب‌الله، مشکلی بین لبنان و اسرائیل وجود نخواهد داشت
استان‌ها دیگر منتظر تصمیم «مرکز» نمی‌مانند
یک دادگاه فدرال دستور داد؛ کوپن غذای آمریکایی ها متوقف نشود
عربستان اف-35 می‌خواهد نه عادی‌سازی روابط با اسرائیل
تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران
مژده دایی درگذشت
عراقچی: آنچه با جنگ به دست نیامده، نمی‌تواند با سیاست داده شود
شایعه دستگیری سردار آزمون تکذیب شد/واکنش سردار به این شایعه
جاده چالوس یکطرفه می‌شود
اوباما خطاب به ترامپ: میلیون‌ها آمریکایی با خطر گرسنگی مواجه‌اند
وزیر کشاورزی: برنج وارداتی به مردم گران فروخته می‌شود!
تحویل 3 جسد بی‌نام رژیم صهیونیستی از سوی القسام
زلزله خانقین عراق حوالی قصرشیرین را هم لرزاند/فرماندار کرمانشاه:زلزله خسارتی نداشت
X
آگهی تبلیغاتی